Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@erigim link atabilirmiyim youtube linki hhh kapanis benden sabah acarsin dükkana kalkabilirsem pazara gidip detoks malzemelerimi alicagim

haa unutmadan gecen hafta demistim 28 den itibari 1 ci olup hep birinci kalicagiz..o yüzden artik kacamak yapacaksiniz illa cuma dartidan sonraya birakin haftada en az 5 kere spor yapmaya calisalim banada hatirlatin buraya herkez sporunu bol bol yazarsa zaten domino gibi birbirimiz etkiliyoruz...bu hafta birbirimiz cok güzel gaza getirip sohbet muhabett etik 8 sayfagecmis okudum bu sabah ve cok sevindim @erigim Hedef 2015 Aralik yeni yila incecik girecegiz özellikle ayfer ablama seslendim cünkü baslangic ve hedef kilolarimiz hemen hemen ayni ikimizinde yükü cok ama birlikte basarigcaz kizlar...uyucak olanlar uysun uymayanlar birsey yemesin sakinn kalkin spor yapin bende yapicagim simdi

Son düzenleme:
@basen canım kilo bildirimini de bulunmadin inşallah önemli bir sebebin vardır . Ayrıca cuma günü sabah giremiyorum vs gibi sebeplerini varsa bildirimi perşembe akşama kadar yapabilirsiniz
Ya iki gündür işler inanılmaz yoğundu mesaiden 1 de ancak çıkabildim. 62.6 kg geldim sabah umarım çok geç kalmamışımdır

Ya iki gündür işler inanılmaz yoğundu mesaiden 1 de ancak çıkabildim. 62.6 kg geldim sabah umarım çok geç kalmamışımdır
Canim uç kez bildirimde bulunmama hakkın var sonunda ise diskalifiye (ki önemli çünkü bir daha asla hiçbir takımda yarisamazsin) bunun için yoğun olduğunda perşembe tartil cuma sabaha kadar bıldır . bildirim cuma saaat 13:00de son

Evet link atabilirsiniz canım
Deli kız siz olmasaniz ben bu takımı yeniden açmadan şuan hala sabah nescafe çikolata kahvaltıda simit(çok severim kendisini haftaya cuma odulumu buldum) öğlen yemekten sonra kahve yanına çikolata akşam yemekten sonra eşimle abur cubur devam ediyor olurdum ve 100kg olurdum bu bizdik boyla

Şimdi ise herkesin enerjisi tuttu(bu önemli bir olay takımlarda birbirinden hoşlanmayan, inatla menülere yorum yapmayan, yapilan yorumlara itiraz eden,birbirini ozelden şikayet eden tipler vardır(yaşadım )oysa burda herkes birbirinin yardımına koşuyor acil durum ekibi gibi

Bu yüzden ilk sayfada kurallar değil sadece takımın bütünlüğünü birlikteliğini sağlayacak notlar var (bazıları çok gerekli onlarda zaten cuma yarışmasının genel kuralları)
Ben bu takımı sizden destek almak için kurdum size destek vermek için kurdum
Kısaca ben aynı yüreklerin birbirine el uzatacagini biliyorum buradan herkes mezuniyet hikâyesini yazarak koruma topigine gidecek o kilolar tekrar gelmeyecek (inşallah hamilelike gelir ve aldığınız her kiloya sevinirsiniz bebeğiniz icinizde buyudugunde)
Ayyy sabah sabah çok konuştum hedef aralık 2015

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar benim ilk günkü menüm hiç olmadı

Sabah
Süt
kahvaltılık gevreği

ara
5 yarım ceviz
1 dilim karpuz
1 dilim nektar

öğle
az pide

akşam
Kayınvalidem beyti yapmış
Bir de Çorba, salata, yogurt
canım pidenin ve miktarını bilirsek neyse cuma özgürlük vardı ses etmiyorum
Yalniz beyti yapabilen kayinvalideye benden 10puan

işte size iki başarı öyküsü daha kimler neler yapabilmiş siz mi yapamayacaksiniz bence küçük küçük bir tütün oykunuzu yazarken lazım olacak :)

Kızlar net paketin bitebilir ablamlarda Wi-Fi yok yeni taşındılar malum
Gerçi bugün eşim geliyor ondan somururum ama giremezsem haberiniz olsun diye diyorum pazar günü evimdeyim inşallah

canım pidenin ve miktarını bilirsek neyse cuma özgürlük vardı ses etmiyorum
Yalniz beyti yapabilen kayinvalideye benden 10puan

Az diyelim az az :) söz bugün şahane menu ile karşınızdayim. Kayinvalidem şahane dir her konuda :)

Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza. 29 yaşında 167 boy ve 68 kiloyum. Bi kızım var istanbuldayım. Aslında hiç yemek yemeden bile yaşayabilirim ama abur cıbursız yapamıyorum. Ve kola. Durmadan dolabı açıp kola içiyorum. Acaba kola yerine ne içebilirim. Fresh şeyler seviyorum. Çok şekerli mayhoş şeyler sevmem. Yada zayıflatan soğuk tüketilen bi tarifiniz varmı?

Tatl biliyor musun bu sabah yine tartildim ve 68.7 kg gösterdi niye bu kadar fark oldu ki dduble arada? Dun çok su icmedim ondan midir ki ???
Bu hafta fark at moral bozmak yok sağlıklı gitsin 300g gitsin ama giden sağlıklı olsun dimi ama:)
haftaya başka ödül dusun onun hayaliyle haris bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…