tebrikler canım..
tebrikler canım..
eriğim bişey sordum ama görmedin sanırım..biz haftaya mı giricez listeye
@perimmm07 canım herkes giriş yaptığı tarihe gire üçüncü cuma dahil oluyor listeye
4 kaşık makarna o kadar etkiler mi ki???yok canım hafta içi 80dim dün yediğim 4yk makarnanın bedeli
dün hala 80dim başka birşey yok ki4 kaşık makarna o kadar etkiler mi ki???
Ben de sizi tebrik ediyorumtebrik ederim sevgili rakibemmmbu hafta başa baş gitmişiz
doğru mu bilmiyorum ama benim gözlemlediğim sanırım gece yatmadan önce fazla su içince vücutta birikiyor galiba ben 2gün önce sabah kalktığımda 54.6ydım şaşırmıştım bida yatarken fazla su içmicemdün hala 80dim başka birşey yok ki
Ben gece uç gibi yarım lt icmistim ama o çoktan wcde gitmiştir diye duşunmustumdoğru mu bilmiyorum ama benim gözlemlediğim sanırım gece yatmadan önce fazla su içince vücutta birikiyor galiba ben 2gün önce sabah kalktığımda 54.6ydım şaşırmıştım bida yatarken fazla su içmicem
Ben kahvaltıyı yaptım yarın eşim gelecek ona en sevdiği tatlıyi yapıyorum kadayıfı muhallebi
ben hala seviyorum amayemiycem yarinda piknikte et yiycem sadece:) bi zamanlar bende severdim
ben hala seviyorum amayemiycem yarinda piknikte et yiycem sadece
Amaaan bugün de ödülümüz olsunbende sabah kahvaltıda kepekli ekmeğe domates ve kıvırcık ile sandiviç yaptım.
arada yeşil çay içtim
öğlen döner, yarım kepçe sebze çorbası, haşlanmış karnabahar, yoğurtlu semiz otu ve 4-5 tane fırınlanmış elma dilim patates. keşke patatesleri yemesydim sonradan çok pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?