Allah kabul etsin tatlim..banada yeniden baslamayi nasip etsinSpordan gelince tüm vucuduma peeling saçımada maske yaptım. Kendimi yumuşacık ve çok hafif hissediyorum.
Bu hafta yemekten kısamadım. Bolca yürüyüş yaptığım için kas artışı oldu baya. Yani tartıda artı çıkma ihtimalin var.
Ama yılmak yok yola devam çünkü benim vücudumda tek taktığım yer kollarımdır. Kolumla ilgili bir spor yapmamama rağmen kollarım çok inceldi.
Şimdi yatsıyı kılıp ruhende tertemiz olmak istiyorum. Sizlere çokca dua edicem.
günaydın arkadaşlar ilk bomba haber geliyor :) 54 KİLOYUMMMMMMM :) tam 3 kilo. demekki vucudum su tutmuş. maşallah diyin valla Allah hepinizden razı olsun iyi ki varsınız. sizler sayesinde diyet yapabiliyorum tabi Allah ın izniyle
tesekkür ederim :)Waaaooowwww superrrrr tebriklerrt
günaydın arkadaşlar ilk bomba haber geliyor :) 54 KİLOYUMMMMMMM :) tam 3 kilo. demekki vucudum su tutmuş. maşallah diyin valla Allah hepinizden razı olsun iyi ki varsınız. sizler sayesinde diyet yapabiliyorum tabi Allah ın izniyle
boyum 1 66 yasım 24 :)Maşallah maşallah boyunuz ne acaba ben de 50 olmak istiyorum da yakın gördüm sizi :)
tesekkür ederim :)
Aminnnn banada doğuma gidene kadar kılıp sonra bırakan ben aslında çocuk bahane valla buda bir eve dönünce başlıyorum :)Allah kabul etsin tatlim..banada yeniden baslamayi nasip etsinumarim eskisi gibi yeniden baslar bu seferde birakmam iyi geceler kizlar
Tatile rağmen gayet iyi gitmiş deryacimGunaydin kizlarrrr. Ben sabah tartida 69.2 kg yi gördüm. 0.5 kg verebilmisim sadece bu hafta
@erigim hesaplama
69.7-69.2=0.5
0.5*100/69.7=0.72
Waowww süper takım ici ilk mi negünaydın arkadaşlar ilk bomba haber geliyor :) 54 KİLOYUMMMMMMM :) tam 3 kilo. demekki vucudum su tutmuş. maşallah diyin valla Allah hepinizden razı olsun iyi ki varsınız. sizler sayesinde diyet yapabiliyorum tabi Allah ın izniyle
yok canım onu başlangıca yazdık zaten bu bildirimin süperGünaydın kızlar 56.6 demiştim ama sabah aç karnına 55.8 geldim ben bu kilodan başlamış olayım :)
sağol tatlım sizedeGünaydın kızlarrr
Tartıda bol eksili bir gün olsun inşallah
Eriğim canım uğrayamadım kusura bakma öpüldünüz
Allah kabul etsin tatlim..banada yeniden baslamayi nasip etsinumarim eskisi gibi yeniden baslar bu seferde birakmam iyi geceler kizlar
masalimsii tartildin mi canim
Kızlar ben anlamların kalkmasını bekleyeceğimiz tartı için tartı onların odada da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?