Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar benimde bugünkü menüm
Sabah çok midem agriyordu bir tane mide hali aldim limonlu karbonatli suyunu icmedim yanima aldim
Kahvaltıda maalesef yine yarim poğaça ve 1 tane zeytin şekersiz cay midem agridigindan bisey yiyemedim
9:30 da limonlu karbonatli su yarim litre
11:00 de yeşil cay
12:00 de yarim litre su
12:15 te 4 köfte, 1 kepçe çorba ve bol yeşillikli salata
13:30 türk kahvesi
18:00 2 kasik yoğurt ve su
20:00 de 2 kasik bol yoğurtlu patates ve patlican kizartma, çok ufak bi parca dilim pizza (misafir vardi mecbur yedim)
Şimdide şekersiz cay iciyorum
Yatmadanda yogurdumu yer yatarim
Birazdanda spor yapicam

Olur haslayadabilirsin yada az zeytin yağında sotelryip de yapabilirsin bütün erkekler yemek seçer
Afiyet olsun canım süper gidiyorsun
Biberli ekmeği anlayamadım 1dlm mu
Onun dışında gül kolunu küçük konumlarda sıkıntı etme
canım sıkıldı bir derdim var köşesine girdim çıkamıyorum ne konular var ya
ay bdv diyorlar ben onu baya bi bedavanin kısaltması sandım hiçte ugramadim valla bulasilnaz oralar adamı demoralize eder

Hiç sormayın çok entrikalı oralar
ay bende bir ugriyayim o zaman bakim bölümüde güzel kizlar hazir gelmisken menüme geceyim sonra yazilanlar göz aticam

Sabah(12 gibi):2 incir 3 kayisi biraz ceviz (cnm adam akilli kahvalti yapmak istemedi)

Aksam 19.20 gibi: 5-6 izgara köfte...3 közlenmis biber yaninda bol salata tüketmeye calistim

Bu saatden sonra ancak yesil cay filan yudumlarim...sporumu üsenmezsem ip atlayip squat,lung vesaire yapicam yatmadan önce.

Deryaaaaaa kız bu hafta listedesin kızartma poğaça pizza ucarim buradan saba yarın telafi ediyorsun ayrıca mide agrisini limonlu karbonatlı su yapıyor olmasın asit artışı oluyor malum

lung ne ola ki acaba

Bugün cok begendim tatlim..böyle devam

çok iyi yapmışsın Canım. Baktıkça gaza gelirsin
aynen umarim öyle olur cünkü gercekten hosumada gitti yani yazlari belki evde giyerim

lokum ve salgam onun disinda gayet yerinde

herseye göz kirpsamda o kizartma ve pizzayi görmemezlikten gelemiyorum

lung ne ola ki acaba

cumaya 1 gün kaldi bir tek yarin...su sekerli kizartmali seyleri biraz uzak durmaya calisin biliyorum...zor ama son 2-3 günlerde bari kacamak yapmamaya calisin kizlar

Deryaaaaaa kız bu hafta listedesin kızartma poğaça pizza ucarim buradan saba yarın telafi ediyorsun ayrıca mide agrisini limonlu karbonatlı su yapıyor olmasın asit artışı oluyor malum
Olabilir canimm benimde aklima geldi. Bundan sonra karbonat katmicam.

Yaa hic sorma ben kv ile alt ust oturuyorum. Kv de de yqtili misafir var 2 gundur. Mecbur bizde orada yiyoruz. Ne varsa ondan azcik yiyorum. Ama mekikle telafi edicwm sozzz. Zayen ben bu hafta bi garibim. Kendimi cok iyi hisetmiyorum. Hava degisikliginden midir nedir anlamadim.

Yaa kizlar benimki zaafima yenik düşüp yapilan degil bir kacamak degil. Zorunluluk cunku baska alternatifim yoktu. Sofrada daha neler vardi ama ben en masumlarini sectim inanin. Yemesemde kusuyorlar. Offf ne yapayim. Bari ekstradan 100 mekik cekeyim

Mideniz rahatsızsa karbonatlı suya devam etmeyin bence.Menünüz yukarıdan aşağıya kaloriyi yükseltiyor.Keşke en üsttekilerin kalorisi daha yüksek olsaydı.Kızartma ve pizza her ne kadar küçük olsa da yediğiniz saat çok geç.Eğer kızartma gibi besinlerden yemeniz gerekiyorsa çok daha erken tüketin derim.Hatta yemeğiniz kızartma olmasa da daha erken yemeye çalışın.Sevgilerle sayın rakibim

[QUOTE="cansutr, post: 42339429, member: 112925

[/QUOTE
şalgamın nesi kötü ki

Menü harika görünüyor.Sadece akşam yemeği saatini azıcık daha erkene alsanız daha iyi gibi

[QUOTE="cansutr, post: 42339429, member: 112925

[/QUOTE
şalgamın nesi kötü ki

seker katkisi oluyormu ? sebze suyu oldugunu bilmiyordum kusura bakma sanirim katilmiyor o zaman sadece lokum batti gözüme

ne deseniz haklisiniz kabul ediyorum karbonqtli suyuda birakiyorum. Sadece limonlu denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…