biberli ekmeğe pişman oldum ben bayaBence menünüz çok kötü değil.Fakat su miktarınızı arttırabilirsiniz ve spor yapabilirsiniz.Dediğim gibi bence fena değil.
Pişmanlık kavramını atalım hayatımızdan.Onun yerine telafi etmeye çalışalımbiberli ekmeğe pişman oldum ben bayaevde olmayınaca çok su da içemedim telafi edicem teşekkürler
Hiç sormayın çok entrikalı oralarcanım sıkıldı bir derdim var köşesine girdim çıkamıyorum ne konular var ya
Olur haslayadabilirsin yada az zeytin yağında sotelryip de yapabilirsin bütün erkekler yemek seçerkizlar kabaklari böyle yuvarlak dilimler halinde kezsem yada ortadan ikiye bölsem izgarada pisirsem güzel olur mu ki ??? üstüne yogurt sarimsak yaninda izgara köfte salata ? nasil ??..suan rahatim okul yok is yok..haftaya ise basliycam yineekimin ortasindada okul acilcak yemek isine alismis olsamda pratiklesmis olsam evde pek yemek yapmadim önceleri cünkü bizim evin erkekleri yemek konusunda huysuz desem abartmamis olurum bende anne vallah sana helal ama ben bunlarla ugrasamam ben ögrenmesemde olur dedim o yüzden sadece ne pisirsem nasil yapsam derdi var
Afiyet olsun canım süper gidiyorsunBugünkü yediklerim
SABAH:
1 tabak kaşarlı menemen
1 kibrit kutusundan biraz daha fazla keçi peyniri (tam yağlı)
1 kızartılmış biberden azıcık kopardım
AKŞAM YEMEĞİM (15:00 civarı)
3 çorba kaşığı büyüklüğünde ızgara köfte
Az biraz makarna
Biraz salata
SPOR:
Bugün spora gidemedim.Yemekten sonra 10*5 mekik 50 squat ve 50 jumping jack.Tabi biraz daha spor yaparım ilerleyen saatlerde
Biberli ekmeği anlayamadım 1dlm musabah:
4yk fırında fırında patates ve yoğurt
yarım dilim ekmek
öğle
1biberli ekmek
ara:
5fındık
2gül lokumu
akşam:
yarım tabak kuru fasulye(etsiz az yağlı)
2yk pilav
şalgam
su: 2lt
kötü bir gündü alışveriş yorgunluğuyla pek de bişe düşünemedim hangisini seçsem de yesem vs diye. spor da bilmiyorum ip atlayamicam birkaç gün basen hareketleri ve mekik olabilir.
ay bdv diyorlar ben onu baya bi bedavanin kısaltması sandımcanım sıkıldı bir derdim var köşesine girdim çıkamıyorum ne konular var ya
ay bende bir ugriyayim o zamanHiç sormayın çok entrikalı oralar
DeryaaaaaaKizlar benimde bugünkü menüm
Sabah çok midem agriyordu bir tane mide hali aldim limonlu karbonatli suyunu icmedim yanima aldim
Kahvaltıda maalesef yine yarim poğaça ve 1 tane zeytin şekersiz cay midem agridigindan bisey yiyemedim
9:30 da limonlu karbonatli su yarim litre
11:00 de yeşil cay
12:00 de yarim litre su
12:15 te 4 köfte, 1 kepçe çorba ve bol yeşillikli salata
13:30 türk kahvesi
18:00 2 kasik yoğurt ve su
20:00 de 2 kasik bol yoğurtlu patates ve patlican kizartma, çok ufak bi parca dilim pizza (misafir vardi mecbur yedim)
Şimdide şekersiz cay iciyorum
Yatmadanda yogurdumu yer yatarim
Birazdanda spor yapicam
lung ne ola ki acabaay bende bir ugriyayim o zamanbakim bölümüde güzel kizlar hazir gelmisken menüme geceyim sonra yazilanlar göz aticam
Sabah(12 gibi):2 incir 3 kayisi biraz ceviz (cnm adam akilli kahvalti yapmak istemedi)
Aksam 19.20 gibi: 5-6 izgara köfte...3 közlenmis biber yaninda bol salata tüketmeye calistim
Bu saatden sonra ancak yesil cay filan yudumlarim...sporumu üsenmezsem ip atlayip squat,lung vesaire yapicam yatmadan önce.
ev yapımı yuvarlak bir tane poğaçanı bi değişik hali oluyo galibaBiberli ekmeği anlayamadım 1dlm mu
Onun dışında gül kolunu küçük konumlarda sıkıntı etme
Bugünkü yediklerim
SABAH:
1 tabak kaşarlı menemen
1 kibrit kutusundan biraz daha fazla keçi peyniri (tam yağlı)
1 kızartılmış biberden azıcık kopardım
AKŞAM YEMEĞİM (15:00 civarı)
3 çorba kaşığı büyüklüğünde ızgara köfte
Az biraz makarna
Biraz salata
SPOR:
Bugün spora gidemedim.Yemekten sonra 10*5 mekik 50 squat ve 50 jumping jack.Tabi biraz daha spor yaparım ilerleyen saatlerde
aynen umarim öyle olur cünkü gercekten hosumada gitti yani yazlari belki evde giyerimçok iyi yapmışsın Canım. Baktıkça gaza gelirsin
sabah:
4yk fırında fırında patates ve yoğurt
yarım dilim ekmek
öğle
1biberli ekmek
ara:
5fındık
2gül lokumu
akşam:
yarım tabak kuru fasulye(etsiz az yağlı)
2yk pilav
şalgam
su: 2lt
kötü bir gündü alışveriş yorgunluğuyla pek de bişe düşünemedim hangisini seçsem de yesem vs diye. spor da bilmiyorum ip atlayamicam birkaç gün basen hareketleri ve mekik olabilir.
herseye göz kirpsamda o kizartma ve pizzayi görmemezlikten gelemiyorumKizlar benimde bugünkü menüm
Sabah çok midem agriyordu bir tane mide hali aldim limonlu karbonatli suyunu icmedim yanima aldim
Kahvaltıda maalesef yine yarim poğaça ve 1 tane zeytin şekersiz cay midem agridigindan bisey yiyemedim
20:00 de 2 kasik bol yoğurtlu patates ve patlican kizartma, çok ufak bi parca dilim pizza (misafir vardi mecbur yedim)
Birazdanda spor yapicam
lung ne ola ki acaba
Olabilir canimm benimde aklima geldi. Bundan sonra karbonat katmicam.Deryaaaaaakız bu hafta listedesin kızartma poğaça pizza ucarim buradan saba yarın telafi ediyorsun ayrıca mide agrisini limonlu karbonatlı su yapıyor olmasın asit artışı oluyor malum
Yaa kizlar benimki zaafima yenik düşüp yapilan degil bir kacamak degil. Zorunluluk cunku baska alternatifim yoktu. Sofrada daha neler vardi ama ben en masumlarini sectim inanin. Yemesemde kusuyorlar. Offf ne yapayim. Bari ekstradan 100 mekik cekeyimBugün cok begendim tatlim..böyle devam
aynen umarim öyle olur cünkü gercekten hosumada gitti yani yazlari belki evde giyerim
Yemesem h salgamonun disinda gayet yerinde
herseye göz kirpsamda o kizartma ve pizzayi görmemezlikten gelemiyorum
Eki Görüntüle 1616260
cumaya 1 gün kaldi bir tek yarin...su sekerli kizartmali seyleri biraz uzak durmaya calisin biliyorum...zor ama son 2-3 günlerde bari kacamak yapmamaya calisin kizlar
Mideniz rahatsızsa karbonatlı suya devam etmeyin bence.Menünüz yukarıdan aşağıya kaloriyi yükseltiyor.Keşke en üsttekilerin kalorisi daha yüksek olsaydı.Kızartma ve pizza her ne kadar küçük olsa da yediğiniz saat çok geç.Eğer kızartma gibi besinlerden yemeniz gerekiyorsa çok daha erken tüketin derim.Hatta yemeğiniz kızartma olmasa da daha erken yemeye çalışın.Sevgilerle sayın rakibimKizlar benimde bugünkü menüm
Birazdanda spor yapicam
Menü harika görünüyor.Sadece akşam yemeği saatini azıcık daha erkene alsanız daha iyi gibiay bende bir ugriyayim o zamanbakim bölümüde güzel kizlar hazir gelmisken menüme geceyim sonra yazilanlar göz aticam
Sabah(12 gibi):2 incir 3 kayisi biraz ceviz (cnm adam akilli kahvalti yapmak istemedi)
Aksam 19.20 gibi: 5-6 izgara köfte...3 közlenmis biber yaninda bol salata tüketmeye calistim
Bu saatden sonra ancak yesil cay filan yudumlarim...sporumu üsenmezsem ip atlayip squat,lung vesaire yapicam yatmadan önce.
[QUOTE="cansutr, post: 42339429, member: 112925
lokum ve salgamonun disinda gayet yerinde
[/QUOTE
şalgamın nesi kötü ki
ne deseniz haklisiniz kabul ediyorumMideniz rahatsızsa karbonatlı suya devam etmeyin bence.Menünüz yukarıdan aşağıya kaloriyi yükseltiyor.Keşke en üsttekilerin kalorisi daha yüksek olsaydı.Kızartma ve pizza her ne kadar küçük olsa da yediğiniz saat çok geç.Eğer kızartma gibi besinlerden yemeniz gerekiyorsa çok daha erken tüketin derim.Hatta yemeğiniz kızartma olmasa da daha erken yemeye çalışın.Sevgilerle sayın rakibim
Limon da asidik midenize zarar verebilir.Suyu saf tüketseniz?ne deseniz haklisiniz kabul ediyorumkarbonqtli suyuda birakiyorum. Sadece limonlu denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?