- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
sanırım tartı bu hafta bana gülmeyecekGünaydın herkese incececik bir hafta olsun cuma tartı yüzünüze Gülsün
canım hayırlısı olsun bu lapayi yap istersen bi gün şişliği atıyorcanım bende tam anlamıyla pco yok. sadece kistik görünüm var. hormon testlerim normal. bende haziranda doktorumu değiştirdim. zaten temmuz ayında da histeroskopi oldum. rahimde şekil bozukluğu var dedi. bundan önce hiç kimse bunu dememişti. bende ameliyat oldum düzeltirldi. şimdi 6 ay deneme süremiz var. eğer olmazsa tüpe geçicez. bende işte o dönemde tedavilerden kalan kilomu vereyim istiyorum ama bu hafa acayip bi şişliğim var, birazda karın ve bel ağrım var. sabahları bulantım var. sanırım ovu dönemimden kaynaklı
yarın yaparım o zaman canımm.canım hayırlısı olsun bu lapayi yap istersen bi gün şişliği atıyor
Sebze ve bir porsiyon meyve ve yoğurt selbest mis
Haydaaaa + mi çıkıyorsunuz tartı farkını var öyleyse listede tartı farkını belirtelimmasalimsii
bunda mi devam edeceksin belki evdeki dijital in pili bitmiştir ayrıca akşam çok cikmN doğal haftada iki kez tartildin sabah akşam tartılmak psikolojiyi bozar stres yapar+ çıkmıyorum sadece detaylı olarak göremiyorum kiloyu. mesela dün akşam tartıldığımda 65 buçuğa doğru gidiyordu sabah baktım tam 65 te duruyor :) eski usül :))))
aynen öyle bende evine bi donsem çok eğlenceli olacak ablamin mutfak mayın tarlası gibi cipsler biskuviler pastalar şimdide aramış döner mi pozzami diyorBu hafta çok saldım kendimi.Tartı da tastikliyor bunu.Ama eski halime dönmeye karar verdim.Artık anneme de hayır demeliyim.Kilo vermek içerisinde stres olmadığı sürece çok eğlenceli bir süreç bence.Tartıda azalan sayılar gördükçe elde edilen mutluluk...
Tartiyi bosverin mezura ile ölçün liste tutun..beliniz den mesela cm.cm azaldigini gorunce ne kadar dogru yolda oldugunuzu anlayip motive oluyorsunuz hatta ben bir liste yaptim hangi hafta kac kilo olcam.diye sonunda hedefim var..hersey yolunda ilerlerse bu haftaninkinide ulasmis.olacamBu hafta çok saldım kendimi.Tartı da tastikliyor bunu.Ama eski halime dönmeye karar verdim.Artık anneme de hayır demeliyim.Kilo vermek içerisinde stres olmadığı sürece çok eğlenceli bir süreç bence.Tartıda azalan sayılar gördükçe elde edilen mutluluk...
bende yapayım kendime bir bir defteri aliyim ay ben yeni şeyler alınca çok hoşuma gidiyorTartiyi bosverin mezura ile ölçün liste tutun..beliniz den mesela cm.cm azaldigini gorunce ne kadar dogru yolda oldugunuzu anlayip motive oluyorsunuz hatta ben bir liste yaptim hangi hafta kac kilo olcam.diye sonunda hedefim var..hersey yolunda ilerlerse bu haftaninkinide ulasmis.olacam
söyle güzel bir not defteri al yediklerinide yazmaya calis ben buraya yazdigim icin not defterimi unuttum...ama defterde hepsi daha iyi gözüküyor anlasiliyor ne yaptimda o hafta daha iyi kilo verdim ondan cok ise yariyor yanibende yapayım kendime bir bir defteri aliyim ay ben yeni şeyler alınca çok hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?