Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

en azından cipsin tamamını yememişsin ama en güzeli cipsleri falan evden tamamen çıkarmak. ayrıca normal ekmek ve cips evdekiler için de zararlı, tam buğday ekmeği alın eve böylece ailenizi de korumuş olursunuz şekere karşı.

Kızlar şarj bitiyor iki gün lapa detoxu yapacağım eşlik eden var mi

sabah zayif olmus biraz ogle aksam iyi elmayi sabaha koysaydin 4 4lük olurdu ...spor ?? cumaya 2 gün kaldi kizlar
spor yapamadım ya mesaiden yeni çıktım pestil gibiyim. metabolik balans diyeti yapıyorum raporumda kahvaltı önerilerinden biri buydu, ve inanılmaz tok tutuyor ya inanamazsınız. sabah bitirirken zorlanıyorum. belki yanında bol su içtiğim için.

Bu saatte 7 üye online binbereket
Kızlar ben yatar malum gece çok kalkiorum sizde Persleri kapatın gidin sabah ben açarım takımı

geceyi 300 ip atlama squat, lung ve baska hareketlerle (20 mekik cezamida yapim @erigim.) bitirdim simdi bir dus uyku umarim sabah erken kalkmayi beceririm Iyi geceler

günaydın arkadaşlar..dün regli oldum ve sancıdan gece boyu uyuyamadım..
gündüz fasülye konservesiyle uğraştım..bugün de devam etcem..
menüm:
sabah:çok acı biberden yapılmış yumurtasız menemen 3 dilim tam tahıllı ekmek peynir çay..
öğle 6 kaşık fasülye yemeği..salata
akşamatatesli tavuk..patatesi çok az..ayran ..
sabah 40 dk yürüyüş..2lt su..
aslında yaklaşık 1saat yürüdüm..yürüdüğüm alana gidiş 10dk,orada 38 dk da 4,5 km yol dönüş 10 dk..

Gunaydin kizlar. @erigim sana bisey sorcam ovu doneminde sende de şişlik ve iştah acikligi oluyor muydu? Benim bu hafta ovu dönemim acayip şişlik var. Vücut dirence gecti

Günaydın kızlar.Yoğunluktann gelemiyorum kaç gündür. neler yapıyorsunuz?

dün yediklerimden bahsedeyim size :)

sabah: tam buğday ekmeğine sandviç

öğlen : ıspanak çorbası, tavuk kavurma, yoğurt,salata

akşam: salata, 2 parça tavuk ve 2 kaşık yoğurt

evde spor yapmaya çalışıyorum. benim yanlarım biraz fazla olduğu için onlara yönelik hareketler yapıyorum ve gidiyor...

Gunaydin kizlar. @erigim sana bisey sorcam ovu doneminde sende de şişlik ve iştah acikligi oluyor muydu? Benim bu hafta ovu dönemim acayip şişlik var. Vücut dirence gecti
canım ben ovulasyonu hic bilemedim zaten ovulasyonu testleri bile hiç köyü çizgi çıkmazdı (1 ay kullandim almadim sonra zaten )sadece Dr gittiğimde Dr söylerse işte onun dışında hiç belirtim olmadı pkolumuydun sen bak eski grubunda pkolu biri vardı ikinci çocuğunu doğurdu iyi bir doktor herşeyin çözümü
Bana eski dr senin çok fazla çikolata kışın var çocuğun olmaz dedi 56kg iken kg ver hiç olmaz dedi tüp bebek tedavisi dedi
Gittim eve ağla ağla canım çıktı eşim Dr değiştirelim dedi sonuç bebek işte sen hangi ilde oturuyordun istersen drunun adını aliyim

geceyi 300 ip atlama squat, lung ve baska hareketlerle (20 mekik cezamida yapim @erigim.) bitirdim simdi bir dus uyku umarim sabah erken kalkmayi beceririm Iyi geceler
Cansu çıldırdı hemen atağa gecmeliyim
Sabah ekmek fazla olmuş menemen ekmek yedirmis onun dışında gayet güzel :)
afiyet olsun canım

canım bende tam anlamıyla pco yok. sadece kistik görünüm var. hormon testlerim normal. bende haziranda doktorumu değiştirdim. zaten temmuz ayında da histeroskopi oldum. rahimde şekil bozukluğu var dedi. bundan önce hiç kimse bunu dememişti. bende ameliyat oldum düzeltirldi. şimdi 6 ay deneme süremiz var. eğer olmazsa tüpe geçicez. bende işte o dönemde tedavilerden kalan kilomu vereyim istiyorum ama bu hafa acayip bi şişliğim var, birazda karın ve bel ağrım var. sabahları bulantım var. sanırım ovu dönemimden kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…