Merhaba kizlar güzel bir gün gecirmenizi dilerimdüm gece lesli 1 mil.express yaptim
Bu sabahda 3 kayisi..2 avuc kuru yemis 30 gr cikolata tükettimadetliyim bir aj konrol gitti leslie 3 mil.yapcam ceza olarak 45 dk yaklasik sonra kendi sporumu ip atlama squat yapicam...kusura bakmayin ama simdi once bir yesil cay iyi geliyor ve istah kapaticidir
normal ekmek evdekilere ayak uydurmaya çalışıyorum ve kepekli ekmek demir eksikliğine sebep oluyor zaten eksik tercihim değil o yüzden.yumurta felan yiyemiyorum hiç. nesquik çıkardım kahvaltılarımdan süt de içemiyorum şimdilik peynirama cips evet daha beterini yapmamak için tatmin etmeye çalıştım kendimi
iyi yani bugun ki menüm? :) vicdan azabı cekıyorumHayır yatış saatine bağlı 9gec olabilir onda yatan birisi içinsüt fazla olmamış öğün geçirmiş son neredeyse sütle cunku
canım sabah çok az değil mi ben bunlarla hayatta doymam
iyi yani bugun ki menüm? :) vicdan azabı cekıyorum
yaptım yaptım 50 dakka ormanda yürüdümvicdan azablik hicbirsey yok gayet iyisin spor yaptinmi ? yapmadiysan leslie 1 mil express tavsiye ediyorum
spor yapamadım ya mesaiden yeni çıktım pestil gibiyim. metabolik balans diyeti yapıyorum raporumda kahvaltı önerilerinden biri buydu, ve inanılmaz tok tutuyor ya inanamazsınız. sabah bitirirken zorlanıyorum. belki yanında bol su içtiğim için.sabah zayif olmus biraz ogle aksam iyi elmayi sabaha koysaydin 4 4lük olurdu ...spor ?? cumaya 2 gün kaldi kizlar
O nasil oluyor ki?Kızlar şarj bitiyor iki gün lapa detoxu yapacağım eşlik eden var mi
Canım uç öğün 1cb pirinci hasliyorsun ve ustune baharatla yoğurtla yiyorsun odem atıyorO nasil oluyor ki?
Canım uç öğün 1cb pirinci hasliyorsun ve ustune baharatla yoğurtla yiyorsun odem atıyor
canım ben ovulasyonu hic bilemedim zaten ovulasyonu testleri bile hiç köyü çizgi çıkmazdı (1 ay kullandim almadim sonra zaten )sadece Dr gittiğimde Dr söylerse işte onun dışında hiç belirtim olmadı pkolumuydun sen bak eski grubunda pkolu biri vardı ikinci çocuğunu doğurdu iyi bir doktor herşeyin çözümüGunaydin kizlar. @erigim sana bisey sorcam ovu doneminde sende de şişlik ve iştah acikligi oluyor muydu? Benim bu hafta ovu dönemim acayip şişlik var. Vücut dirence gecti
Cansu çıldırdı hemen atağa gecmeliyimgeceyi 300 ip atlama squat, lung ve baska hareketlerle (20 mekik cezamida yapim @erigim.) bitirdim simdi bir dus uyku umarim sabah erken kalkmayi beceririmIyi geceler
Sabah ekmek fazla olmuş menemen ekmek yedirmis onun dışında gayet güzel :)günaydın arkadaşlar..dün regli oldum ve sancıdan gece boyu uyuyamadım..
gündüz fasülye konservesiyle uğraştım..bugün de devam etcem..
menüm:
sabah:çok acı biberden yapılmış yumurtasız menemen 3 dilim tam tahıllı ekmek peynir çay..
öğle 6 kaşık fasülye yemeği..salata
akşamatatesli tavuk..patatesi çok az..ayran ..
sabah 40 dk yürüyüş..2lt su..
aslında yaklaşık 1saat yürüdüm..yürüdüğüm alana gidiş 10dk,orada 38 dk da 4,5 km yol dönüş 10 dk..
afiyet olsun canımGünaydın kızlar.Yoğunluktann gelemiyorum kaç gündür. neler yapıyorsunuz?
dün yediklerimden bahsedeyim size :)
sabah: tam buğday ekmeğine sandviç
öğlen : ıspanak çorbası, tavuk kavurma, yoğurt,salata
akşam: salata, 2 parça tavuk ve 2 kaşık yoğurt
evde spor yapmaya çalışıyorum. benim yanlarım biraz fazla olduğu için onlara yönelik hareketler yapıyorum ve gidiyor...
canım bende tam anlamıyla pco yok. sadece kistik görünüm var. hormon testlerim normal. bende haziranda doktorumu değiştirdim. zaten temmuz ayında da histeroskopi oldum. rahimde şekil bozukluğu var dedi. bundan önce hiç kimse bunu dememişti. bende ameliyat oldum düzeltirldi. şimdi 6 ay deneme süremiz var. eğer olmazsa tüpe geçicez. bende işte o dönemde tedavilerden kalan kilomu vereyim istiyorum ama bu hafa acayip bi şişliğim var, birazda karın ve bel ağrım var. sabahları bulantım var. sanırım ovu dönemimden kaynaklıcanım ben ovulasyonu hic bilemedim zaten ovulasyonu testleri bile hiç köyü çizgi çıkmazdı (1 ay kullandim almadim sonra zaten )sadece Dr gittiğimde Dr söylerse işte onun dışında hiç belirtim olmadı pkolumuydun sen bak eski grubunda pkolu biri vardı ikinci çocuğunu doğurdu iyi bir doktor herşeyin çözümü
Bana eski dr senin çok fazla çikolata kışın var çocuğun olmaz dedi 56kg iken kg ver hiç olmaz dedi tüp bebek tedavisi dedi
Gittim eve ağla ağla canım çıktı eşim Dr değiştirelim dedi sonuç bebek işte sen hangi ilde oturuyordun istersen drunun adını aliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?