Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yumurta beyazı en fazla protein içeren yiyecek! ve kalorisi coook düşük 15 kalori mi ne sakın yememezlik etme

leslie 1 mile express yap sadece 15 dakka acmayi görmezsem eti gong dada gözümün birini kirparsam SIKinti yok..ama sabaha biraz yesillik koymaya calis domates..salatalik maydanoz
Canim iste kahvalti ettigim icin sabahlqri biraz zayif geciyor. Ama yarin yanimda biseyler goturup arada onu atistircam. Cok acikinca oglen ekmek yemeyeyim diye gong yedim kalorisi dusuk diye ama oglen bol salata yiyorum, yaninda da yqrim demet roka yiyorum mutlaka bol limonlu.

aaa karatay deriye bişey demiyomu :S bunu öğrendiğim iyi oldu :) teşekkür ederim bende yapcam karatayı.

ben baskasina kizmistim yumurtanin beyazini niye yemedi diye yanlis anlasilma olmasin karatay sekere cok kiziyor..ekmegi hayatimdan komple cikardim sayilir..sadece...yarma...bulgur mercimek hamur yok...tavugun deriside olsun sekersiz yasamaya basladim sayilir su cikolatalara saldirilarim olmasa arada

Akşam yemek yemediniz mi?

Yok yemedim. Çok vicdan azabı çektim ya. Hele birde böyle sağlıksız karbonhidratlar göbek bölgesini falan yağlandırıyor ya bende göbepimş eritmek istiyorum. Hem bayrama hemde okulların açılmasına da az kaldı. Bunları düşündüm yemedim.

Tamam çekerim. Çok saol :) aslında sabah 30 tane çekmiştim yazmayı unutmuşum. Tehlikeli saatleri atlattım çok şükür. Gece yeme alışkanlıpım pek olmadığından akşamları aç hissetmiyorum.

arkadaşlar bugun ki menüm

sabah
tost yumurta yesillik
öğle
salata yumurta kendi yaptığım sebze corbası
saat 5 de 2 buyuk bardak yarım yağlı süt
aksam
somon

cok mu yemişim? somonu 9 da yedim
tam yerinde yemissin canım süper:

cansutr biliyomusun karatay balıktan sonra tahin helvasina izin veriyor

cok yememişmiyim süt fazla olmamışmı? bide 9 da somon yemem de yanlış değil mi? spor olarak sabah 50 dakka ormanda yürüyüş yaptım

Çok mu bilemedimona daha bilgili arkadaşlarımız karar versin. Ama içerik olarak çok sağlıklı bir menü. Somon biraz geç olmuş evet ama çok geç yatıyorsan sorun olmaz. Ayyy ne güzel orman burdada olsa keşke. Çok eğlenceli olur yürümek. Motivasyonuda artırır. :)

cok yememişmiyim süt fazla olmamışmı? bide 9 da somon yemem de yanlış değil mi? spor olarak sabah 50 dakka ormanda yürüyüş yaptım
Hayır yatış saatine bağlı 9gec olabilir onda yatan birisi için süt fazla olmamış öğün geçirmiş son neredeyse sütle cunku
Kızlaar bugünkü menüm

sabah

2 avuç çiğ badem
5 kuru erik

öğlen

beyaz peynirli salata

akşam

kuzu şiş
yeşil elma
canım sabah çok az değil mi ben bunlarla hayatta doymam

Kızlaar bugünkü menüm

sabah

2 avuç çiğ badem
5 kuru erik

öğlen

beyaz peynirli salata

akşam

kuzu şiş
yeşil elma

sabah zayif olmus biraz ogle aksam iyi elmayi sabaha koysaydin 4 4lük olurdu ...spor ?? cumaya 2 gün kaldi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…