Hosgeldin canım kuralları da okumussun geriye birlikte citirlamak kaldıSelam hanımlar
Ben de 1.60 boyunda ve 57.4 kiloyum
Normalde kilom hep 59 du ama yeni yeni biraz verdim. Elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.Ama birşeyi canım çok isterse tadımlık yiyorum ve aklım kalmıyor. (yoksa sonradan acısını fena çıkarıyorum.) Akşamları yürüyüş yapıp sabahları mekik çekmeye çalışıyorum. Hedefim 48 kg olmak.
Bunlar dışında izmirde ünv. Okuyorum ama normalde ailem istanbulda yaşıyor tabi. Yani şu an istanbuldayım. 21 yaşındayım. Erigim beni bu gruba davet etti. Kendisine çook teşekkür ediyorum.Kuralları elimden geldiğince okudum ama umarım bir hata yapmam.
Çok çok fazla kaçamak olmuş ama benim ceza verecek yüzüm yok sana cezayı Kızlar versin benim menude kotuBugün iyi bir azarı hak ediyorum.Dün millete fırça atan ben bugün AVM'de annemin ısrarlarına dayanamayıp Popeyes'tan yemek yedim15'li nugget (Tabii ki hepsini kendim yemedim toplamda 8-9 tane yemişimdir) içecek olarak kola Patates kızartması 1 biscuit,4 soğan halkası ve tabii ki soslarr.....
Ayrıca kahvaltıda da kendimi aştım.10 tane patates kızartması,5 çatal patlıcan ezmesi,1 kızartılmış yeşil biber,domates ve salatalıkAyrıca bugün spora da gitmedim.Ama AVM'de ayaklarım koptu.Söz birazdan egzersiz yapacağım.
Canim sen nefsini kireltmeyi giren ki alçı çıkınca bomba gibi donGerçekten çok güzel bir hikaye . Böyle hikayeler okuyunca gaza geliyorum. Ama yemek saati gelince hepsi çıkıyor aklımdan
Tavuklu salata tavsiye ederim hem tik tutuyor yanında da maden suyuhayııııır iki gün sonra annemle avmye gidiyoruzzannem normalde yapmadığı şeyleri ben diyetteyken yapıyor hep korktum yerken spor yaptığın anları düşün kız çok olmuş bugün
Yogurtcuuuuu seni gidibugün düne göre biraz daha iyiyim sanki
sabah:
1kaşık tuzlu yoğurt
yarım dilim ekmek
1kase yoğurt (sabah sabah hiç iyi gitmiyormuş)
öğle:
6kaşık türlü
yarım kase salata(domates-soğan)
1kase cacık
yarım dilim ekmek
akşam:
1 dilim ekmek
2kase cacık
1fincan yeşil çay
su:3 litre
kızlar bugünkü menüm
sabah
2 avuç çiğ badem
5 kuru erik
130 squat
öğlen
yağsız limonsuz tavuklu salata
akşam
bir paket yağsız ton balığı - 120 gr
iki salatalık
5 yeşil zeytin
şimdi de günlük yeşil elmamı yiyeceğim. squat da yaparım biraz bu akşam.
Super menude fikirde lakin benim annecim zayıf zatenben annemi de sürükledim şimdi yediklerimizi birbirime atıyoruz whatsapptan anne kız zayıflayacağız siz de annelerinizi ikna etsenize
bencede karatay ben hamilelikte karatay yaptım keşke emzirirken de yapabilseydimKizlar yasasin karatayac kalmiyorum sevdigim seyleri yiyorum..
2 kayisi 0,5 litre su
Sabah: 2 yumurta omlet ceviz peynir salata
Aksam: 1 kase kirmizi mercimek corbasi, salata, 2tane tavuk kanat izgarada..az ceviz.
kızlar bugünkü menüm
sabah
2 avuç çiğ badem
5 kuru erik
130 squat
öğlen
yağsız limonsuz tavuklu salata
akşam
bir paket yağsız ton balığı - 120 gr
iki salatalık
5 yeşil zeytin
şimdi de günlük yeşil elmamı yiyeceğim. squat da yaparım biraz bu akşam.
Bugün iyi bir azarı hak ediyorum.Dün millete fırça atan ben bugün AVM'de annemin ısrarlarına dayanamayıp Popeyes'tan yemek yedim15'li nugget (Tabii ki hepsini kendim yemedim toplamda 8-9 tane yemişimdir) içecek olarak kola Patates kızartması 1 biscuit,4 soğan halkası ve tabii ki soslarr.....
Ayrıca kahvaltıda da kendimi aştım.10 tane patates kızartması,5 çatal patlıcan ezmesi,1 kızartılmış yeşil biber,domates ve salatalıkAyrıca bugün spora da gitmedim.Ama AVM'de ayaklarım koptu.Söz birazdan egzersiz yapacağım.
Çok şükür geldim öğle yemeğinden sonra attım kendimi dışarı yediğimiz pişmanlığı ile
Sabah(07:00)
1bardak süt yulaf
Öğle(11:30)
Biraz peynir
1dlm köy ekmeği
1yumurta
Ara
4yulafli bisküvi
1nektari
Akşam(17:00)
3kk büyüklüğünde borek (inceydi baklava yufkasindan)
1kase yoğurt
1 süt mısır
Su:3lt
Spor: 3 saat bebek arabasıyla yuruyus ite ite
ben metabolik balans diyeti yapıyorum günde bir elma zorunlu ama evet belki de öğlene kaydırmalıyım haklısın :)gayet iyi ama aksamlari meyve yememeye calis icerdigi sekerden dolay.
arkadaşlar iyi aksamlar
sabah
tost yumurta ve yesillik
öğle
3 yk kendi yaptıgım yagsız bamya
1 kase kendi yaptıgım yagsız sebze corbası
salata
aksam
4 tane salatalık
artı spor 370 kalori. nasıl sizce?
Harikasın ya ne güzel bebeğinle spor yapıyorsun bravo sana!Çok şükür geldim öğle yemeğinden sonra attım kendimi dışarı yediğimiz pişmanlığı ile
Sabah(07:00)
1bardak süt yulaf
Öğle(11:30)
Biraz peynir
1dlm köy ekmeği
1yumurta
Ara
4yulafli bisküvi
1nektari
Akşam(17:00)
3kk büyüklüğünde borek (inceydi baklava yufkasindan)
1kase yoğurt
1 süt mısır
Su:3lt
Spor: 3 saat bebek arabasıyla yuruyus ite ite
harikasın vallaarkadaşlar iyi aksamlar
sabah
tost yumurta ve yesillik
öğle
salata
aksam
4 tane salatalık
Teşekkürler güzel önerileriniz için.Ama anne baba faktörü var ben de.Hayatta izin vermezleristersen yarin ayca kayanin kalsiyum diyetini yap yani bir gün yogurt agirlikli besleniyorsun sadece yogurt degil ama googel amcaya sor..bugün sporunuda biraz fazla yaparsan sorun olmaz bence arada olur böyle seyler..fazla stress pismanlik duyma.
mükemmel bir menü, özellikle karatay ve porsiyon kontrolünü beraber sağlamanı tebrik ediyorum.Kizlar yasasin karatayac kalmiyorum sevdigim seyleri yiyorum..
2 kayisi 0,5 litre su
Sabah: 2 yumurta omlet ceviz peynir salata
Aksam: 1 kase kirmizi mercimek corbasi, salata, 2tane tavuk kanat izgarada..az ceviz.
önemli olan diyeti bozdum diyip pes etmemek. arada kaçamaklar olabilir, önemli olan devam etmek. yapabilirsen biraz yürüyüş yap ve bol bol su iç bence. yarın yepyeni bir gün sağlıklı beslenmeye kaldığın yerden devam et!Bugün iyi bir azarı hak ediyorum.Dün millete fırça atan ben bugün AVM'de annemin ısrarlarına dayanamayıp Popeyes'tan yemek yedim15'li nugget (Tabii ki hepsini kendim yemedim toplamda 8-9 tane yemişimdir) içecek olarak kola Patates kızartması 1 biscuit,4 soğan halkası ve tabii ki soslarr.....
Tamda ben şimdi kitabı açtım ona bakıyorduistersen yarin ayca kayanin kalsiyum diyetini yap yani bir gün yogurt agirlikli besleniyorsun sadece yogurt degil ama googel amcaya sor..bugün sporunuda biraz fazla yaparsan sorun olmaz bence arada olur böyle seyler..fazla stress pismanlik duyma.
Dubu telafi etmissin canım gayet guzelarkadaşlar iyi aksamlar
sabah
tost yumurta ve yesillik
öğle
salata
aksam
4 tane salatalık
Himm benim diyetisyen gunde4yulafki 60g dondurmaya izin verdi arada yiyorumbisküvi..misir..börekmisir icerdigi yüksek nisasta yüzünden dahada istah acar sekeride yüksek sanirim...misiri bende severim ama ögle yeseydin bence sorun olmazdi...bisküvi...ister yulafli olsun ister form bisküviyi bana göre hepsi abur cubur böregede birsey demiyorum umarim lezzetliydi ve tadina ala ala yemissindir pismanlik yok unutmuyoruz yarin yeni bir saglikli beslenme ve spor günü öne bakiyoruz dönüp arkaya bakmak yok kizlar
kışın digurmasaydim bu kilolari hiç almazdim üçüncü ayda başladık gezmeye 4aydir hergun yağmur demeden geziyiruzHarikasın ya ne güzel bebeğinle spor yapıyorsun bravo sana!Börek olmayaymış iyiymiş ama 5 te yemişsin ve porsiyon normal o yüzden yine de aferin diyorum
sen bütün annelere örnek olmalısın ya şahane kadınTamda ben şimdi kitabı açtım ona bakıyordu
Dubu telafi etmissin canım gayet guzel
Himm benim diyetisyen gunde4yulafki 60g dondurmaya izin verdi arada yiyorum
Ama mısır seyyyburda köy pazarında çok taze Ankara da imkânı yok çok kötüler diye yidin valla ama cezami çektim ayakların agriyo yarında lapa yada ayça kaya yapcam telafi için
kışın digurmasaydim bu kilolari hiç almazdim üçüncü ayda başladık gezmeye 4aydir hergun yağmur demeden geziyiruz
Yaylalara bile goturdum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?