Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@kinyager1508 kolay gelsin liseyi İngilizce okuyup çoğunu unutan ben valla çok kolay gelsin ama ne yapabilirim İngilizce olarak değil latince ile ilgiliydi benim meslek

fireofcharm canım menüleri buradanda resimli paylaşabilirsiniz hatta imkânı olan tartı fotosunuda atsin gaz olur

Hanımlar biraz konu dışına çıkacağım ama hatırlatmadan duramıyorum.Dışarı çıktığınızda şu tek kullanımlık kullan at olan kaplara su doldurup kaldırımlara bırakır mısınız?Malum havalar çok sıcak hayvanlara yazık günah.Hem çok zor bir şey değil ki.Hadi güzel melekler diğer canlılara da merhamet gösterelim

neler olmuş buralara valla yarısından sonra okuyamadım malum işler :)

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :)

azcık haftasonundan bahsedeyim kızlar

cumartesi günü geç kahvaltı yaptım . yumurta salatası ve azcık yumurtasız menemen ve 2 dilim tam buğday ekmeği yedim.

ara öğün olarak yeşilçay içtim.

sonrasında bulgur pilavı, tavuk sote ve ayran içtim. (çok az yağ katıyorum kızlar bulgur pilavına 1 yemek kaşığı, tavuk soteye yarım yemek kaşığı)

sonra tarçınlı türk kahvesi içtim ve bol su ayrıca limonlu su içiyorum evdeyken.

evde spor yaptım canım sıkıldıkça :)

pazar günüde yine geç kahvaltı yaptım. :)

sebzeli omlet,domates ,zeytin..

sonrasında yürüyüşe çıktım arkadaşımla 2 saat sürüdük bayağı kalori yaktığımı düşünüyorum . hedef noktamız ormandı oraya ulaşınca bide temiz havada yürüdük kafede oturup bide tavla attık mis gibi :)

akşam yemeği olarakta 6 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık yoğurt ve bir domates yedim.

kızlar size daha önce bahsettiğim forumda okumuştum yemeklerinize kimyon ekleyin, gaz sorunu yaşamıyorsunuz ve şişkinliğiniz gidiyor. ben ekliyorum faydasını görüyorum :)

ayrıca artık göbişim kalmadı neredeyse herkes çok zayıflamışsın diyor . bide eski kıyafetlerimin hepsi olmaya başladı çok mutluyumm :) yakında dolabımı baştan aşağı yenilemem gerekecek :)

güzel bir haftasonu gecirmissin evet eski kiyafetlere yeniden sigmak insallah hepimizin hedeflerinden 1i sanirim...gecen sene aldigim mavi jeanlere yeniden sigmamam icin 4-5 kilo kaldi sanirim

Senin kalbinden öperim çok üzülüyorum hayvanlara kötü davranıyorlar oysa ne kadar korumasuzlsr ne konuşur derdini anlatır nede şikayet eder benim balkonunda kuşlar için var bizim mahallede ne kedi ne köpek hiçbiri yok çok ilginç

bide kızlar ben bu ay sadece 2 gün regli oldum sinir oldum valla ya
hafta sonun çok güzel geçmiş tebrikler canım eski kıyafetlere girmek muhteşem olsa gerek
Hamilemisin haberim yok iki tane jean gecen sene aldım tam oturuyor bir kg alsam olmaz yanı dedim ki eşime ya hamileysem güldü 2senedir olmadı şimdimi olacak bırak olsun ben sana mağazayı alırım dedi zayıflayıp mağazayı aldircam

Kızlar tartı gününe 4gun var bu dört gün çok güzel geçsin cuma günü tartı hepimizin yüzünü guldursun
Cuma aç karına wcye çıktıktan sonra saat 13:00e kadar tartilip bildiruyoruz
Yeni gelen arkadaşlar %hesaplama su şekilde

Geçen haftaki kg:82.5
Bu haftaki kg:80
Fark:2.5
Fark*100/geçen haftaki kg:yuzdenizi verir
(82.5/80/2.5/%3.03) gibi

canım bende ingilizce ağırlıklı lisede okudum, anadolu lisesiydi. 1 yıl hazırlık vardı. üni. normaldi. yüksek lisansta da 1 yıl hazırlık okudum. ama yine de unutuluyor. benim sıkıntım konuşma. şimdiki başvurduğum bölüm konuşma ve yazışma üzerine olacak.

ahhh ahhh bende tedaviden sonra kilolarımı bi türlü veremedim. ve bu sene tüm olmayan kıyafetlerimi ama aklınıza ne gelirse hepsini toplayıp ablama verdim. eski kiloma dönsem giyecek bir parça eşyam yokkk

internete teker teker gir oku yaz zor oluyo telden ondan whatsapp a grup acalım dedim ama madem geyiğe dönüyo yapcak bişey yok. bugun sporuma gittim 370 kalori yaktım. şimdi işyerindeyim ve 3 tane salatalık yagsız sebze corbası(kendi yaptıgım) ve 3 kasık yine kendi yaptığım bamyayı yedim :) nasıl?

bende öyle yapıyorum canım. özellikle dialoglara bakıyorum. ingilizce mülakat olacağı için.
bence bugün süper gidiyorsun. bende öğlende 1 kepçe ezogelin çorba bol limonlu, soslu fırın tavuk, 1 kase yoğurt, ve salata yedim.

bamyayi hayatta pisiremwdim alkisliyorum her pisireni :)
Geyiğe dönüyor ben kısa yola ekledim takımı

bide arkadaşlar bişey soylicem. 1 eylul 6 eylul arası tatile gidiyoruz ailece. ve malumunuz co korkuyorum diyeti bozmaktan hani acık bufe vs vs. bende şöyle bişey var hani önceden "orda yemicem orda yemicem" diye kendimi hazırladığım her yerde HERKESTEN fazla yiyorum ve tabiki kilo alarak geri dönüyorum tatili nasıl geçircem?en cok bundan korkuyorum

tatlım bende geçen hafta tatildeydim. gerçi biz açık büfeye gitmemiştik ama bi yandan şanslısın. şöyle ki biz nerede ne canımız isterse onu yedik çok alternatif yoktu. ama senin en azından herşey elinin altında olacak ve istediğini tercih edebileceksin. kendini böyle motive et. benim tatildeki amacım kilo vermek değil en azından almamaktı ve 200 gr vermiştim. bol bol yüz ve yürüyüş yap. mesela susadığında bol su iç kesinlikle asitli şeyler içme ben maden suyu çok içmiştim. birde tatlı yeme onun yerine meyve yemeye dikkat et. en azından ben öyle yapmıştım

aynen derya tatilde kilo bile verdi sende yapabilirsin avantaja çevirip bende tatilde kilo almadim hiç

Superrr...bende hastalanicam..acayip bir sisligim var..reglim bitince darisi basima insallah
Amin aminn süper moral oldu bugün tartı bana
Arkadaslar biz 2 hafta sonra takima girebiliyoruz degilmi..yani 3.haftada takimdayiz dimi..
canım 3cuma listede yer oluyorsunuz ama her cuma önemli giriş kilonuda belirliyoruz ikinci cumadami kılından üçüncü cumadami kilonu düşerek listeye sokuyiruz .takımda adımını arttığından itibaren varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…