- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
neler olmuş buralaravalla yarısından sonra okuyamadım malum işler :)
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :)
azcık haftasonundan bahsedeyim kızlar
cumartesi günü geç kahvaltı yaptım . yumurta salatası ve azcık yumurtasız menemen ve 2 dilim tam buğday ekmeği yedim.
ara öğün olarak yeşilçay içtim.
sonrasında bulgur pilavı, tavuk sote ve ayran içtim. (çok az yağ katıyorum kızlar bulgur pilavına 1 yemek kaşığı, tavuk soteye yarım yemek kaşığı)
sonra tarçınlı türk kahvesi içtim ve bol su ayrıca limonlu su içiyorum evdeyken.
evde spor yaptım canım sıkıldıkça :)
pazar günüde yine geç kahvaltı yaptım. :)
sebzeli omlet,domates ,zeytin..
sonrasında yürüyüşe çıktım arkadaşımla 2 saat sürüdük bayağı kalori yaktığımı düşünüyorum . hedef noktamız ormandı oraya ulaşınca bide temiz havada yürüdük kafede oturup bide tavla attık mis gibi :)
akşam yemeği olarakta 6 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık yoğurt ve bir domates yedim.
kızlar size daha önce bahsettiğim forumda okumuştum yemeklerinize kimyon ekleyin, gaz sorunu yaşamıyorsunuz ve şişkinliğiniz gidiyor. ben ekliyorum faydasını görüyorum :)
ayrıca artık göbişim kalmadı neredeyse herkes çok zayıflamışsın diyor . bide eski kıyafetlerimin hepsi olmaya başladı çok mutluyumm :) yakında dolabımı baştan aşağı yenilemem gerekecek :)
Senin kalbinden öperim çok üzülüyorum hayvanlara kötü davranıyorlar oysa ne kadar korumasuzlsr ne konuşur derdini anlatır nede şikayet eder benim balkonunda kuşlar için var bizim mahallede ne kedi ne köpek hiçbiri yok çok ilginçHanımlar biraz konu dışına çıkacağım ama hatırlatmadan duramıyorum.Dışarı çıktığınızda şu tek kullanımlık kullan at olan kaplara su doldurup kaldırımlara bırakır mısınız?Malum havalar çok sıcak hayvanlara yazık günah.Hem çok zor bir şey değil ki.Hadi güzel melekler diğer canlılara da merhamet gösterelim
neler olmuş buralaravalla yarısından sonra okuyamadım malum işler :)
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :)
azcık haftasonundan bahsedeyim kızlar
cumartesi günü geç kahvaltı yaptım . yumurta salatası ve azcık yumurtasız menemen ve 2 dilim tam buğday ekmeği yedim.
ara öğün olarak yeşilçay içtim.
sonrasında bulgur pilavı, tavuk sote ve ayran içtim. (çok az yağ katıyorum kızlar bulgur pilavına 1 yemek kaşığı, tavuk soteye yarım yemek kaşığı)
sonra tarçınlı türk kahvesi içtim ve bol su ayrıca limonlu su içiyorum evdeyken.
evde spor yaptım canım sıkıldıkça :)
pazar günüde yine geç kahvaltı yaptım. :)
sebzeli omlet,domates ,zeytin..
sonrasında yürüyüşe çıktım arkadaşımla 2 saat sürüdük bayağı kalori yaktığımı düşünüyorum . hedef noktamız ormandı oraya ulaşınca bide temiz havada yürüdük kafede oturup bide tavla attık mis gibi :)
akşam yemeği olarakta 6 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık yoğurt ve bir domates yedim.
kızlar size daha önce bahsettiğim forumda okumuştum yemeklerinize kimyon ekleyin, gaz sorunu yaşamıyorsunuz ve şişkinliğiniz gidiyor. ben ekliyorum faydasını görüyorum :)
ayrıca artık göbişim kalmadı neredeyse herkes çok zayıflamışsın diyor . bide eski kıyafetlerimin hepsi olmaya başladı çok mutluyumm :) yakında dolabımı baştan aşağı yenilemem gerekecek :)
hafta sonun çok güzel geçmiş tebrikler canım eski kıyafetlere girmek muhteşem olsa gerekbide kızlar ben bu ay sadece 2 gün regli oldumsinir oldum valla ya
@kinyager1508 kolay gelsin liseyi İngilizce okuyup çoğunu unutan benvalla çok kolay gelsin ama ne yapabilirim İngilizce olarak değil latince ile ilgiliydi benim meslek
fireofcharm canım menüleri buradanda resimli paylaşabilirsiniz hatta imkânı olan tartı fotosunuda atsin gaz olur
internete teker teker gir oku yaz zor oluyo telden ondan whatsapp a grup acalım dedim ama madem geyiğe dönüyo yapcak bişey yok. bugun sporuma gittim 370 kalori yaktım. şimdi işyerindeyim ve 3 tane salatalık yagsız sebze corbası(kendi yaptıgım) ve 3 kasık yine kendi yaptığım bamyayı yedim :) nasıl?@kinyager1508 kolay gelsin liseyi İngilizce okuyup çoğunu unutan benvalla çok kolay gelsin ama ne yapabilirim İngilizce olarak değil latince ile ilgiliydi benim meslek
fireofcharm canım menüleri buradanda resimli paylaşabilirsiniz hatta imkânı olan tartı fotosunuda atsin gaz olur
bende öyle yapıyorum canım. özellikle dialoglara bakıyorum. ingilizce mülakat olacağı için.internete teker teker gir oku yaz zor oluyo telden ondan whatsapp a grup acalım dedim ama madem geyiğe dönüyo yapcak bişey yok. bugun sporuma gittim 370 kalori yaktım. şimdi işyerindeyim ve 3 tane salatalık yagsız sebze corbası(kendi yaptıgım) ve 3 kasık yine kendi yaptığım bamyayı yedim :) nasıl?
bamyayi hayatta pisiremwdim alkisliyorum her pisireni :)internete teker teker gir oku yaz zor oluyo telden ondan whatsapp a grup acalım dedim ama madem geyiğe dönüyo yapcak bişey yok. bugun sporuma gittim 370 kalori yaktım. şimdi işyerindeyim ve 3 tane salatalık yagsız sebze corbası(kendi yaptıgım) ve 3 kasık yine kendi yaptığım bamyayı yedim :) nasıl?
bu arada bişey sorcam diyet ne kadar devam etcek bu grupta hani 1 ay 2 ay vs gibi bişey varmı?bamyayi hayatta pisiremwdim alkisliyorum her pisireni :)
Geyiğe dönüyor ben kısa yola ekledim takımı
tatlım bende geçen hafta tatildeydim. gerçi biz açık büfeye gitmemiştik ama bi yandan şanslısın. şöyle ki biz nerede ne canımız isterse onu yedik çok alternatif yoktu. ama senin en azından herşey elinin altında olacak ve istediğini tercih edebileceksin. kendini böyle motive et. benim tatildeki amacım kilo vermek değil en azından almamaktı ve 200 gr vermiştim. bol bol yüz ve yürüyüş yap. mesela susadığında bol su iç kesinlikle asitli şeyler içme ben maden suyu çok içmiştim. birde tatlı yeme onun yerine meyve yemeye dikkat et. en azından ben öyle yapmıştımbide arkadaşlar bişey soylicem. 1 eylul 6 eylul arası tatile gidiyoruz ailece. ve malumunuz co korkuyorum diyeti bozmaktan hani acık bufe vs vs. bende şöyle bişey var hani önceden "orda yemicem orda yemicem" diye kendimi hazırladığım her yerde HERKESTEN fazla yiyorum ve tabiki kilo alarak geri dönüyorumtatili nasıl geçircem?en cok bundan korkuyorum
Yok canım suresi hedefine ulaşan mezun oluyor yeni uyeler geliyor isteyen kilo koruma grubuna gidiyor ki tavsiye ederim verilen kiloyu geri almamak adinabu arada bişey sorcam diyet ne kadar devam etcek bu grupta hani 1 ay 2 ay vs gibi bişey varmı?
aynen derya tatilde kilo bile verdi sende yapabilirsin avantaja çevirip bende tatilde kilo almadim hiçbide arkadaşlar bişey soylicem. 1 eylul 6 eylul arası tatile gidiyoruz ailece. ve malumunuz co korkuyorum diyeti bozmaktan hani acık bufe vs vs. bende şöyle bişey var hani önceden "orda yemicem orda yemicem" diye kendimi hazırladığım her yerde HERKESTEN fazla yiyorum ve tabiki kilo alarak geri dönüyorumtatili nasıl geçircem?en cok bundan korkuyorum
Superrr...bende hastalanicam..acayip bir sisligim var..reglim bitince darisi basima insallahEki Görüntüle 1613845 Cansuuuuuuu
Amin aminn süper moral oldu bugün tartı banaSuperrr...bende hastalanicam..acayip bir sisligim var..reglim bitince darisi basima insallah
canım 3cuma listede yer oluyorsunuz ama her cuma önemli giriş kilonuda belirliyoruz ikinci cumadami kılından üçüncü cumadami kilonu düşerek listeye sokuyiruz .takımda adımını arttığından itibaren varsınArkadaslar biz 2 hafta sonra takima girebiliyoruz degilmi..yani 3.haftada takimdayiz dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?