Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hatta yediklerimizi resimle atarız? bence güzel olur :)

Gunaydin arkadaslar..grup bayagi bir kaynatmis..super bir motivasyon goruyorum..
Dun sabah kahvaltuda krep yiyince ogle ve aksami yogurtla gecirdim..
Yaklasik 20 gun once beldenbir sakatlik gecirdigim icinyuruyusve diger sporlari simdilik yapmiyorum..dun aksam dwenedim ama canim cok yandi..sanirim 2 yada 3 gune daha iyi olurum..

Günaydın hanımlar benıde aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim 66 kiloyum hedefim 36 beden olmak ama yıllardır irademe hakim olamıyorum dün karar verdim inş devamı gelir sizinde desteğiniz çok önemli tabi

hoşgeldin canım, birbirimizi motive ederek kilolara veda edicez inşaalllaahhh

canım çok yorma kendini. sadece yapabilirsen yürüyüş yap yeter

Günaydın kızlaar,

Kahvaltım

5 erik kurusu ve iki avuç Çiğ badem veee

130 squat
Sadece bu kadar mi kahvaltı nasıl doyuyorsun sen
Canım sporunu telafi eserinde bu kadar takıntı neden yanı şuan benim durumda oluşan ne yaparsın kilo hayatında olacak hamile kalacaksınız kilo alacaksın ama gidecek bu kadar takarsan hayatı kendine yaşanmaz kilarsin
pissstt Bu afta listedesin bunlar son kacamaklarin ona gore bak
hatta yediklerimizi resimle atarız? bence güzel olur :)
Malesef canım .daha ince bu hata yapıldı 6.takım ve 3.takımda bunu yaptik evet elinin altında tel daha rahat olur diyorsun ama takım motivasyonu bitiyor o grup bildiğin geyik grubu oluyor diyet filan kalmıyor o yüzden acmiyoruz inanın
İlk bir hafta sonra geyiğe dönüyor iş ben hala 3.takımla gruptayim ama diyetle ilgili paylaşım kalmadı resmen akraba olduk
Gecmis olsun aman dikkat bel omur boyu sıkıntı yaratıyor bi sure zorlama canim
hosgeldin bizim grup taktı 36ya hepimiz 36-34citirlarolacagiz
Hedef kilin kaç canım biraz kendinden bahseder misin

ayyy biliyorum kaptan söz bu son kaçamaklardı tatil psikolojisinide üzerimden attım, bugün işe başladım. tam gaz devammmmmm

günaydınnn
sabahımı yazayım da bir gerisi hakkında hiç bir fikrim yok
sabah:
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tuzlu yoğurt

Yeni gelenler hoşgeldiniz hepiniz. Telefondan girdiğim için biraz zor oluyor alıntılar . İdarw eden artık . Ben yine 9 da kalktım hala kahvaltı bekliyorum :) allah kimseyi muhtaç duruma düşürmesi ya. Bugün seke seke mutfağa gidip bir iki üzüm attım ağzıma kahvaltı niyetine. En azında netobolizmam calismaya başlasın değil mi. Ben birazdan yaparım kahvaltıyi sanırsam hepinize iyi bir hafta dilerim hanımlar

kızlarrrrrrr güzel bir tatilin ardından işe gelmek çççooookkkkkk sıkıcıııııı, işlerde çok yok bende ingilizce speaking çalışıyorum. bölüm değiştirmek istiyorum onun için ingilizce mülakat olacak ve ben ing. çok kullanmadığım için sanırım biraz zorlanıcam pöööffff

Aramiza yeni katilanlar Hosgeldiniz. kimyager1508 mevlam yardimcin olsun basarirsin sen merak etme...no stress

çok sağol canımm

waaaooowwww süpersinnnnn, kaç kilo gitmiş öyleeeee
2.5kg ama hepsi kg değil önceki hafta 80.9du reglden bu hafta 82.5ciktim bugün odem inmiş 80i gordum iyi gaz oldu bana
Bismillahh kiz bu neeee ayy yanlismi goruyorum diye 2 kez baktim ya resme uyanir uyanmaz cok iyisin rakibem bana bunlarla gel
sağol tatlım daha yolumuz uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…