- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Hoşbulduk arkadaşım,M maisiyah-73 aramiza Hosgeldin acimasiz elestirilere hazir olunbu takim motivasyon enerji ve hirsla dolu..ayni hizda kosmiyan arkadaslari ellerinden tutup birlikte Hedefe kosmaya calisiyoruz
aslında 58 ama kızım la 60 ta anlaştık fazlasına kızıyor doktor adayı kendisiM maisiyah-73 hedef 59mu
Yoğurt kurune başladım su içmekten wcde yatar oldukHanımlar alın bakalım yanınıza sularınızı böyle kuru kuruya muhabbet mi olur
ohhh al-Din alkışları iradene sağlıkKızlaaar en büyük sınavımı verdim şimdilik. Demin ailecek kebapçıya gittik ve tabiri caizse o pofuduk ekmekleri tulumu tereyağını, içli köfteleri GÖMEN ben sadece kuzu şişin yarısını ve gâvurdağı salatasını yedim. Bir alkış alabilir miyim lütfen ? Bir de ben on yaşımdan beri diyetle uğraşıyorum ve çoğunuz gibi bir kere bozunca hepsini koyveriyorum ve moral bozukluğuyla daha çok yiyorum. Bu sefer öyle olmayacak arkadaşlar çünkü her seferinde yeniden başlatmaktan bıktım usandım. Artık bir kere bozunca ertesi gün telafi ediyoruz ve burada günah çıkarıp cezamızı çekiyoruz. HERKES BU KILOLARI BU SEFER VERECEK. Yeniden başlamamanın tek yolu pes etmemek!
Sürekli popomu saklamaya çalışmaktan da bıktım artık bu sefer kilolarımı veriyorum ve yaşıtlarım gibi kot pantolonu uzun hırkalar falan olmadan giyiyorum. BU SEFER OLACAK KIZLAR HEPINIZE İNANIYORUM!
Kızlaaar en büyük sınavımı verdim şimdilik. Demin ailecek kebapçıya gittik ve tabiri caizse o pofuduk ekmekleri tulumu tereyağını, içli köfteleri GÖMEN ben sadece kuzu şişin yarısını ve gâvurdağı salatasını yedim. Bir alkış alabilir miyim lütfen ? Bir de ben on yaşımdan beri diyetle uğraşıyorum ve çoğunuz gibi bir kere bozunca hepsini koyveriyorum ve moral bozukluğuyla daha çok yiyorum. Bu sefer öyle olmayacak arkadaşlar çünkü her seferinde yeniden başlatmaktan bıktım usandım. Artık bir kere bozunca ertesi gün telafi ediyoruz ve burada günah çıkarıp cezamızı çekiyoruz. HERKES BU KILOLARI BU SEFER VERECEK. Yeniden başlamamanın tek yolu pes etmemek!
Sürekli popomu saklamaya çalışmaktan da bıktım artık bu sefer kilolarımı veriyorum ve yaşıtlarım gibi kot pantolonu uzun hırkalar falan olmadan giyiyorum. BU SEFER OLACAK KIZLAR HEPINIZE İNANIYORUM!
Kızlaaar en büyük sınavımı verdim şimdilik. Demin ailecek kebapçıya gittik ve tabiri caizse o pofuduk ekmekleri tulumu tereyağını, içli köfteleri GÖMEN ben sadece kuzu şişin yarısını ve gâvurdağı salatasını yedim. Bir alkış alabilir miyim lütfen ? Bir de ben on yaşımdan beri diyetle uğraşıyorum ve çoğunuz gibi bir kere bozunca hepsini koyveriyorum ve moral bozukluğuyla daha çok yiyorum. Bu sefer öyle olmayacak arkadaşlar çünkü her seferinde yeniden başlatmaktan bıktım usandım. Artık bir kere bozunca ertesi gün telafi ediyoruz ve burada günah çıkarıp cezamızı çekiyoruz. HERKES BU KILOLARI BU SEFER VERECEK. Yeniden başlamamanın tek yolu pes etmemek!
canım 2kisi daha cagirdim gelirse onlar gelecek biraz kapatalim kapıları yetersiz bu kadar iyide kaynaştık daha ne olsun dimi :)@erigim 11 kisiyiz dedin ya daha baska üye alcakmiyiz yada kapatiyormusun artik kapilari ?
sana tavsiye :) sütün içine 2 3 tane tatlandırıcı at azcık da tarcın at vallahi sahlep gibi oluyokahve hiç sevmiyorum tek oluru nesquik bende zamanla miktarı azaltmaya çalısırım yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?