- 24 Nisan 2015
- 414
- 528
- 18
17Supersin canimm. Hadi darisi basima kac yasindaydin?
@erigim eski resimlerine bayilldddiiimmm. Ben evlenirken 58 kiloydum hic o kadar zayif olamadim. Herhalde en son lisede falan.. Ama eminim bu azimle eski formuna doneceksin :) hatta hepimiz istedigimiz kilolara ulasacagiz :)
Çok geçmiş olsun.Geçmişe hiç dönüp bakmayın.Önemli olan ilerisi.Dikkat etmeye başlarsanız eskisinden daha iyi bir forma kavuşabilirsiniz.İsteyin yeter kiBoyut 1 59 kilodan emin değilim en son 79 du ama bir ay kadar önceydi bu. Sonrasında ayağı kırıp ye iç yat dönemine geçtim. Umarım kilo almamisimdir
Çok geçmiş olsun.Geçmişe hiç dönüp bakmayın.Önemli olan ilerisi.Dikkat etmeye başlarsanız eskisinden daha iyi bir forma kavuşabilirsiniz.İsteyin yeter ki
Hanımlarr bugünkü menümü özet geçeyim en iyisi
SABAH
Tam yağlı yoğurt (5-6 yemek kaşığı)
30 g cornflakes
Daha sonra spora gittim 100*3 ve 200*3 şeklinde iki farklı bacak hareketi yaptım body jumping dersine girdim 1 saat
Dersten sonra sodalı ayranımı içtim
İkindi(15.30-16.00)
1 küçük tabak patlıcan-domates-biber-köfte karışımlı yemek
3-4 yemek kaşığı pilav
4-5 kaşık tam yağlı yoğurt
Gün içerisinde 1.5 normal 1 litre karbonatlı su içtim
Aslında bazı zamanlar saldim ama max 67oldum oda ilk bebeğimi dusurdugumdeydi ilaçlar vs derken haa bide lisede tombiktim unide 40li kilolardaydim sonra mesleki kilo alımı başladı her çıkan ürünün tadına bak ve ben oldum tuba işi ddgistirdim ne çare meslek gıdaeskiden incecikmissin cnmben yaklasik 13/14 yasindan itibaren hep tombis yani bir 51/50 olsam tüm mahallenin dilinde olur sanirim..cünkü zayifladiktan sonra daha süslü filan olurum
As canım hgMerhaba arkadaşlar nasılsınız ?? 7. Takımdan selam getirdim size maşallah ne güzel başlangıçlar yaptiniz canı gönülden tebrik ederim.
Bu arada @erigim masalah çok güzelsin yüzünü göremesem de eski haline geleceğine eminim ben
Burdayiz geli darja taktimBen geldim hepiniz gitmissiniz
Amin hepimiz kuruyalim EMISupersin canimm. Hadi darisi basima kac yasindaydin?
@erigim eski resimlerine bayilldddiiimmm. Ben evlenirken 58 kiloydum hic o kadar zayif olamadim. Herhalde en son lisede falan.. Ama eminim bu azimle eski formuna doneceksin :) hatta hepimiz istedigimiz kilolara ulasacagiz :)
bu defa pes etmek geri almak yokÇok kilo verme macera m oldu. 10 kilo 8 kilo vb hep ugrasa rak verdim ama sonra geri aldim. Bu sefer kalıcı birsey istiyorum. İlk hedefi 60 li rakamlar . Yani 69 bile razıyım. En son evlenirken 63 falandim. O kilolara dönmek istiyorum. İnşallah hep beraber incelecegiz sıkıldım kilolu olmaktan . Bende güzel kıyafetler giymek aynada kendime bakınca mutlu olmak istiyorum.
iyi gdcdler bu adada nasıl girdim bakalim ayağınıAyağım ağrıyor ben yatıyorum hepinize iyi geceler . Mümkün olduğunca gelmeye çalışacağım . Bir grupla zayiflamak daha iyi oluyor . Destek çok önemli
Anaammm daha cok kucukmussun bende 30 yasindayim :)
Ben de grubun maskotu olurum nolcak kiDiyetisyen ideal kgmu 55 ölçtü fakat ben 52olmak istiyorum
potterhead sendemi bizdiksin grubun yaş ortalaması çok canlı ay ben yaslanmisim ocakta 30 oluyorum
Çoook teşekkür ederimcornflakes yerine yulaf ezmesi...ve pilav beyaz pirinc miydi ? ondada bulgur olsa tam 10 puan 5 yildizli bir menü degil gün olmus cünkü sporunuda yapmissindevam böyle
aman evlilik her yaşta olur sen okulu bitir önce onların acelesi var demek ki@erigim bugün spor ile 3 günümolacak sanki Hedef uzakta ama olacak insallah Ocakta hemserimin dügünü var..ip incecik olmam gerek...tüm mahalle orda olur millet teker teker evleniyor ben üniversteyle ugrasiyorum hala
GünaydııııınnnnnGünaydın kızlar. Uyanalı bir saat oldu ama eşimi kaldiramadigimdan hala yataktayim. Ne zormus bakıma muhtaç olmak. Acıktım ayağım ağrıyor ilaç içmem lazım ama beyimiz yatıyor hala. Neyse hepinize güzel bir cumartesi dilerim
Durttt aciktim kalk deGünaydın kızlar. Uyanalı bir saat oldu ama eşimi kaldiramadigimdan hala yataktayim. Ne zormus bakıma muhtaç olmak. Acıktım ayağım ağrıyor ilaç içmem lazım ama beyimiz yatıyor hala. Neyse hepinize güzel bir cumartesi dilerim
günaydınGünaydııııınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?