• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

potterhead potterhead gruplar genelde cuma akşamları ve hafta sonu pasif olur malum tatil modu

@cansum rakibem sağol kopy yaptım eve dönünce buzdolabına asayı birde doğum öncesi fotomu asayim

IMG_20150821_213756.jpg
Doğumdan önce :)

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ?? 7. Takımdan selam getirdim size maşallah ne güzel başlangıçlar yaptiniz canı gönülden tebrik ederim.

Bu arada @erigim masalah çok güzelsin yüzünü göremesem de eski haline geleceğine eminim ben

Merhabaa! :oops: Geçen ekim ayındandır 12 kilo verdim 76'dan 64.9'a düştüm :KK50: Hedefim 57.Hırslı olduğum için kendime hayır diyebiliyorum.Bu tarz bir gruba katılmam gerekiyordu çünkü şey bencillik olarak anlamayın ama insanları sollamayı seviyorum.En azından bunun için çabalarım ve böylece en kısa zamanda kurtulurum yağlarımdan diye ümit ediyorum :KK6: .Ee siz kaç kilosunuz?
Wwaaooww benim rakip baya disli cikti. Gozum korktu bi an :)) bende boylelikle iyi gaza gelirim belki :))

Wwaaooww benim rakip baya disli cikti. Gozum korktu bi an :) bende boylelikle iyi gaza gelirim belki
İyi güldüm :-) Yok ya metabolizmam yaşım küçük olduğundan iyi çalışıyor :KK66: Bu arada belirtmeliyim ekim ayında 6 kilo verip (3 haftada) ağustosa kadar hiç diyet yapmadım.Yaklaşık 3 haftada kalan kilomdan 4-5 kilo verdim:KK14: :cool:

İyi güldüm :-) Yok ya metabolizmam yaşım küçük olduğundan iyi çalışıyor :KK66: Bu arada belirtmeliyim ekim ayında 6 kilo verip (3 haftada) ağustosa kadar hiç diyet yapmadım.Yaklaşık 3 haftada kalan kilomdan 4-5 kilo verdim:KK14: :cool:
Supersin canimm. Hadi darisi basima kac yasindaydin?
@erigim eski resimlerine bayilldddiiimmm. Ben evlenirken 58 kiloydum hic o kadar zayif olamadim. Herhalde en son lisede falan.. Ama eminim bu azimle eski formuna doneceksin :) hatta hepimiz istedigimiz kilolara ulasacagiz :)

Back