Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iyi akşamlar kızlarrr:) bugünkü yediklerimi sayayım:)

sabah: 1 haşlanmış yumusta
öğle: 2 küçük kabağı haşlayıp yoğurtladım
ara: 1 tanecik tulumba tatlısı yedim :78:
akşam: 1 salkım üzüm

spor yapmaya üşendim, ayıp olmasın diye leslie ile 1 mil yaptım :78:

bu günlük bu kadar :KK16:

iyi akşamlar kızlar....bugün akşam fırında tavuk 1 parça yanında 3 dilim patates 5 kaşık bulgur pilavı yedim.:KK58:..hiç ekmek yemiyorum.:KK56: ...bakalım nasıl olacak bu hafta....
ya bu aralar canım acayip tatlı türü şeyler istiyor....:KK67:

iyi akşamlar kızlar....bugün akşam fırında tavuk 1 parça yanında 3 dilim patates 5 kaşık bulgur pilavı yedim.:KK58:..hiç ekmek yemiyorum.:KK56: ...bakalım nasıl olacak bu hafta....
ya bu aralar canım acayip tatlı türü şeyler istiyor....:KK67:

iyi akşamlar kızlar bende yediklerimi yazayım...

1 lt su ile orucumu açtım...( gündüz ile gittik alışveriş için hava baya sıcaktı ve susuzluktan çatlayacaktım )
1 kupa yeşilçay...
1 kase çorba...
yarım kase cacık...
1 tane kuru dolma( patlıcan)(zeytin yağlı)
1 kase salata....

aldıklarımızıyerleştirirken dayanamadım ve 2 tane minik cam şeker yedim...:84:
1 tane ceviz...

iyi akşamlar kızlar bende yediklerimi yazayım...

1 lt su ile orucumu açtım...( gündüz ile gittik alışveriş için hava baya sıcaktı ve susuzluktan çatlayacaktım )
1 kupa yeşilçay...
1 kase çorba...
yarım kase cacık...
1 tane kuru dolma( patlıcan)(zeytin yağlı)
1 kase salata....

aldıklarımızıyerleştirirken dayanamadım ve 2 tane minik cam şeker yedim...:84:
1 tane ceviz...

ayrıca arada ve sonda yarım lt daha su içtim...

**10.TAKIM 221.ETAP**
sezilmel(60.0
tutku(61.7
ceyce(81.5
frangipani(72.5
cemre(59
tata (61.9
yaseminkadir (69.8
mywish89 (74.0
ayçaece (68.6

10.TAKIM TOPLAM YÜZDE

herkse selma kızlar bugün yedim yedim yattım vallaaa yarınki bildirimi unuttum ama ihtiyacım vardı..birde adet şişkinliğim var bakalım yarın umutsuzum :KK43:

aynen benim de adet şişkinliğim var, karnım taş gibi :KK43: tartılmaktan korkuyorum sırf bu yüzden :KK43:

1 hafta daha geçti... bende çooookkk merak ediyorum... ama geçen haftaki kadar vermediğimi düşünüyorum çünkü egzersiz yapmadım...:KK50:

1 hafta daha geçti... bende çooookkk merak ediyorum... ama geçen haftaki kadar vermediğimi düşünüyorum çünkü egzersiz yapmadım...:KK50:

spor yapmamana rağmen iyi kilo vermişsindir bence:) hafta boyunca çok az yedin çünkü

**10.TAKIM 221.ETAP**
sezilmel(60.0
tutku(61.7
ceyce(81.5
frangipani(72.5
cemre(59
tata (61.9
yaseminkadir (69.8
mywish89 (74.0
ayçaece (68.6

10.TAKIM TOPLAM YÜZDE

herkse selma kızlar bugün yedim yedim yattım vallaaa yarınki bildirimi unuttum ama ihtiyacım vardı..birde adet şişkinliğim var bakalım yarın umutsuzum :KK43:

Sezilmellll yaa ben gene hesaplamayı unuttum.:KK57:
Geçen hafta 74 kiloydum bu hafta 73 çıktımmm:KK76:
1 kilo vermişimmm:KK53:

önce sahur menümü yazayım... küçük bi kaçamak yaptım:KK17: sadece kendimi ödüllendirmek istedim gerçi geçen haftaya göre az vermişim ama olsun...

iftar menüm....

yarım lt su...
1 kupa yeşilçay...
çeyrek kk kadar peynir...
1 domates...
1 zeytin...
veeeeee omlet yedim yarım yumurta kadar...:84:

bu arada bu gün toplam 4 lt su içmiş oldu...:86:

ve şimdi de kiloma geleyim önce tartılma hikayemi anlatayım tam komedi... biliyosunuz baskülü eşim saklıyor ve perşembe sahurda çıkartıyor... nereye sakladığını öğrenmemem için wcye gidilir sifon açılır (dışardan ses gelmesin diye) sonra çıkılır... kalbim yerinden cıkacak gibidir baskül yerde önce bikaç dk bakışılır sonra cesaret toplanır yavaş yavaş üzerine çıkılır (sanki birden çıkınca fazla kiloda gösterecek zannederim)

veeeeeeeeee sevinç çığlığı eşim kızar bağırma diye... hatta basküle inanmam ve en az 10 kez aralıklarla tartılır sonuç hep aynıdır ve yine zayıfladığıma sevinirim....

kilomu da yazayım.... 68.3......... bu hafta 1.5 kilo vermişim geçen haftaya göre 700 gr az... onuda egzersiz yapmadığım için veremediğimi düşünüyorum yine de olsun ya....
çoooookkkk mutluyum arkadaşlar 11 ağustosta başladım ve 15 günde 3.7 kg vermişim:KK19:
Allahım şükürler olsun.......

X