Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

(10/08/2015-16/08/2015)

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansutr [/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]reengaareenk[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]isilada[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keskee[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zelbeydelrey[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cgdm00[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Berraberia[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah canım

Cansu sen bu işi biliyorsun ayrıca kendini motive etmene de bayıldım doğrusu
Kayısı hemen çözüm yaratmasada bir iki güne kadar etkisini gösterir

tskler kaptan motivasyon sart..herseyi devletten beklememek lazim...insan birseyi ne kadar kendi cabasiyla iradesiyle emek vererek basarirsa o kadar zevkli olur sonuc...cokmu dibe vurdum motivasyon 0 mi...ince halimi hayal ediyorum...uzun süredir görmiyenlerin..hayretlet icerisinde kalmasini hayal ediyorum..denizi kumu günesi tatili ve kusursuz bir sekilde denizde yüzmeyi hayal ettimmi yemiyorsun iste o zaman o cipsleri cikolatalari..olmadi karatayin sekerin kanseri besledigini aklima getiriyorum

Kizlar sunuda yapmalisiniz yediginiz seylerin vücüdünuza nasil bir faydasi var ögrenin bilincli bir sekilde tüketin..inanin Grapefruit misal metabolizmayi calistirir yag yakiminda yardimcidir vesaire...tadini belki begenmezsiniz ama 2. 3 yemeden sonra alisabilirsiniz yada farkli bir sekilde tüketmeye calisin cesitlendirme yapmaya calisin...önceleri karisik yulaf ezmesi alirdim süt ile tüketmeye calisirdim ilk yedigimde nasil igrenc birsey dedim sonra tadina alistim sonra..nasil lezzetli hale getirebildigimi ögrendim yoghurt+ kuru erik+ yulaf ezmesi...müthis bir kahvalti yada ögle/ara ögün olarak tüketebilirsiniz.

bende katılmak istiyorum
Tatlim karar defteri basligimiza mesaj atilmiyor. Takimlarda yarisamak icin cuma yarismasina katilmk isteyenler basligi kullaniliyor ama ben seni 10. Takima yonlendirdim, ben kardes 14. takim kaptani nesli, arada gorusuruz, bu takim kaptani erigim.seni karsilar yarin

aynen canım hele o yulafa birde fındık kuruüzüm attımı süper kahvaltı olur kahvaltı yapamayanlara öneri
canım karatayda yulaf yok ama buda dip not

İyi geceler kizlar ancak girebildim nete bugunku menumu paylasiyorum hmn
Sabah
1yumurta 1avuc badem az. Peynir salataik domates siyah kuru uzum
Oglen
3de 1,5porsiyon tavuk domatesle beraber
Aksam sadece yogurt
İcecekler
4bardak yesil cay
Ve maalesef karatay teyzemin cok kizdigi zero
Bol su
Spor
Sabah yarimsaat ise giderken yuruyus
Aksam

Ne guzel motive edici seyler bunlar.merak ettim diyette kacinci gunun

Ne guzel motive edici seyler bunlar.merak ettim diyette kacinci gunun

tskler cnm asil ben diyete 20.7.15 de basladim bir arkadasla birlikte kosmaya basladik ordan itibaren beslenmemei düzeltmeye basladim..haa chipslerim cikolatarim iradesizligim olmustur basta...ama sabah bu saatlerde kalkip erkenden ac be ac kosuya giderdik...ve ögünler aslinda saglikliydi ama 2-3 chips cikolata kacamagim olmustu....yinede kilo vermistim nette pinterest diye bir yer kesf ettim..ordada bir kac önce sonra resim gördüm. millet kendini yarilamis resmen insan cikmis iclerinden o derece kilolar verilmis ve bambaska insanlar yüzler olmuslar güzellesmisler...bende biraz hirsli bir insanimdir bunlar yapabiliyorsa benim ne eksigim var...bu kilolar kaderim degil (10 yildir tombis..üniverste ve ise baslayinca iki stress 89 lari görmeme sebeb oldu.) En kötüsüde gecen sene Türkiyede mavi magzasindan 2 pantolon almistim...türkiyeden gelir gelmez ise baslamistim ve kiloda almaya baslamistim...ve o pantullari birkere giyemedim Ilk Hedef onlara sigmak..sonra 38 Beden bir is pantolonu aldim ona sigmak. sonra 36 Beden mango kotu...ama Hedefler Büyük 34 e kadar yolu var bunun ic camasiriyla aynaya baktigmda kusursuz gözükmek asil Hedef...

Bu ara 20.7 85/84 leri görmüstüm ama yanilma olmasin diye mezura ile heryerimi ölctüm yagdanmi kaybediyorum kasdanmi anliyayim diye dartiya güvenmemek lazim. 2-3 ölcüm birikirse paylasirim

günaydın :)

Dünkü menüm:

Sabah: börek (aylar sonra kaçamak oldu)
ara: türk kahvesi
öğlen:mantar çorba-salata-yoğurt
ara:yeşilçay
akşam: diyet menemen-2 dilim tam buğday ekmeği

şimdi de yeşilçayımı içip, birazdan tam buğday ekmeğine hazırladığım peynirli sandviçimi yiyeceğim...

Selam kızlar .. Dünkü menüm sabah 1 simit ve 1 dilim peynir Ara 1 kupa Nescafe Öğlen 4 yk bulgur pilavı 1 kepce yoğurt 1 kepce sebze çorbası ara 6 çiğ badem 1 nektari akşam 1 yk kuymak domates salatalik 4 zeytin şekersiz çay. Ve ceza olan yürüyüşü ilkini yaptım .. umarım olumlama yapmayı akşam unutmamssinizdir. Sabahki olumlamalarimizi yapalım . Unutmayalım. ..

Seni zerolar kovalasin bi zero daha içersen karatay teyze olsun seni ayran iç ayrannnnn
Cansu supersin ya azmini ayakta alkisliyorum
Günaydin Kizlar hepinize saglikli beslenmeli yaglarin eriyecegi bir gün diliyorum

Boregi itiraf etmiştir zaten afiyet olsun
olumlamalar devam günaydın canım yanlız simit 3dlm ekmek yerine geciyo bu sabah bende yedim gerçi

@ozlemyb günaydın hosgeldin canım kendinden bahseder misin kaç kgsun hedef ne ben Ayfer kaptan 82kgyum doğumdan sonra yidim yidim sistim

Dün ki menü
Sabah
Domates salatalık
Peynir
(Oğlum durmadı kahvaltı yalan oldu)

Ara
Meyve

Aksam
4yk makarna
4izgsra tavuk kanat
Ayran

Su:çok
Spor:yok

Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

(10/08/2015-16/08/2015)

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansutr [/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]reengaareenk[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]isilada[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keskee[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zelbeydelrey[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cgdm00[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Berraberia[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

kızlar ben 2 ay önce zyıflama kemeri almıştım 3 gün önce hadi aldım madem hazır diyet spor yaparken kullanayım düzenli ne olacak,3 gündür kullanıyorum karın kaslarım acıyor şimdiden biraz toparlıyor,kullanmak isteyenlere tavsiye ederim işe yarıyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…