• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba sehir disindan dondum geldim. Takimimizda bu arada kalabaliklasmis. 84 kiloyum 28 yasindayim. Hafta sonu guzeldi ama kilolarim beni daha bi rahatsiz etti azimlenmis oldum bahaneyle.
tekrar hg canım güzel geçmiş kılolarla hep birlikte gidecek valla beni de çok rahatsız ediyor kılolarla helede yaz günü

Arkadaşlar aranızda isveç diyeti yapan ve çevresinde yapmış olan var mı? Ben yapıyorumda listedeki her şeyi yemiyorum sorun olur mu??

Arkadaşlar aranızda isveç diyeti yapan ve çevresinde yapmış olan var mı? Ben yapıyorumda listedeki her şeyi yemiyorum sorun olur mu??
Daha önce yapanlar oldu grupta fakat kılolarla aynı hızla geri döndü fazlasıyla sağlıksız canım üzgünüm :KK64:

Daha önce yapanlar oldu grupta fakat kılolarla aynı hızla geri döndü fazlasıyla sağlıksız canım üzgünüm :KK64:
Tabi diyeti bıraktıktan sonra o 2 yıl geri almıyacksına güvenmeyeceksin. Benim niyetim ilk bi en az 5 kiloyu bu şekilde verip sonra sağlıklı bir şekilde devam ettirmek ki zaten hedefime ulaşsam bile eskisi gibi yemiyeceğim zaten

Tabi diyeti bıraktıktan sonra o 2 yıl geri almıyacksına güvenmeyeceksin. Benim niyetim ilk bi en az 5 kiloyu bu şekilde verip sonra sağlıklı bir şekilde devam ettirmek ki zaten hedefime ulaşsam bile eskisi gibi yemiyeceğim zaten

umarim kalici ve saglikli bir sekilde Kilo verirsin :KK66:

Gelelim bugünki menüme:oops:

Kahvaltidan önce 2 kuru kayisi su ama bir ise yaramadi -.-
Sabah 08:00: 2 yumurta domates 7-8 badem 4 zeytin 2 dilim peynir

Ögle: 13 gibi: 1/2 Muz + 1 Bardak Süt

Aksam: 1 yemek kasigi Bulgur Pilavi (tadimlik) 1 catal taze fasulye (tadimlik)...sulu ispanak yemegi + sarimsakli yogurt ve yaklasik 1 kücük kase kadar salata.....

evet kizlar ekmek yok :KK59::21::21: eski tecrübelerimden biliyorum ki gec saatde yemek yemezsem ve ekmegi cok aza yada komple kesersem gayet güzel kilo veriyorum:oops: Ne yaparsak yapalim en önemlisi Istikrar..devmalilik..Her gün yeni bir saglikli Beslenme zayiflama günü..bugün kacamak yaptiysak :KK20::KK67:yarin yep yeni bir gün....1 Tüyo ben bunu sabah kosularimda sIk sIk yaparim....vücüdümün yoruldugunu durmak istedigini hissetigimde..100% performans göstereyim diye biraz zorlarim bir Hedef koyarim su agca kadar dayan Cansu hadi yapabilirsin...bu kosuyu yapamazsan...(daha zor bir hedef söylüyorum) ondada basarili olamazsin diyorum...o iste basarisiz olmayi göze alabiliyormusun....bunlari dedimmi ne olursa olsun simdiye kadar hep Hedef belirledigim noktaya kadar ulastim durmadim...sizde bunu ayni sekilde beslenirken spor yaparken yada hayatinizin baska bir alaninda deneyebilirsiniz :KK59: umarim yazdiklarimla yardimci olabaildiysem cok mutlu olurum :KK71::KK36::21:

Bugünki menüm
Sabah: 1 küp şekerli türk kahvesi
Öğlen 1 domates, 1 yumurta
Akşam yarım su bardağı mercimek haşladım içine biraz sıvı yağ, tuz ve kırmızı toz biber attım hepsi bitmedi
Spor: 1 saat yürüyüş

Bugünki menüm
Akşam yarım su bardağı mercimek haşladım içine biraz sıvı yağ, tuz ve kırmızı toz biber attım hepsi bitmedi

Kahve kesinlikle Sekersiz icmeye dene..ve cok az yemissin :KK57: böyle cabuk pes etme olasiligin yükseliyor lütfen kendine eziyet olacak sekilde beslenme..bir salata bir izgara balik tavuk,,yada bir sebze yemegi...sadece corbayla domates yumurtayla olmaz bildigim kadariyla :KK17:

Ne yapsam ne etsem karar veremedim bir türlü. Hurma yoğurt diyeti ile 5 te 5 diyeti arasında çok kararsızım.

Kahve kesinlikle Sekersiz icmeye dene..ve cok az yemissin :KK57: böyle cabuk pes etme olasiligin yükseliyor lütfen kendine eziyet olacak sekilde beslenme..bir salata bir izgara balik tavuk,,yada bir sebze yemegi...sadece corbayla domates yumurtayla olmaz bildigim kadariyla :KK17:
İsveç yeti yapıyorum asıl menü bu
Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
Ama canım istemedi hepsini yemeyi bide evde olmadığım için anca mercimek yaptım ki zaten et yemeyenlerin mercimek yemesi lazım. Deniyecem yapabilirsem 13 gün yoksa 6 gün daha sonrada sağlıklı beslenme ile devam ettircem.

umarim kalici ve saglikli bir sekilde Kilo verirsin :KK66:

Gelelim bugünki menüme:oops:

Kahvaltidan önce 2 kuru kayisi su ama bir ise yaramadi -.-
Sabah 08:00: 2 yumurta domates 7-8 badem 4 zeytin 2 dilim peynir

Ögle: 13 gibi: 1/2 Muz + 1 Bardak Süt

Aksam: 1 yemek kasigi Bulgur Pilavi (tadimlik) 1 catal taze fasulye (tadimlik)...sulu ispanak yemegi + sarimsakli yogurt ve yaklasik 1 kücük kase kadar salata.....

evet kizlar ekmek yok :KK59::21::21: eski tecrübelerimden biliyorum ki gec saatde yemek yemezsem ve ekmegi cok aza yada komple kesersem gayet güzel kilo veriyorum:oops: Ne yaparsak yapalim en önemlisi Istikrar..devmalilik..Her gün yeni bir saglikli Beslenme zayiflama günü..bugün kacamak yaptiysak :KK20::KK67:yarin yep yeni bir gün....1 Tüyo ben bunu sabah kosularimda sIk sIk yaparim....vücüdümün yoruldugunu durmak istedigini hissetigimde..100% performans göstereyim diye biraz zorlarim bir Hedef koyarim su agca kadar dayan Cansu hadi yapabilirsin...bu kosuyu yapamazsan...(daha zor bir hedef söylüyorum) ondada basarili olamazsin diyorum...o iste basarisiz olmayi göze alabiliyormusun....bunlari dedimmi ne olursa olsun simdiye kadar hep Hedef belirledigim noktaya kadar ulastim durmadim...sizde bunu ayni sekilde beslenirken spor yaparken yada hayatinizin baska bir alaninda deneyebilirsiniz :KK59: umarim yazdiklarimla yardimci olabaildiysem cok mutlu olurum :KK71::KK36::21:
Cansu sen bu işi biliyorsun :KK60: ayrıca kendini motive etmene de bayıldım doğrusu :KK49::KK49:
:KK49:Kayısı hemen çözüm yaratmasada bir iki güne kadar etkisini gösterir
Bugünki menüm
ah büşracım çok az sonra çlık krizlerine girme
Ne yapsam ne etsem karar veremedim bir türlü. Hurma yoğurt diyeti ile 5 te 5 diyeti arasında çok kararsızım.
canım ikiside hiç iyi değil5de 5 hurma elma isveç lahana zamanında o kadar çok denedim ki sonuç daha fazlası geldi
ünide 45 kglardaydım sonra iş hayatı 60 lere ulaştım bu saçmalıkları hatta zayıflama haplarını bile denedim sonuç puff aynı vaad edilen pembe güzellik gibi puff sönüveriyor çünkü kimse uzun süre o şekilde beslenemez ve normal beslenmeye geöince şekerden temeller yıkılıyor ve yıkıldığını gördükçe biriken açlıkla daha hızlı saldırıyorsun
evlenirken 52 kg ile evkendim ves sağlıklı bir şekilde vermiştim herşeyden az az börekte yedim dondurmada ama abartmadım bol spor yaptım akşam geç yemedim

09:00 Tost
13:00 4 köfte, 1 domates, 1 dilim ekmek
19:00 Yarım tabak barbunya, Boool salata, 2 dilim ekmek

Çok ekmekli bir gündü off:KK43:
tost ne kadardı bilmiyorum ama senin kilon ,için 3 dilim ekmek fazla değil sadece ara öğün eklemelisin birde yogurt
Mantıklı olan o ama biraz hızlı kilo vermek istiyorum.
hızlı giden hızla geliyor sabır
İsveç yeti yapıyorum asıl menü bu
Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
Ama canım istemedi hepsini yemeyi bide evde olmadığım için anca mercimek yaptım ki zaten et yemeyenlerin mercimek yemesi lazım. Deniyecem yapabilirsem 13 gün yoksa 6 gün daha sonrada sağlıklı beslenme ile devam ettircem.
en azından listedekileri ye yoksa vücudun kaslarından çalar :KK62:

Biliyorum çok saçma gelcek belki size ama şuan hiç açlık hissetmiyorum gerkçekten. Sanki biraz önce 1 büyük tabak makarna yemişcesine tokum ve canım hiç birşeyede istemiyor. Bende kendime şanşkınım şuan. Normalde zar zor kendimi zapteden ben şimdi hiç birşey istemiyor. İnşallah böyle devam eder

Back