Cok gecmis olsun cnm allah sifa versin yavrucaklarina.cocukla tatile cikmak biyerlere gitmek ne zordur bilirim bide illaki sonunda hasta olurlar gittigine gidecegine pisman olursun.bence buyuk oglun icin doktora danis sonucta onlar daha kucuk tabiki karatay cok saglikli bu diyet ama oglun daha gelisim caginda ustelik cok onemli bi donem.slmlarr
ben memlekete ailemin yanına geldim ama ufak oğlum yola çıkmadan önce ateşlendi bugün dr a götürdüm ant başladı bu arada sweet cim benim büyük oğlsnda insülin direnci nedeniyle glukofaj 850 lik kullanıyor ama ona nasıl karatay uygulayabilirim ki ven iyice bi aradtırayım daha 10 yasında çünkü
bu arada bende maalesef bende 4 seneden sonra sigaraya geri başladım
Cnm bende cok merak etmistim fotoyu ama bakindim bakindim goremedim senin gibi.....ama okadar istikrardan sonra eminim Fistik gibi olmustur.....ahh ahhh bende su 9 kiloyu versem oncelikle ....cok kolay kilo alip cok zor veren bi yapim var gerci hoc bukadar sikki diyet ve sporla denememistim umarim sonuc beni yildirmaztskler insallah bizlerde o günleri görecegiz...basari öykünüzü okudum hayran kaldimtebrik ederim Foto varmiydi konuda bilmiyorum bas ve son sayfalara bakmistim bulamadim ama cok merak etmistim birde yanlis okumadiysam karatay sayesinde sekerden kurtulmussunuz ? typ 2 diabet hastasimiydiniz ? metformin gibi bir ilac kullaniyormuydunuz ? nasil kurtuldunuz yani artik sekeriniz saglikli bir insanin degerleriyle ayni mi öyleyse annemi zoraki karataya baslatacamda
Cnnm karatay senlik bi diyet o zmn.bnede calistigim icin karatay gibi ara ogunsuz bi diyeti tercih ettim rahat oluyo surekli ne yesem ne zmn yesem derdin olmuyo.bi sure sonra sekeersiz ve ekmeksiz yasanabildigini anliyorsun,bu arada isteyenlere karatayin kitabini pdf olrk ataabilirim mailden.ozelden yazsinlar mutlaka...@erigim günün 4 4lük gecmis bence süpersinbende menümü paylasayim pek bir issiz bugün buralar
sabah: 1 kayisi yumurta, 2 dilim esmer tost ekmegi..maydanoz...domates..biraz peynir (kibrit kutusunu gecmedi)
ben cok etmistim kahvaltimi kardesim tavuklu burger kizartmis kendisine bende 1 lokmalik aldim sadece
ama o bir lokmadada kaldiacikmam yaklasik aksam 8 gi buldu ama ben 20:30 gibi 1 kase mercimekli corba ictim...yanina salata yapsaydim iyi olurdu aslinda birdahaki sefere spor daha yapmadim ama niyetliyim en azindan birde karatayami baslasam...bende pek ara ögünlerin insani degilim...ama ete zeytine..cevize bayilirim..zirt birt yemek yemek hic benlik degil..ben acikirsam anca yerim yani zayiflamaya calistigim dönemlerde
Cnnm karatay senlik bi diyet o zmn.bnede calistigim icin karatay gibi ara ogunsuz bi diyeti tercih ettim rahat oluyo surekli ne yesem ne zmn yesem derdin olmuyo.bi sure sonra sekeersiz ve ekmeksiz yasanabildigini anliyorsun,bu arada isteyenlere karatayin kitabini pdf olrk ataabilirim mailden.ozelden yazsinlar mutlaka...
günaydınlar eylülde oğlumun kontrolü var bi dr a sorayım ama normal diyet bile yaptıramıyorum karatay biraz zor gibi sma sonuçları çok iyiCok gecmis olsun cnm allah sifa versin yavrucaklarina.cocukla tatile cikmak biyerlere gitmek ne zordur bilirim bide illaki sonunda hasta olurlar gittigine gidecegine pisman olursun.bence buyuk oglun icin doktora danis sonucta onlar daha kucuk tabiki karatay cok saglikli bu diyet ama oglun daha gelisim caginda ustelik cok onemli bi donem.
Topliht cnm çok gcmis olsun. Acil şifalar diliyorum... kızlar ben sanırım karbonhidrat bagimlisiyimm ☺ Karatay ne yazikki kısa bir süre yaptıktan sonra devam ettiremedim. Bu arada misafirlerim den dolayi dün menümu yazamamaistim. İzninizle onuda paylaşmak isterim.
Sabah yumurta domates peynir zeytin 2 dilim kepek ekmek
Sabah kahvaltısı geç olduğu için ara yok
Saat 15 te 3 dilim kavun
18 de 2 parça tavuk 1 köfte 1 parça et ızgara 2 bardak vişne suyu 50 mekik...
Arkadaşlar hepinizden çok ama çokkk özür dilerim bu iki gün giremedim diyetide yapamadımama kilom sabit hiç vermedimde almadımda ona dikkat ettim bugün isveç diyetiyle aranızdayım lütfen beni affedin, bidaha olmayacak söz.
Affedwbilirmisiniz şimdi beni?? Çünkü normalde hergün bildirim yapmak gerekiyor
Bir lokmayı görmedik biz hadi@erigim günün 4 4lük gecmis bence süpersinbende menümü paylasayim pek bir issiz bugün buralar
sabah: 1 kayisi yumurta, 2 dilim esmer tost ekmegi..maydanoz...domates..biraz peynir (kibrit kutusunu gecmedi)
ben cok etmistim kahvaltimi kardesim tavuklu burger kizartmis kendisine bende 1 lokmalik aldim sadece
ama o bir lokmadada kaldiacikmam yaklasik aksam 8 gi buldu ama ben 20:30 gibi 1 kase mercimekli corba ictim...yanina salata yapsaydim iyi olurdu aslinda birdahaki sefere spor daha yapmadim ama niyetliyim en azindan birde karatayami baslasam...bende pek ara ögünlerin insani degilim...ama ete zeytine..cevize bayilirim..zirt birt yemek yemek hic benlik degil..ben acikirsam anca yerim yani zayiflamaya calistigim dönemlerde
Gecmis oldun canımslmlarr
ben memlekete ailemin yanına geldim ama ufak oğlum yola çıkmadan önce ateşlendi bugün dr a götürdüm ant başladı bu arada sweet cim benim büyük oğlsnda insülin direnci nedeniyle glukofaj 850 lik kullanıyor ama ona nasıl karatay uygulayabilirim ki ven iyice bi aradtırayım daha 10 yasında çünkü
bu arada bende maalesef bende 4 seneden sonra sigaraya geri başladım
Karatay zwrolari affetmiyecekEwt uzun bigunun sonunda ancak yazabiliyorum yediklerimi
Sabah
Bir yumurta bi avuc kuru uzum badem karisimi
Oglen
2tane kabak dolmasi ve yogurt ama maalesef k.valide pirincle yapmis dolmayi mecbir acliktan yedim
Aksam
Kofte izgara
İcecekler...bolsu ,yesil cay,bitki cayi,bide maalesef 1zero
Gelelim spora
Sabah
İse giderken 10dakka yuruyus
Oglen isten geri donerken 20 dakka yuruyus
Sonra kayinvalideyle cocugi alip avmde 5saat gezis:)
Aksam dunun cezasi 20squat
Ve ardindan 30dk fitnes blenders
Suan dusumu aldim ama pert durumdayim
Ve maalesef sabah 7de kalkis
Soyle ki bi elbisesi var şimdi ki hali ile iki tur donuyo fit göbek filan yok kotlar cuk oturmuşCnm bende cok merak etmistim fotoyu ama bakindim bakindim goremedim senin gibi.....ama okadar istikrardan sonra eminim Fistik gibi olmustur.....ahh ahhh bende su 9 kiloyu versem oncelikle ....cok kolay kilo alip cok zor veren bi yapim var gerci hoc bukadar sikki diyet ve sporla denememistim umarim sonuc beni yildirmaz
Ne güzeltskler cnm yarin itibari denemeye caliscamkaratayin kitabini pdf olarak paylasmistin sanirim bu topikte ?? telefonuma indirmistim sanirim bende karatay mutfagi kitabi var evde annemede burdaki 1 kac arkadasin haplari biraktigini filan anlattim derhal kitaba sarilip okumaya basladi..bir kac haftaya tr gidince diger kitablari alip anne-kiz karatayci olcaz sanirim
Kacamaklar bitti cumaya kadar kaçamak yapanı doverimgünaydın kızlar,
haftasonu biraz fazla yoğun olduğum için giremedim hiç. nişandı denizdi derken bol hareketli bi haftasonu geçirdim ve artık sıkılaşmaya başladığımı da hissediyorum :) nişanda herkes çok zayıflamışsın dedi
ama bu sabah biraz kaçamak yaptım, sabah işe geç kalıcaktım az kalsın o koşuştuırmayla sandviçimi almayı unuttum ve işyerinde börek yedim biraz...Aylar sonra midemi şaşırtmış kendimide azcık ödüllendirmiş olarak düşünüp kaldığım yerden devam ediyorum :)
Bendevoyle sanıyordum ama hamilelikte karatay yaptım yoksa ben bu iştahla 100kg oomustumTopliht cnm çok gcmis olsun. Acil şifalar diliyorum... kızlar ben sanırım karbonhidrat bagimlisiyimm ☺ Karatay ne yazikki kısa bir süre yaptıktan sonra devam ettiremedim. Bu arada misafirlerim den dolayi dün menümu yazamamaistim. İzninizle onuda paylaşmak isterim.
Sabah yumurta domates peynir zeytin 2 dilim kepek ekmek
Sabah kahvaltısı geç olduğu için ara yok
Saat 15 te 3 dilim kavun
18 de 2 parça tavuk 1 köfte 1 parça et ızgara 2 bardak vişne suyu 50 mekik...
Saldim çayıra kaptan heeZaten motisyonum diplerdeydi. Birde misafir olunca saldım gitti diyebilirim. Ama bu hafta cumaya 79 u gorucm. Çok kararlı başladım. .. hersey çok güzel olacak...
canim hafta sonları genelde tüm takımlar sakin olur sıkıntı yokArkadaşlar hepinizden çok ama çokkk özür dilerim bu iki gün giremedim diyetide yapamadımama kilom sabit hiç vermedimde almadımda ona dikkat ettim bugün isveç diyetiyle aranızdayım lütfen beni affedin, bidaha olmayacak söz.
Affedwbilirmisiniz şimdi beni?? Çünkü normalde hergün bildirim yapmak gerekiyor
@erigim sanirim buna karar verecek yada bizim takimizi gözetleyen kardes Takim..Istisnalar kaideyi bozmaz...üzülmek yok bir kac gündür darti hep ayni kilodaydi -.- bu sabah bir dartildim birde ölctüm orami buramianliycaginiz hafta iyi basladi herkeze gaz ve motivasyon bu hafta benden
Kacamaklar bitti cumaya kadar kaçamak yapanı doverim
Sweetdimple başarı öyküsünde olumlama dan bahsetmiş. Benimde ilgimi çekti. Biraz araştırdım. 21 gün boyunca her akşam ideal kiloda olduğumuzu bilinç altına capalayip kilo verme surecimizi hızlandırıyoruz kızlar. Bu aksam ben başlıyorum. İlgilenirseniz birlikte başlayalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?