Oo komşuyuz bende Avusturya :) ben 2 yıl önce bi 10 kilo verdim sonra 4 kilo geri aldım ama 4 kiloyu hiç geçmedim o 4 kiloyu verip aldım hep oyuncak gibi ne 70 in üstüne çıktım nede 65-66 nın altına indim. Her seferinde çok büyük istekle başlıyorum ama öğlene doğru o istek kayboluyor bendeo ilk zamanki iradem yok artık malesef ama busefer mecbur sıkcam dişimi 3 hafta sonra tatil orda böyle kilolu olamam ozamana kadar en azından bi 6-7 kilo versem süper olur
Bazı insanlar gerçekten nazara geliyor bazıları gelmiyor bu kesin.yine başarısını canım benim istediğinde yapabiliyordu demek kiben 2014 ocak-mart arasi sanirim bir 7-8 kilo vermistim..gercekten herkez fark etti cok iltifat almistim bu bir yandan motive ediyor bir yandanda birseyler basardim fazla SIKMasamda olur diyordum halbuki cok SIkmiyordum kendimi annem börek mi yapti yedim ama 1 parca elimi gecmiycek boyutta catal bicakla yavas yavas yaninda bol salata hem böregin tadina vardim hem saglikli sayilcak sekilde ögünümü kurtarmistimo zamanlari yaklasik 74 den 67 yi görmüstüm...ama bir türlü zayiflamayi beceremeyen bir arkadasim var ve gercekten cok nazara gelen bir insanim o arkadasim ögrendii...kilo almaya basladim yine herseyi bos verdim...73 kiloydum augustos sonu izinden dönünce...kasimdada ise basladim hep aksamci oldugum icin 23 de filan eve geldigimde ac oluyordum gece yemeleri basladi..ayrica hem is hem okul hem o saate yemek yemem stres filan derken topa dönüstüm resmen
Sağol zey zey im hepimizin kılçıkları gitsinErigim tatlim hayirli olsun
Saglikla huzurla mutlulukla kilocuklar verilsin insallahhh
Sevgiler 4. takimdann
Sağol canım tabi ki bekleriz kepenkleri açtık herkese gönlümüz açıkGünaydın kızlar
Kaptanım hayırlı uğurlu olsun yeni takımın. Biz de geliriz muhabbete inşallah. 7 . Takım dan merhaba size
aman eriğim tutulmuşsundur dikkat et kendine sen de bebeğin yanına kendine yer yatağı falan yapsaydın hakkaten çok sıcak ankara helak oluyoruz valla sıcaktan ama dikkat et bende 18 temmuzda doğum yapmıştım annem zorla bana patik girdirmişti 30-35 derece sıcaklarda sütten bebeğe gaz geçmesin diyeGünaydın 10.takım 10numara takım nasılsınız ?
Benim belim tutulmuş Ankara çok sıcak bebeğe yer yatağı yaptım serin oluyo diye emzirdiktensonra halınin Ustunde uyumuş kalmisim
Sağol canımGunaydin bayanlar....Geçmiş olsun erigim. ... az kalorili bir gün olsun hepimiz için. ..
valla ben o halıya ne zaman gidip yattım hatırlamıyorum bile :)günaydın 10. takım
aman eriğim tutulmuşsundur dikkat et kendine sen de bebeğin yanına kendine yer yatağı falan yapsaydın hakkaten çok sıcak ankara helak oluyoruz valla sıcaktan ama dikkat et bende 18 temmuzda doğum yapmıştım annem zorla bana patik girdirmişti 30-35 derece sıcaklarda sütten bebeğe gaz geçmesin diye
Hosgeldin canım girişin bugün olur paylaşıma ptesi baslarsin vakit kaybı yok :)Merhaba bende geldim. Yalniz yarin sabah sehir disina cikacagim pazartesi donecegim. Kabul ederseniz pazartesi sabahi bomba gibi aranizda olacagim.
ooo selam adaşım renklim hoşgeldin eriğimin takımına. azmin ve başarın daim olsun senin ve TUM TAKIM ARKADAŞLARININInşaallah hepimiz en kısa zamanda kurtulucaz bu pis fazlalıklardan istediğimiz giyip gecebileceğiz :)
erikcim bebeğin hayırlı olsun bu arada. nasıl keyfi yerindemi, neyin oldu bu arada?Hosgeldin canım girişin bugün olur paylaşıma ptesi baslarsin vakit kaybı yok :)
Kendinden bahset biraz kaç kgsun hedef ne
Ben bugün 81.1kg olarak start verdim
Sağol canım zor bi bebek değil (hatta herkese gulucuk sacip ellerini uzatiyor )emme grevleri oldu ara sıra ama pes etmedik.Boncuk oğlum oldu 6aylikerikcim bebeğin hayırlı olsun bu arada. nasıl keyfi yerindemi, neyin oldu bu arada?
hay maşallah sağlıkla buyusun işallahSağol canım zor bi bebek değil (hatta herkese gulucuk sacip ellerini uzatiyor )emme grevleri oldu ara sıra ama pes etmedik.Boncuk oğlum oldu 6aylik
Ooo süper bilgiler ellerinizi sağlık kızlar
Bi ara hergun 50dk yurudum haftada 2,8vermistim tabi bırakıp yetince geri geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?