• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

05/08/15 menüm

Sabah(08:00)
30g sucuk
2dilim ekmek
Biraz acele oldu

Ara(10:00)
1 elma

Öğle(15:00)
1kase çorba yayla

Aksam(19:00)
1kase çorba
2çiğköfte
5yk taze fasulye

Su:3lt
Spor:40dk yuruyus (bebek arabasını ittire ittire)

Bugünkü menu
Sabah 8 de
1 yumurta 1 dilim esmer ekmek
1 dilim b.peynir
4 zeytin
Domates salatalik
Ara öğün 10 30 da 3 adet kuru kayısı
12 de öğlen yemeği
1 kepce yoğurt 2 kepce kısır
Ara öğün 15 30 da 2 hurma 15 çiğ badem
19 00 akşam yemeği 3 4 dilim karpuz 5 adet kanat ızgara 4 yk bulgur 1 kase yoğurt
22 de de kaçamak ne yazikki 1 çorba kasesi patates cips i ...

Bugünkü menu
Sabah 8 de
1 yumurta 1 dilim esmer ekmek
1 dilim b.peynir
4 zeytin
Domates salatalik
Ara öğün 10 30 da 3 adet kuru kayısı
12 de öğlen yemeği
1 kepce yoğurt 2 kepce kısır
Ara öğün 15 30 da 2 hurma 15 çiğ badem
19 00 akşam yemeği 3 4 dilim karpuz 5 adet kanat ızgara 4 yk bulgur 1 kase yoğurt
22 de de kaçamak ne yazikki 1 çorba kasesi patates cips i ...
Herşey çok güzel giderken cipsde gözün döndü sanırım zamanla bir iki tane ile yetinsceksin canım güzel başlangıç

Merhaba ben geldim kısaca kendimden bahsedeyim ben Büşra 18 yaşındayım, 1.70 boyunda 70 kiloyum hedef 57 kilo civarı. İri yapılı olduğum için cevremdekiler bunun mümkün olmadığını söylüyor ama ben inanıyorum :). Şimdiye kadar birçok diyet yaptım son 2-3 yıldır diyet yapıp bozanlardanım ama artık 3 haftam var ve üç hafta sonra 1 haftalık tatil var ozamana kadar en azından 60 kilo olmak istiyorum kendime güzel güzel ciciler aldım ama hep kilolu çıkıyorumbide bikinin içinde çok kötü duruyorum biliyorum çok sağlıksız 25 günde 10 kilo civarı ama mecburum :(. İlk bi sıkı diyetle ve sporla kilo verip sonra sağlıklı beslenerek bunu korumak istiyorum :). Umarım benide aranıza alırsınız ve bende sizinle zayıflarım :)

Mrb kaptan evliyim 2 yaşında bir kzm var. 81 kiloyum hedef suan 65. Yemeği çoook sevio rum. .. inş. Birlikte ulasirizz
Ne tesadüf bende 81:(
Evliyim 4yil olacak 6aylik bir oglum var emzirirken dolabı ekmek arası yapıp yedim süt olsun diye :(
62ile hamile kalıp 76ile doğuma gittim sonra gelsin helvalar gitsin sutlaclar ben oldum damacana boy 154olunca hedef 52oluyor hala emziriyorum ama oğlum yeni yeni ek gıdaya geçti artık süt yetmez derdini sildim beynimden

Back