- 26 Ekim 2014
- 157
- 216
- 33
Hoşbuldum inşallahHoş geldin büşra. .. inş birlikte eriyecegiz... ☺
Tabi ki alırız canım ama giden gitsin gittiği gibi bitsin gelmesin .10kg gidecek diye kasmak yok 10degil de 6gitsin mesela ama yağdan gitsin :)Merhaba ben geldim kısaca kendimden bahsedeyim ben Büşra 18 yaşındayım, 1.70 boyunda 70 kiloyum hedef 57 kilo civarı. İri yapılı olduğum için cevremdekiler bunun mümkün olmadığını söylüyor ama ben inanıyorum :). Şimdiye kadar birçok diyet yaptım son 2-3 yıldır diyet yapıp bozanlardanım ama artık 3 haftam var ve üç hafta sonra 1 haftalık tatil var ozamana kadar en azından 60 kilo olmak istiyorum kendime güzel güzel ciciler aldım ama hep kilolu çıkıyorumbide bikinin içinde çok kötü duruyorum biliyorum çok sağlıksız 25 günde 10 kilo civarı ama mecburum. İlk bi sıkı diyetle ve sporla kilo verip sonra sağlıklı beslenerek bunu korumak istiyorum :). Umarım benide aranıza alırsınız ve bende sizinle zayıflarım :)
İşte hep aynı hata bende sırf süt derdine gelsin kekler gitsin helvalar .. gece emzirmedi kalkıp tepsiyi supurup yatıyordum. Ahh ahh. .. şimdide ortalıkta dagdeviren gibi geziniyorumNe tesadüf bende 81
Evliyim 4yil olacak 6aylik bir oglum var emzirirken dolabı ekmek arası yapıp yedim süt olsun diye
62ile hamile kalıp 76ile doğuma gittim sonra gelsin helvalar gitsin sutlaclar ben oldum damacana boy 154olunca hedef 52oluyor hala emziriyorum ama oğlum yeni yeni ek gıdaya geçti artık süt yetmez derdini sildim beynimden
Çok memnun oldum. Herhalde yeni açmışsın grubu kimsecikler yok gibi. Tabi önemli olan vermek en azından bi 6 kilo vermek istiyorum haftada 2-3 kilodan ama bakalım hayırlısı :)Tabi ki alırız canım ama giden gitsin gittiği gibi bitsin gelmesin .10kg gidecek diye kasmak yok 10degil de 6gitsin mesela ama yağdan gitsin :)
Yaşının avantajını yasarsin metabolizman aslan gibi çalışıyordur
Ne yalan söyleyim bi diyetisyen kadar öğrendim KK sayesinde neyi ne telafi ederBıarada ben sıkı diyet yapma peşindeyim ama sağlıklı beslenme konusunda baya araştırmıştım yani bir çok bilgiye sahipim bunuda sizleri paylaşmak isterim bu sebeple ben sizden sizde benden yeni şeyler öğrenmiş olursunuz belki :)
:) şimdi inşallah hep beraber canlandırırz bu grubu 1. de yaparız İnşallah :) şimdilik kaç kişi var grupta ve okuduğum kadarıyla 1-2 haftalık denemesi süresi varmış galiba şimdi bu bizim içinde geçerli olcakmı grupta az kişi olduğu içinNe yalan söyleyim bi diyetisyen kadar öğrendim KK sayesinde neyi ne telafi eder
Kabizlifi ne çözer ooo daha bi dünya
Daha önce 5.takımda yaristim 68 den 56lara indim .sonra 3.takımda kaptanlık yaptım
Doğum sonrası yeni takımım bu bi nevi oğluna kardeş :)
Aynen bir de çok bilincliydim sütü bol su ve yeşillik yaparİşte hep aynı hata bende sırf süt derdine gelsin kekler gitsin helvalar .. gece emzirmedi kalkıp tepsiyi supurup yatıyordum. Ahh ahh. .. şimdide ortalıkta dagdeviren gibi geziniyorum
İki uç güne dolar taşar grup:) şimdi inşallah hep beraber canlandırırz bu grubu 1. de yaparız İnşallah :) şimdilik kaç kişi var grupta ve okuduğum kadarıyla 1-2 haftalık denemesi süresi varmış galiba şimdi bu bizim içinde geçerli olcakmı grupta az kişi olduğu için
Max 15 kişi ama genelde gruplar 5-8arasi malum yaz çoğu üye kılolarla tatile çıktı :) bu arada biz bizimkileri verelim dimiŞuan sadece 3 kişiyiz sanırım. .. 1 grupta max kaç kişi oluyor...
Ben hemen yarın başlıyorum diyete :) evet ama cuma günü verilen kiloların hesaplaması sayılıyorum mu onu anlamadım gerçi hiçbirimiz şimdi 1-2 günde çok kilo veremeyiz ama geleck hafta içinİki uç güne dolar taşar grup
Deneme suresinde de kilo bildirimi yapıyoruz canım listenize yine olacak o konuda sıkıntı yok. biz bugün başladık sağlıklı beslenmeye herkesin giriş tarihi kilosu hedefi bunlar not alındı bile :)
Üçüncü haftada listeye geçiyoruz üçüncü cumada yanı ama grup içi listemizde oluyor tabiki verilen kilolari gözardı edilmiyor başlangıç kilosu not alınıyor listeye geçerken hiçbir emek boşa değilBen hemen yarın başlıyorum diyete :) evet ama cuma günü verilen kiloların hesaplaması sayılıyorum mu onu anlamadım gerçi hiçbirimiz şimdi 1-2 günde çok kilo veremeyiz ama geleck hafta için
Ayça kayanın kitabında var istersen o konuda da yardımcı olurumSelam, adim Cansu 24 yasindayim Üniverste ögrencisiyim..Yurtdisinda yasiyorum ondan bu Türkcenin cekilmez hali
Suanki Kilom 81 Boy, 1.62 Hedef Kilo 51.. Saglikli Beslenerek ve en az haftada 3-4 kere Spor yaparak Kilolardan kurtulmak istiyorum...Beslenmeme dikkat etmek biraz zor oluyor cünkü haftada 15-20 saat isde oluyorum aksamlari, gündüzleri okul o yüzden annemin yaptigi yemeklerede bazen zaafim olsada kendime daha hafif tavuklu veya sebzeli az yagli yemekler tüketmeye calisiyorum...Ayrica Ayca Kaya yazip zayiflama alakali videolari izleyip bu is hakkinda bilinclenip tariflerde almaya calisiyorm Tavsiye ederimHedef Kiloma 15.01.16 kadar ulasmak istiyorum ama gönül ister 15.12 aralik olsunki yeni yila incecik girmis olayim Ayrica Android kullanan Arkadaslar Noom isimli bir uygulama var siddetle tavsiye ederim zayiflamanizda gercekten bir yardim ve yol arkadasi.
Merhaba canım yurtdışı derken hangi ülke bende yurt dışından :) önünde uzun bi yol var başarırsın Allahın izniyle. Özellikle anne yemeklerine karşı koymak çok zor oluyor ya bende aynı durumu yaşıyorum :)Selam, adim Cansu 24 yasindayim Üniverste ögrencisiyim..Yurtdisinda yasiyorum ondan bu Türkcenin cekilmez hali
Suanki Kilom 81 Boy, 1.62 Hedef Kilo 51.. Saglikli Beslenerek ve en az haftada 3-4 kere Spor yaparak Kilolardan kurtulmak istiyorum...Beslenmeme dikkat etmek biraz zor oluyor cünkü haftada 15-20 saat isde oluyorum aksamlari, gündüzleri okul o yüzden annemin yaptigi yemeklerede bazen zaafim olsada kendime daha hafif tavuklu veya sebzeli az yagli yemekler tüketmeye calisiyorum...Ayrica Ayca Kaya yazip zayiflama alakali videolari izleyip bu is hakkinda bilinclenip tariflerde almaya calisiyorm Tavsiye ederimHedef Kiloma 15.01.16 kadar ulasmak istiyorum ama gönül ister 15.12 aralik olsunki yeni yila incecik girmis olayim Ayrica Android kullanan Arkadaslar Noom isimli bir uygulama var siddetle tavsiye ederim zayiflamanizda gercekten bir yardim ve yol arkadasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?