- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
günaydın kızlar,
menü yorumlarını ve yıldızıları bu hafta ihmal ettim çünkü geçen hafta sadece 2 kişinin raporunu yayınlaya bildim. geri kalanların çok fazla eksik günleri vardı. yani bu hafta hevesim kaçtı.. haftaya katılıma göre devam edeceğim. sizden ricam devam etmeye karar veren arkadaşların toparlanıp raporları konusunda daha özenli davranması.
benim dünkü raporumda kaçamaklar var. kaptanım cezama razıyım kendimi kaybettim. yorulmuştum; bu hafta çok yorucu ve stresli.
cabalarımı kilo verme olarak karşılık alamadığımı düşünüyordum. ne yazıkki takımdaki düzensizlikte etkiledi beni.. sonuç karşı konulamayan bir atak.. ama bugün yinede 60 kiloyum..
kafamda çok şey var. biliyorsunuz düğün hazırlıkları. bulunduğum yerden işimden ayrılma.. daha iş yerine söyleyemedim onunda stresi var.. ayrıca bugünlerde çok zor uyuyorum.. ruh halim gün içinde sık sık değişiyor.. işten benden haberler bunlar..
Dün akşam yemeğini 18:00 de yediğim için gece 9 gibi midem acayip kazınmaya başladı..
Önce bir bardak su içtim, geçmedi..
Sonra 1 bardak tarçınlı süt içtim, geçmedi, daha da arttı.. 45 kcal
Sonra 2 tane halley yedim, Yetmedi 149 kcal
10-15 ad. mısır cipsi, yine geçmeyince 98 kcal
1 tabak kiraz yedim... 140 kcal
Toplam 432 kcal..
Şimdi bana buna yediğim halta uygun ceza vermenizi bekliyorum.. Kuzu kuzu..
Marketten en sevdiği yiyeceği alacak ve dolapta yada gözünün önünde tutacak 1 hafta boyunca yemeyecek. o hafta iyi performans sergilerse sonucunda ödülü olacak.
Evinde olan kişinin en sevdiği yiyeceği ona hediye edecek ve önünde yemesini isteyecektir
Cezalarınız bunlar kızlar. ben dün gelecektim ama köyde bir gün daha kalmayı uzattık. sporuma yarından itibaren başlıyorum.
Bu arada BEN VARIM kaptanım. kaldığım yerden hepsini okudum yazılanların. sanırım takım rayına oturmak üzere. ama nedense takımda bir samimiyetsizlik seziyorum. neden böyle ki. sanki isteyerek değil zorunlu yapılıyor birşeyler gibi geliyor bana.
Peki kaptanım bundan sonra gunluk yazmaya çalışırım.. Ama ne yazıkki soz vermiyorum çünkü yediklerimi yazdığım defteri ofiste bırakıyorum.. Hatalı raporu vermek istemem.. Deftere yazdığım icin aklımda tutmuyorum..
Gün bitmedi spor yapın dedin gaza geldim.. Sabah zaten 30 dk jillian yapmıştım.. Ofiside 4-6 ya toplantı vardı akşamki iftar daveti icin.. En az 150 kisi gelecek cogu protokol kalanı büyük işadamları falan.. Eve geline hemen hazırlanmak yerine spor yaptım." Cuma gunüne kadar jean pantolonuza sığın" basen icin calışma ve kardio karışık 30dk epey zorlu.. İftardada yediklerime itinayla dikkat edeceğim.. Yarın - deger çıkmazsa ne yaparım bilmiyorum(
kaptanım acayip yorgun argın eve geldim ama yazacağımn dedim ve hatta hiç açmadığım evdeki pc açıp yazıyorum amam akşam ben evden çıkmadan önce yazmıştım topiğe hala en sonki mesaj benim yani ben raporumu akşam yazmışım sabah yazmışım o kadar da fark etmeyecek yani..
şuracım bende samimiyetsizlik olduğunu düşünmüyorum motivasyon düştü durum sadece bu...
uzun bir aradan sonra bugün ilk kez ip atladım, hamlamışım yav:))
birşey danışacağım bir de saçlarım aşırı derecede dökülüyor benim( bioblas aldım, o daha beter etti saçlarımı, acaba diyetten dolayı vitaminsiz mi kalıyorum ben, korkarım kestirmekten başka çarem olmayacak (
neyse kızlar makinem bitti, çamaşırları asıp ben yatağa kaçar, umarım yarın güzel bir kiloyla karşılaşırız, gerçi şuan göbeğim baya çıkıntılı duruyor ama,,
iyi geceler
şuracım bende samimiyetsizlik olduğunu düşünmüyorum motivasyon düştü durum sadece bu...
uzun bir aradan sonra bugün ilk kez ip atladım, hamlamışım yav:))
birşey danışacağım bir de saçlarım aşırı derecede dökülüyor benim( bioblas aldım, o daha beter etti saçlarımı, acaba diyetten dolayı vitaminsiz mi kalıyorum ben, korkarım kestirmekten başka çarem olmayacak (
neyse kızlar makinem bitti, çamaşırları asıp ben yatağa kaçar, umarım yarın güzel bir kiloyla karşılaşırız, gerçi şuan göbeğim baya çıkıntılı duruyor ama,,
iyi geceler
Marketten en sevdiği yiyeceği alacak ve dolapta yada gözünün önünde tutacak 1 hafta boyunca yemeyecek. o hafta iyi performans sergilerse sonucunda ödülü olacak.
.
aşkolsun bengicim ya.. neden fark etmeyecek diyorsun, bak ben gelip okuyorum her gece... en son geleniniz benim... yani yarına sarkmıyor. böyle düşünme.. sporunu yapmana da çok sevindim. eksı de cıksan dert etme... cunku sen fiili duanı yapmıssın zaten.. takdir bizim degil...
..
aşkolsun bengicim ya.. neden fark etmeyecek diyorsun, bak ben gelip okuyorum her gece... en son geleniniz benim... yani yarına sarkmıyor. böyle düşünme.. sporunu yapmana da çok sevindim. eksı de cıksan dert etme... cunku sen fiili duanı yapmıssın zaten.. takdir bizim degil...
heh he... sen simdi 300 ıp atladım oo super dıyorsun ama yetmeyecek... cunku odev ve gunluk spor seklındeydı.. kuzu kuzu leslıe ye de beklerım yarın... teravıhle ılgılı fıkrımı okumus uydun? ne dusunuyorsun? bır de kubra, ben bır sey duydum... örtülü bayanların sacları daha cabuk dokulurmus.. bundan olabılır mı acaba_
Evet teravih fikrin çok güzel, ama nefsimi yenip te gidemiyorum( lessi mi oy oyyy , bu akşam on da gayret edeceğim bakalım, evet canım havasız kaldığı için kapalı bayanlarda saç dökülme ihtimali yüksek ama benim şimdiye kadar hiç böyle problemim olmamıştı, sağlarım gayet gür ve dalgalıdır, ama son bir aydır felaket, hele dün akşam banyodan sonra topak topak döküldü ( şimdiye kadar dove kullanıyordum saç kremi ile beraber dökülüyordu ama bu kadar değil, bu bioblas beni 10 günde kel yapcak heralde (
şura gelmıssın ama sana da ceza vermıstım ıkı seceneklı.. okuduysan onunla ılgılı kararını da bıldırır mısın.. üyelik mi hediye edeceksın, kendıne 2 beden kucuk elbıse mı alıp dolaba asacaksın...
ve asla kimsenin samimiyetsiz olacagına inanmıyorum... sadece yonetım seklımız bırazcık sertlestı. o da gecıcı bır durum.. zarurıyet toparlanana kadar... senın ıcın de gecerlı..
canım kesinlikle kestirmeden önce biyotin tahliline baktır. benimde saçlarım çok kurumuştu ve iki gün duş almasam bir senedir çöpün içinde yatmış gibi kitleniyordu yengemin tepesinde saç denen varlık çok azdı. derken bir gün bizim aile doktoru bize dediki gidin biyotin tahlili yaptırın annem kardeşim kuzenim yengem ben hepimizin eksik çıktı. şimdi kardeşimle banada tedavi başlanacak kesinlikle yaptır bunu.
Bu arada chentiqim ben göremedim onu. Emin misin ben olduğumaneyse iki beden küçük bir kıyafet alayım almasına da şimdi 40-42 arasındayım. ozaman 38 alayım çünkü 36 olmayı düşünmüyorum ölene kadar dolap beklemesin o kıyafet
25 temmuz
sahur yok
iftar
1 kase patates çorbası
6-7 çatal makarna
salata
1 şeftali
4 erik
1,5 litre su
300 ip atlama :))
kaptanımdan ayrı ceza senden ayrı ceza.. ceza yağmuruna tutuldum be yaaa..
neyse iyi oluyor... tamam bir tane güzel çikolata alayım koyayım yanıma. umarım yemem..
evet ya fark etti gelmişsin hoş menüme yorum yapmamışsınama olsunn. beğendin anlaşılan..
yürüyüş cezam vardı onuda bugün yogaya yürüyerek gidip gerelerk ödemiş olurum. yoganın saati yarım saat ileri alındı. iyi oldu çünkü ben 6da çıkıyordum işten ve 6da başlıyordu. ofisde üstünü değiş, motora atla hızla git.. şimdi eve gidip üzerimi değiştirip, yürüyerek giderimç dönüşdede şöyle bir tur atarım.. ohhh..
bir şey fark ettim. ben protein yemeyi azalttığım zaman kilo veremiyor hatta alıyorumm.. ne yapsak acaba önerisi olan var mı. bak dün geç saatte yedim. çok azda yemedim. ama akşamda öğlende protein vardı. 300gr aşağı düştüm.. ama defterime bakınca sadece sebze yediğim gün tartıda değişiklik olmuyor yada yukarı çıkıyor... protein tozumu alsam?...
kübracım seni bırakınca epey salmışsın. patates çorbası ve makarna mı ne yanlış bir birleşim.. nişasta, nişasta karışımı yapmıssın. sen şimdi patates çorbasına unda koymuşsundur.. oyy oyy...
olmamış tatlımm. şöyel bir sebze yemeği yapsaydın ya..
saçlarına üzüldüm.. diyet değilde başkabir şey kaynaklıda olabilir. sonuçta yediklerine bakıyorum genel olarak sağlıklı besleniyorsun. vitaminde alıyorsun.. sahurda 2 ceviz at ağızına.. E vitamini...
motor mu sen motor mu kullanıyorsun
aslında ramazan boyunca ceviz, fındık tüketiyorum da ama , inşallah geçici bir süreçtir..
bu arada kızlar cumatesi günü iftara misafirim var, arkadaşım eşi ve bebekleri olacak .. yani 4 kişi olacağız,
ana yemeğe ve tatlıya karar verdim ama, şöyle değişik salata ya da meze tariflerine ihtiyacım var önerisi olan var mı?
:18:
scoteer yazıp duruyorum ya sen onu oyuncak mı sandınevt motor kullanıyorumm. çok keyifli.. burda yazın en güzel ulaşım aracı.. tabi zaten park yüzünden sinirleirm tavan yapıyor. mesela geçen pazartesi bir kaç öküz benim çıkmayacağım şekilde park etmişti. onların yüzüne bir yere geç kaldım ve motoru orda bırakmak zorunda kaldım..
sana yemek tarifi önereceğim gün içinde...şimdi pazar gidiyorum motola..
bengiiiiiii :)))))) çok güldüm yazdığına... geldin de nooolllduuu puhahahaha....
ama zaten beğendiğim menülere yorum yapmıyordum.. senin de cifte spor suher şey dört beeslktı....
kendı kendıne proteın tozu alma... bıraz daha emın olalım bakalım...
ceza konusunda ıse ben suranın da ceza verecegını bılmıyordum... o yuzden spor verdım.. aslında onun bu al ama yeme cezasını daha oncede soylemıstım kı onaylamıyorum.. nefse zulüm.. yanı tartıya etkısı olmayacak.. bunuyapacabilecek iradede misiniz süphelıyım... ma yapann da alnından öperim....
sura o ceza hem sana hem maymuna.. maymun da kendı kendıne ızne ayrıldı galıba.. bugun kacıncı gunu bılmıyorum... ondan da ya 15 tl ye bı uyeye bı aylık sıte uyelıgı hedıye etmesını ya da kendıne 2 beden kucuk elbıse almasını ısteyecegım..
tartı sonucları cok guzellll..
gdogan gıyabında herkese: pesembe gunlerı aksam karbo almayııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn patates pılav makarna mercımek.... almayııııııııınnnnnnnnnnnn
***10.Takım 318. Etap***
gdogan ( 51,90 / 51,70 / 0,,20 / % 0,38
sura260511 ( 85,00 / 85,00 / 0,00 / % 0,00
innuk ( 65,60 / 64,3 / 0,19 / % 1.98
maymunarmut ( 80,90 / 80,90 / 0,00 / % 0,00
bengi_arwen ( 60,00 / 59,70 / 0,30 / % 0,50
dark_knigth ( 67,20 / 67,20 / 0,00 / % 0,00
10. Takım Ortalaması ( 0,15)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?