sahuru yok zayıf buldum. böyle yapma kübra kızarmış ekmek yeseydi 1 dilim.17 temmuz
sahur
zeytin peynir , haşlanmış yumurta
iftar
domates çorbası
2 adet sandal köfte
1 adet patetesl börek
salata
1 adet tulumba
16.07.2013
sabah;10:00
aç karnına 1 su bardağı (s.b.) ıhlamur ve 1 s.b. ılık su
3 kayısı 4 adet kiraz 3 y.k. müsli yarım su bardağı süt
ara;12:00
2 s.b. 9 lu çay
öğlen; 02:00
yemekten önce 1 su bardağı ılık su
3 köfte büyüklüğünde kıyma
1 su bardağı yoğurt
haşlanmış kabak
1 adet közlenmiş biber
ara;05:00
1 kupa yeşil çay
3 y.k. müsli
1 elma
akşam;08:30
yemekten önce 1 s.b. ıhlamur
1 yemek tabağı kadar yağlı yeşil salata
ara;10:00
4 adet diyet bisküvi
1 su bardağı yeşil çay
yatış: 12:30
resmen aç uyudum. birde önceki gün şekeri çok yükseltmişsm yada çlok düşürmüşsem ertesi gün daha çok acıkıyorum. önceki gün yaptığımşkeer dengesizliğinden sonra daha çok acıkmıştım.
spor; yok
su;2-3 litre bitki çayları ile birlikte
16.06.2013
Kahvaltı
1 Pop kek
1 fincan çay
Öğle
Karışık zeytin yağlı tabağı
1/2 dilim kadayıf tatlısı
Ara
8-10 ad. sarı kiraz
Akşam
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
1 kase salata
Gece
6 parmak gofret
1 halley
Su :1 litre
Spor yok :18::18:
dark detoks yaptım demişsin ama bence detoks değil kendine eziyet etmişsin. detoksa hazır işlenmiş gıdalar yenmemeli. sabah çok az protein almış onun yerine şeker içeriği yüksek şeyler yemişsin. müsli hiç masum değil içinde şeker var. yulaf ezmesi veya yulaf kepeği yemelisin onun yerine.
bu 9lu çayın içinde simemaki var mı? bunu daha öncede sormuştum. inşallah yoktur çünkü simemaki bir çok form çayında olan fakat bağırsaklara çok zarar veren ve bağırsak tembelliğini yok açan bir bitkidir. öğleni beğendim. ara öğününde ise yine müsli var ve elma. umarım yeşil emladır. çünkü kırmızı elme ne yazıkki daha çabuk acıkırı. akşam yağlı salata yerine yağsız kızarmış ekmekli (1 adet) salata yeseydin veya yoğurtlu salata yeseydin daha faydalı olacak ve gece o büskivilere yemeyecektin. diyet büskiviler kesinlikle masum değil.
çok üzgünüm ama bu pek detoks olmamış benim gözümde..
ama çaban ve dikkatin için ve kaçamak olmadığı için (gece yemeye göz yumuyorum)
8 YILDIZ
canım 9 lu çayda sinameki yok barut ağacı kabuğu var bağırsak çalıştırıcı olrak.
detoks programı yüzde doksan uyduğum kadarıyla tamamen diyetisyenimin verdiği bir programdır.bildiği bişey vardır hesabıyla olduğu gibi yapmaya çalıştım.bir gün önce çok fazla yediğim için onu telafi etmeye çalıştım. elma yeşildi.hatta gece o bisküvilerde vardı listede, bende olduğu için yedim zaten.eski diyet listelerine baktım hepsinde akşam yemeğinden sonra bişeyler mutlaka va, bi denemek lazımbi akşam ekleyip bide gündüz ekleyip 15 er gün ekleyip sonucu görmek lazım.
Haklısın Bengicim,
İzin bana hiç yaramadı. Toparlanmak için elimden gelini yapıyorum. iki aylık emeğim bir haftada heba oldu. Çok üzgünüm..
hastalık zamanlarında son derece normal maymun..
zaten sana cezam yememe değil yeme cezası olacak. iftara davet edilmen işime geldi.. senin ödevin bugün ve yarın yemek yemek. ev sahibinin tüm yemeklerini yiyeceksin. önce iftarlıkla oruç açılacak sonra çorba içilecek. pide batırılacak. ardından salata çeşitleri tabağa alınacak ve ana yemekten önce yenilecek. ardından pilav da dahil olmak üzere ana yemek yenilecek. çay faslında yanına yapılan ve götürülen tüm tatlılardan yenilecek. oruç açıldıktan sonra zamanını sen tayin etmek üzere 4 bardak su içilecek. tatlı yendiyse meyve, meyve yendiyse tatlı yenmeyecek. bu menüye harfiyen uyulacak. nokta!!
melinda. sana yazdığım açıklamadan sonra ayın 11 inde ve 12 sinde gösterdiğin performansını, çabalarını beğenmiştim. Ancak 13-14-15 hiç iyi değil. gelip menü yazıyorsun hala. ctesi 1 mesaj, pazar günü uğramamışsın. diğerleri için idare edilir bir durum ama senin için değil. çünkü bu senden istenilen bir şeydi. şura ve benim istediğim. pazartesi hafta içi olmasına rağmen gelmemişsin, ve bugün bununla ilgili bir açıklama yerine menünü görüyorum. Sen rica ettin, biz idare ettik. Biz rica ediyoruz sen yapmıyorsun. Benim isteğim sadece takımda kilo veren insanlar görmek değil. Ben birbirinin yanında olan destek olan motive olan insanlar istiyorum. O yüzden kilo alıp geldiğinizde çok da dert etmiyorum. Ama bir takımın ruhuna dahil değilseniz kilo verseniz de mühim değlil. Özetle daha önceki mesajımda da belirttiğim üzere: sarı kart almış bulunuyorsun. o mesajımı alıntılardım ama bulamadım.
chentiqqq tavsiyelerin itinayla uygulandı,,, bu akşam da iftara davetliyim, bu akşam da tam tersi bir cezam olsun , sakıncalı şeylerden hiç yemeyeyim olur mu? dün kendimi ödüllendirdim sayılır:S
içimde fena bir sıkıntı var, uyandığımdan beri kendimi çok mutsuz hissediyorum.. hiçbirey yapmak isteiyorum, cumartesi günü iftara misafirim gelicek, ev temizlemem birşeyler hazırlamam gerekecek, ama hiç hevesim kalmadı, selamet , selamet...
Hepimizin üstünde bi agirlık ayniyız aynı :/
ilknur seni sarsalım dedin sarstık ama yine devam.. pazartesi menün nerde!.........
hani bitki su raporları?...
defter alıp yazmaya başladın mı?
dahi bende kilo alıp duruyorum kaçamak yapıyorum ama cezalarımıda çekip burdan kopmuyorum.
bak seni bi sallarımkaptanım bile alamaz elimden..
şaka bir yana ilknurcum cidden biraz özen göstermen lazım. olmuyor böyle yeni izinden geldin hemen toparlanman lazım ama sen korkunç bir rapor ile çıkıyorsun.
kaptan kübraya yemesi için ceza verdi ama sen ondan çok yemişsin...
hiç öğün öğün yorum yapmayacağım çünkü tümden felaket..
cumartesiye kadar kaçamak yapman yasak...
4 YILDIZ
Haklısın Bengicim,
İzin bana hiç yaramadı. Toparlanmak için elimden gelini yapıyorum. iki aylık emeğim bir haftada heba oldu. Çok üzgünüm..
mesela ben söyle bir şey yapmıştım uzun zaman önce. çok lezzetli olduğu ve hepsini hemen bitiridiğim için artık yapmıyorum.
bir kase içine (miktarları kendin ayarlayabilirisin) yulaf ezmesi 5-6 kaşık yeter galiba. 1 yumurta biraz pekmez(koymaya bilirsin), kuru üzüm, doğranmış kuru kayısı isteğe bağlı cevizde konulabilir. ve mutlaka toz tarçın kan şekerini dengelemek için. bunları karıştır bir kaşık yardımı ile yağlı kağıda düz yuvarlak şekilde koy. kurabiye gibi yani. 15dk fırında pişsin. işte sana sağlıklı kurabiye....
Çok haklısın chentiq öncelikle bugüne kadar bana destek olduğunuz için benim yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim.Sayenizde 5 kilo kuş gibi uçup gidiverdi.Bu aralar bedensel ve psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum.Hiç bişey yapasım gelmiyo.Hiç bişey bana tat vermiyo.Buraya geliyorum topluca mesaj yazıyorum ve sonra gün boyunca bi daha hiç girmiyorum farkındayım.Bana gösterdiğiniz müsama için çok teşekkür ederim.Çok güzel zaman geçirdim sizle.Ben yediklerime dikkat etmeye çalışıcam yine.Ama dediğim gibi bedensel ve psikolojik anlamda sıkıntım var ve bunu diyeti düşünerek daha fazlalaştırmak istemiyorum.Ben diyete bi süre ara vericem kilomu korumaya çalışıcam yine biraz dikkat edicem.Ama randımanlı bi diyeti sonraya erteliyorum.İstediğim hedefin yarısına ulaştım.Yarısını da bi süre sonra inşallah.Her şey için çok teşekkür ediyorum.Sizi çok sevdim.Hayatınız boyunca hep mutlu olun.Ben yine okurum yazdıklarınızı yazarım size ara sıra.Çok iyi bakın kendinize takım arkadaşlarım.Hoşçakalın
17.07.2013
sabah;10:00
1 yumurta haşalamsı
1 dilim t.b. ekmek
1 kırmızı biber
az maydonoz
4-5 zeytin
ara;12:00
12 kiraz
1 ç.b. kefir
öğlen;02:00
2 adet etli biber dolması
1 kase mercimek çorbası
1 domates
yarım kase yoğurt
ara;05:00
yarım kase yoğurt
üzerine 1 kaşık yulaf kepeği
akşam;08:00
4 y.k. patlıcan kızartmadan yaptım
1 köfte
1 dilim ekmek
ara;10:00
5 adet kayısı
01:00 de yatış planlıyorum. iyi gecelr
su;2-3 litre bunun yarım litresi 9 lu çay
spor; maaalesef yok
16.07.2013 salı
Sabah
1Dilim peynir
3zeytin
1Yumurta
2dilim kepek ekmek
Öglen
Yayla çorbası
Akşam
Taze fasulye
Salata
2litre su
Evde kol bacak egzersizleri
17.07.2013 Çarşamba
Sabah
Yarım kase yulaf sütle
Ara
5 fıstık
Öglen
Çegrek tabak bamya
Ara sade soda
Akşam
Kıymalı patlıcan
2 çatal pilav
Türk kahvesi
Spor yok
2litre su
yarın spor raporunuzu yayınlayacağım ve bir haftalık bir plan hazırlayacağım. bundan sonra "spor yok" yazısını bu kadar sık görmek istemiyorum.
gdogan, yapabilirim diyorsan melinda dan boşalan resim bakanlığına atayalım seni?
17.07.2013
Sabah
1 kepekli beyaz peynirli sandviç (küçük)
Öğle
4-5 yk Patlıcanlı tavuk sote
2-3 yk bulgur pilavı
salata
cacık
Akşam
3 ızgara köfte
bol salata
3-4 kaşık yoğurt
taze vişne suyu 1 küçük bardak
1 dilim ekmek (bu fazlaydı biliyorum)
Spor 20 sabah + 15 akşam dk yürüyüş
Su: 1,5 litre
bak bak isteyince oluyormuş..
seni arada sallamak lazım..
ekmek fazla değildi ama o vişne suyunu içmemeliydin. meyvelerin sularını içmeyin. örnek bir bardak portakal suyunda 4 tane portakal var ve bir portakal 50 kcal yani 5dk da içeceğiniz portakal suyunundan 2-bir ara öğünde alacağınız kalorinin tamamını alır doymaz yarım saat sonra daha fazla acıkırsınız. oysa 2 portakal yeseniz mideniz tamamen şişer hatta 2 tane bile yiyemezsiniz. tabi kısa zamanda o da acıktırı ama en azından içindeki posası biraz tutar. hazır meyve sularından hiç bahsetmiyorum. zaten hazır meyve suyu olsadı puan kıracaktım. bundan sonra 10 kiraz ye ama suyunu içme...
tebrikler..
8 YILDIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?