Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

pcolular deyince... ayy bilmediğimden ahiret soruları sormuştum sana takıma almadan önce.. 40 yıl geçse unutmam ... ne gıcıklık yaptıydım ya

hemde nasıl ama ısrarlıydım geldim ve kazık çaktım işte

evet astımdan tut kalp ritim bozukluğuna kadar herşeye iyi geliyor. evet yağlı biraz ama dövülürken çıkan yağı ekstra bir durum yok yani. düşeceğim düşeceğim de ah şu yapılan tatlılar. 4 çatal kadayıf yedim yahu. her gören neler olmuş sana diyor çok hoş bir duygu

13.07.2013

sahur;
4 dilim patırma üzeri yumurta
2 dilim t.b. ekmeği
1 dilim peynir
1 muz
bolca su

saat 4 te malum neden yüzünden orucum bozuldu

1 kase mercimek çorbası

akşam;

4 y.k. domatesli biberli kıyma
2 dilim T.B. ekmeği
1 bardak kefir

ara;
1 su bardağı tarçınlı süt

spor:malesef yok bugünlerde tembelim
s;2-3 litre

anlatmak ister misin? yardımcı olacağımız bir şey var mı armut?

sanırım haftasonu biraz sessiz oluyor buralar :))

evet malesef haftasonu öyle bir problemimiz var.

innuuuuuuuuuuuuuk,
benden 1 hafta izin almıştın hatırlatırım.........

Ev işine koşturacağım. öpüldünüz

14.07.2013

sabah;
2 dilim peynir
2 dilim t.b. ekmeği
3-4 adet patates kızartması
1 adet közlenmiş biber
yeşillik

ara;
2 adet kayısı

öğlen;
2 adet biber dolması
1 kase yoğurt

akşam;
4 y.k. patlıcan
1.5 dilim t.b. ekmeği

ara;
4 kayısı
spor; maalesef yok ama ev işi çok yoğun kolum ağryor hatta
su;2-3 litre

13 TEMMUZ 2013,CUMARTESİ

SAHUR

1 haşlanmış yumurta
biraz pastırma
çeyrek pide

İFTAR

7 yemek kaşığı yoğurtlu makarna

Saat 10 gibi

1 dilim güllaç

1.5 litre su

14 TEMMUZ 2013,PAZAR

SAHUR

1 haşlanmış yumurta
2 kaşık pazı kavurma
1 dilim ekmek kadar pide

İFTAR

3 paçanga böreği

SAAT 10

1 dilim güllaç

1.5 litre su

günaydın kızlar
puanlamadığım menüleri puanlamak ile başlayacağım..
sahurda 1tane ekmek ekleyebilirdin tatlım beğendim.
iftarda harika meyveler biraz fazla olmuş gibi bazıların miktarını yazmamışsın. fazla yediğinden miktar yazmadın gibime geliyor :) vişneyi nasıl yedin ekşi değilmiydi?
8 YILDIZ

canım sahurda güzel iftarda kızartmayı annen kavurma gibi yaptığından bir şey demiyorum yoksa kızartma cıkssss sınıfı
iftardan sonra bir şeyde yememişsin oh tam puanlık menü bu
8 YILDIZ

sabah tereyağından uzak kalamamışsın ama olsun :1
öğlen karpuzun yanına peynir koyduğun için öğünden saydım ve puan kırmıyorum
akşam olması gerektiği gibi, gündüz dengeli olunca ve pirinç değilde bulgur olduğu için pilav göze batmıyor; ekmekte yok. tebrikler

8 YILDIZ

akşam ekmeği azaltabilirdin. mercimekte sonuçta tahıl içeriyor.
deneme sürümünde olduğumuz için
8 YILDIZ

cuma;
çok az yiyorsun yoksa şinitzel ve makarna karışımına kızardım canım. ama sağlıkız olmuş bu menün biliyorsun değil mi. kalori fazla değil ama besin değeride az. halszi düşüp vitaminsiz kalacaksın. kendine dikkat et maymun. dugusallığının nedeni uyku hapları olabilir mi?
7 YILDIZ (sağlıklı menü olmadığı için)
cumartesi
bak bugün daha iyi olmuş.
8 YILDIZ

pastırmaları biraz azaltsan çokta masum değiller biliyorsun bol yağ içeriyor. birde bir şey soracağım. sabah pastırmalı yumurta yapmışsın ama onun içine yağ koyarak mı yaptın?
ara ve akşam iyi olmuş. daha önceki günlerdeki gibi bir öğünde çok kalabalık yememişsin. birde şu sütü güzel ama çay bardağı yapsan.
8 YILDIZ

kızartma yemişsin. üzgünüm oldukça karşı olduğumuz konu kızartma ve patates ekmek yan yana. nişasta karbonhidrat bombası oluyor.
biber olmasında da piriç yerine bulgur kullananmanı tavsiye ederim hatta mercimek bile karıştırabilirisin biraz çok lezzetli oluyor..
akşam yemeğin güzel.
kayısı kuru mu taze mi?
birde menülerine saatleri yazmayı unutma lütfen. oruç tutmayan arkadaşlarımız geç saatte akşam yemeği yememeli. yatamadan önce akşam yemeğini hazmetmeliyiz.
7 YILDIZ

13 TEMMUZ 2013,CUMARTESİ

SAHUR

1 haşlanmış yumurta
biraz pastırma
çeyrek pide

İFTAR

7 yemek kaşığı yoğurtlu makarna

Saat 10 gibi

1 dilim güllaç

1.5 litre su
melindacım olmamış sadece makarna ile iftar mı olur. sahurdada az yemişsin.neyse yoğurtlu yemişsin ama olmaz. önden bir çorba içip. makarnayıda salatanın içine koysan iyi olacaktı...
birde güllaç makarnadan sonra.
6,5 YILDIZ

14 TEMMUZ 2013,PAZAR

SAHUR

1 haşlanmış yumurta
2 kaşık pazı kavurma
1 dilim ekmek kadar pide

İFTAR

3 paçanga böreği

SAAT 10

1 dilim güllaç

1.5 litre su
sahur güzel ama ama iftar yine hiç olmamış kızartma hemde paçanga böreği hemde 3 tane hemde yanında başka bir şey yok. ve sonra bu dengesiz yemekten sonra güllaç.. güllaç güzel ama öncesinde daha sağlıklı ve dengeli beslenmelisin.

6,5 YILDIZ

Merhaba arkadaşlarım ben geldim...

Geldiğim gibi işlerin içine daldım, geçmişi okumaya şimdilik fırsatım olmadı.. Ama ilk fırsatta okuyacağım.. işlere geri dönmem gerekiyor..

Ara ara uğrarım.. Çok özledim hepinizi...

kızlar ya ben tüm motivemi kaybettim, ilk kez pes ediyorum, yediklerim asla bir diyet yapana uygun değil, o yüzden yazmak istemiyorum, ama şu sıralar gerçekten diyet yapmak istemiyorum,, o yüzden kilo da veremiyorum, zayıfladım da şuanda,, napim akıl verin bana, izne mi ayrılsam ...

Hoşgeldin canım bizde seni özledik uğra ara ara

hayır olmazzzz. bak iki akşam önce kadayıf yedim. ama 4 çatalcık. önümde duruyor ama yemiyorum delirdim sanki kadayıfa şarkılar söylüyorum. yapma tatlışım ya hani kilo almayacaktın ramazanda. hayır pes etmemelisin. izin alırsanda iki güncük al ve toparlan gel.

Uyku hapı kullanmıyorum canım.dişim icin kullandigim antibiyotikler beni bu hale getirdi.
2 günde 2 kilo verdim.dun hicbisey yemedim nerdeyse

Raporum
2 sade kahve
1 turk kahvesi
1 fanta
2 dilim salatalik
1 ince dilim domates
2 litre su

Sonra da hastane ardından serum yedim .ama hala ishalim kesilmedi.normalde en fazda 4 gun surermis.bugün de devam .

tatlım tarçınlı su ishali kesiyor birde muz ye oda düzeltiyor bir nebze. ama tarçını mutlaka yap.

Canım sakın haa..

İzin olayı daha da bozuyor konsantrasyonu, en azından kilo almazsın, sakın pes etme.. onca emek boşa gider sonra..

arkadaşlar usura bakmayın gündüz giremedim. ani bir programla kuzenime gitim akşam bizde kalın dediler eşimi almaya diye geldim eve araba bozuldu çekici çağırdık. kızım kuzenimdeydi. servisten çık yemek ye gel olaylı bir gündü yani. eve gelir gelmezyazayım dedim. iyi geceler.

dikkat dikkat akıl veriyorum. bugün ne? salı günü.. çarşamba günü sana yazdığım menüyü uygulayacaksın. sorun hallolacak. sana tükenmişlik sendromu teşhisi koyuyorum. hedefine yaklaştığın için vücut sana amaaaaaaaaaaan beeeeeeeeeeeee diyor.. hallederiz.

benim içinde koşuşturmacalı günlerdi. dün bayağı kalabalık misafir ağırladık. yorgunum bitkinim. sizinle ilgilenemedim. hemen ilk yaprağımızı dökmüşüz bile...

innuş hoş geldin canım

15 temmuz 2013

12.00
1Dilim karpuz
1Meyveli soda
1türk kahvesi

14 .00
4 fıstık
2 üzüm

17.00
Yarım tabak etli nohut

24. 00
1Türk kahvesi

2litre su

Kızlar 2günde 2kilo vermiştim ya.kendime geldim eski kiloma döndüm.hastalıktan oldu bence.sizce bukadar sık oynaması normal mi?

olurmu öyle kübra çok iyi gidiyorsun. biraz ipleri gevşet ama çokta değil. izne ayrılam sensiz ne yaparız sonra. birde canım ben senin.
pazartesi cumartesi ve pazar menülerini bulmadım. pazartesi menünü daha öncede sormuştum hatırlarsan.. raporları yayınlayacağım..

nasıl bir antibiyotikmiş ne zaman çekecekler dişini. çok geçmiş olsun ishal yüzünden kilo vermen normal hemen geri almanda tabi sonuçta su kaybediyorsun. bol bol su iç. ishalin içinde limon suyu, muz, türk kahvesi iyi gelecektir..

Pazartesi
8 yıldız

Salı
makarna ve komposto
6 yıldız

Çarşamba
8 yıldız

Perşembe
8 yıldız

Cuma
7 yıldız

Cumartesi
6,5 yıldız

Pazar
6,5 yıldız

TOPLAM
50 yıldız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…