- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
pcolular deyince... ayy bilmediğimden ahiret soruları sormuştum sana takıma almadan önce.. 40 yıl geçse unutmam ... ne gıcıklık yaptıydım ya
canım o nasıl birşey benim ablamdada pcos var çok fena durumda 1.60 boyunda 2 doğum yaptı 85 kilo zayıflayamıyor. nerede satılıyor. bendede sadece polikist var kilo artınca kistlerimde artıyor. eğer böyle kalırsam benimkide pcosa doğru gider.aynı zamanda insülin direncide var pöfff bunadım resmen
bende koca bi kavanoz var menengiç kahvesi astıma iyi geliyır nefes açıyor. bu bilgiyi tophanedeki nargilecilerden kaptım. nargileden sonra getiriyorlar nefesini açıyor bayağı.
süper canım tebrik ederim gerçekten güzel birşey. başarmış olmak başaracağından emin olmak gibi birşey sanırım.
bende geçen yıl diyetisyene gitmiştim 78 in altına 4 ay düşememiştim. şimdi 68 e indiğimi görse eminim oda şaşırır :))
ama çok uzun sürede verdim. biran önce şu kalanlarda vermek istiyorum.
bence gayet güzel ve dengeli bir menü menengiç canım istedi şimdi bak, yağlı biraz sanırım.
canım bence çok güzel bir menü, belkide ramazan sayesinde bence oldukça hızlı vereceksin kilolarını
canım sahurda 1 dilim ekmek eklesen daha güzel olurmuş ama abartısız güzel bir menü.
Kızlar kusuruma bakmayın giremedim.
Psikolojik acidan çökmüş durumdayım.
Ağlama krizlerim geliyor
1 yıldır olmayan panik atagim geldi
Bugun zor attim kendimi sokaga hic bi neden yokken.sanirim sıkıntımı çok içime attım ondan oldu.ya ağlama sinir krizine giricektim bi yandan kusasım geldi.soguk soguk terledim elim ayagim kesildi .bayılıcaktım.
Kullandigim 2 antibiyotikten dolayı 3 gundur ishalim. Su da icemiyorum.su kaybindan dolayi tartida azalma da yok.hic anlamıyorum...
sanırım haftasonu biraz sessiz oluyor buralar :))
12,07,2013
sahur
1 haşlanmış yumurta zeytin , peynir
domates salatalık
iftar
1 kase mercimk çorbası
3 adet fırında pişmişköfte+fırınlanmış sebze
salata
22,30
3 dilim karpuz
kiraz+vişne
1minik armut
1 litre su
canım sahurda güzel iftarda kızartmayı annen kavurma gibi yaptığından bir şey demiyorum yoksa kızartma cıkssss sınıfı12 TEMMUZ 2013,CUMA
SAHUR
3 dilim kadar yörük ekmeğiyle yapılmış peynirli tost
1 bardak atom
İFTAR
1 hurma
1 kase mercimek yemeği
2 yemek kaşığı yoğurtlu biber kızartma(annem kızarmayı çok az yağla kavurma tarzında yapıyo)
1.5 dilim ekmek kadar pide
1.5 litre su
Ramazan olduğundan spor yok
sabah tereyağından uzak kalamamışsın ama olsun :112,07,2013
sabah
çeyrek pide
2kk peynir
1 bardak çay
bıçak ucu tereyağ
ara
sütle yapılmış menengiç kahvesi
öğlen
1.5 dilim karpuz
peynir
akşam
4yk taze fasulye
6yk bulgur
1.5 yumurta kadar köfte
su 2.5 lt
spor yok
akşam ekmeği azaltabilirdin. mercimekte sonuçta tahıl içeriyor.12.07.2011
sabah;
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
4-5 zeytin
ara;
yarım litre 9lu çay
öğlen;
1 kase mercimek çorbası
6 y.k. yeşil fasulye
1 dilim t.b. ekmeği
1 kase yoğurt
ara;
1 kase yoğurt
yarım muz
akşam;
1 kase mercimek çorbası
3 y.k. yeşil fasulye
3 dilim pastırma(protein niyetine)
2 dilim t.b. ekmeği
ara;
tarçınlı ligt süt
spor; yok gece gece 1 saat ev temizliği
su;2 litre
cuma;12 temmuz cuma
15.00
1 kase yulaf sutlu
17:00
1 yemek kasigi makarna
2 şinitzel
1 kase corba
Spor yok
1 litre su
13temmuz cumartesi
17:00
2 dilim karpuz
1dilim ballı ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
1 zeytin
20:00
3 köfte 2 patates (2 parmak dilim yani )
Yarım kase semiz otlu yogurt
Yarım kase yayla çorbası
1 litre su
Spor yok
13.07.2013
sahur;
4 dilim patırma üzeri yumurta
2 dilim t.b. ekmeği
1 dilim peynir
1 muz
bolca su
saat 4 te malum neden yüzünden orucum bozuldu
1 kase mercimek çorbası
akşam;
4 y.k. domatesli biberli kıyma
2 dilim T.B. ekmeği
1 bardak kefir
ara;
1 su bardağı tarçınlı süt
spor:malesef yok bugünlerde tembelim
s;2-3 litre
kızartma yemişsin. üzgünüm oldukça karşı olduğumuz konu kızartma ve patates ekmek yan yana. nişasta karbonhidrat bombası oluyor.14.07.2013
sabah;
2 dilim peynir
2 dilim t.b. ekmeği
3-4 adet patates kızartması
1 adet közlenmiş biber
yeşillik
ara;
2 adet kayısı
öğlen;
2 adet biber dolması
1 kase yoğurt
akşam;
4 y.k. patlıcan
1.5 dilim t.b. ekmeği
ara;
4 kayısı
spor; maalesef yok ama ev işi çok yoğun kolum ağryor hatta
su;2-3 litre
melindacım olmamış sadece makarna ile iftar mı olur. sahurdada az yemişsin.neyse yoğurtlu yemişsin ama olmaz. önden bir çorba içip. makarnayıda salatanın içine koysan iyi olacaktı...13 TEMMUZ 2013,CUMARTESİ
SAHUR
1 haşlanmış yumurta
biraz pastırma
çeyrek pide
İFTAR
7 yemek kaşığı yoğurtlu makarna
Saat 10 gibi
1 dilim güllaç
1.5 litre su
sahur güzel ama ama iftar yine hiç olmamış kızartma hemde paçanga böreği hemde 3 tane hemde yanında başka bir şey yok. ve sonra bu dengesiz yemekten sonra güllaç.. güllaç güzel ama öncesinde daha sağlıklı ve dengeli beslenmelisin.14 TEMMUZ 2013,PAZAR
SAHUR
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık pazı kavurma
1 dilim ekmek kadar pide
İFTAR
3 paçanga böreği
SAAT 10
1 dilim güllaç
1.5 litre su
Merhaba arkadaşlarım ben geldim...
Geldiğim gibi işlerin içine daldım, geçmişi okumaya şimdilik fırsatım olmadı.. Ama ilk fırsatta okuyacağım.. işlere geri dönmem gerekiyor..
Ara ara uğrarım.. Çok özledim hepinizi...
kızlar ya ben tüm motivemi kaybettim, ilk kez pes ediyorum, yediklerim asla bir diyet yapana uygun değil, o yüzden yazmak istemiyorum, ama şu sıralar gerçekten diyet yapmak istemiyorum,, o yüzden kilo da veremiyorum, zayıfladım da şuanda,, napim akıl verin bana, izne mi ayrılsam ...
Uyku hapı kullanmıyorum canım.dişim icin kullandigim antibiyotikler beni bu hale getirdi.
2 günde 2 kilo verdim.dun hicbisey yemedim nerdeyse
Raporum
2 sade kahve
1 turk kahvesi
1 fanta
2 dilim salatalik
1 ince dilim domates
2 litre su
Sonra da hastane ardından serum yedim .ama hala ishalim kesilmedi.normalde en fazda 4 gun surermis.bugün de devam .
kızlar ya ben tüm motivemi kaybettim, ilk kez pes ediyorum, yediklerim asla bir diyet yapana uygun değil, o yüzden yazmak istemiyorum, ama şu sıralar gerçekten diyet yapmak istemiyorum,, o yüzden kilo da veremiyorum, zayıfladım da şuanda,, napim akıl verin bana, izne mi ayrılsam ...
Uyku hapı kullanmıyorum canım.dişim icin kullandigim antibiyotikler beni bu hale getirdi.
2 günde 2 kilo verdim.dun hicbisey yemedim nerdeyse
Raporum
2 sade kahve
1 turk kahvesi
1 fanta
2 dilim salatalik
1 ince dilim domates
2 litre su
Sonra da hastane ardından serum yedim .ama hala ishalim kesilmedi.normalde en fazda 4 gun surermis.bugün de devam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?