bence ben diyet listemi yayınlayım eskilerden ve yeniden bir tane. ona göre sizde bi zahmet fikirlerinizi alayım ona göre yeni bir liste oluşturalım. bende böylelikle diyetisyene yığınla para ödemekten kurtulayım. bu arada yağ oranı ölçüm işini ne yapıyorsunuz siz ölçtürebiliyormusunuz :44::44::44: diyetisyene gitmezsem nasıl ilerlediğimi nasıl anlıyacağım diye düşünüyorum. belki çok doğru bi diyet yapıyorsam yağdan verdiklerimi kastan geri aldıysam bunu nasıl farkedebilirim. o zaman kilo verememişm diye motivasyonum bozuluyor. diyet filan uçuyor gidiyor.
12 TEMMUZ 2013,CUMA
SAHUR
3 dilim kadar yörük ekmeğiyle yapılmış peynirli tost
1 bardak atom
İFTAR
1 hurma
1 kase mercimek yemeği
2 yemek kaşığı yoğurtlu biber kızartma(annem kızarmayı çok az yağla kavurma tarzında yapıyo)
1.5 dilim ekmek kadar pide
1.5 litre su
Ramazan olduğundan spor yok
Listeyi buraya yazar mısınız bende bakayım
üçüncü olmuşuz kızlarrrrrİnşallah haftaya ikincilik birincilik görürüz.
12,07,2013
sabah
çeyrek pide
2kk peynir
1 bardak çay
bıçak ucu tereyağ
ara
sütle yapılmış menengiç kahvesi
öğlen
1.5 dilim karpuz
peynir
akşam
4yk taze fasulye
6yk bulgur
1.5 yumurta kadar köfte
su 2.5 lt
spor yok
inşallah şura görürüz o günleri de..
ben boğazıma hakim olamamaktan mütevellit, ramazan boyunca menümü paylaşmayı düşünüyorum. ama öncesinde benginin dönmesini bekleyeceğim.
gdogan, geçen pazartesi spor raporunu yayınlamadın. yayınlayacak mısın?
Raporum kötü direk kendime 4 veriyorum
kuzum sende ısık görüyorum ha gayret canım bu verdiğin menülerden bende yapıcam
Gdogan, tutamadıysan da geçmişten baksana, sadece başlığı rapor olanlara bakacaksın zaten.. yapamazsan söyle de darki ye vereyim görevini..
şura, ikizbebek kim :) bir de menengç kahvesni çekilmiş mi aldıydın, ben aldım ama çekilmemişinden. aylar geçti hala çektirsem olur mu ki?
Gdogan, tutamadıysan da geçmişten baksana, sadece başlığı rapor olanlara bakacaksın zaten.. yapamazsan söyle de darki ye vereyim görevini..
şura, ikizbebek kim :) bir de menengç kahvesni çekilmiş mi aldıydın, ben aldım ama çekilmemişinden. aylar geçti hala çektirsem olur mu ki?
ben pcoslular sayfasına yazıyorumda oradan pcoslu bir arkadaş kaptanım. benim aldığım kavanozda sıvı birşey. çok faydalı ve zayıflatıyormuştabundan sonra gün aşırı içeceğim bakalım ne olacak
ben pcoslular sayfasına yazıyorumda oradan pcoslu bir arkadaş kaptanım. benim aldığım kavanozda sıvı birşey. çok faydalı ve zayıflatıyormuştabundan sonra gün aşırı içeceğim bakalım ne olacak
teşekkür ederim tatlım. idare ederde işte geçinip gidiyoruz. dün tekrar doktora gittim. doktor bana kilo vereceksin dedi. e dedim 13 kilom gitti. gözlerini açtı okadar gitti mi dedi. evet ya dedim. bunu demesi yeterliydi. e ozaman gerisinide yaparsın gibilerden. ah çok mutluyum yahu.
bence gayet güzel ve dengeli bir menü menengiç canım istedi şimdi bak, yağlı biraz sanırım.12,07,2013
sabah
çeyrek pide
2kk peynir
1 bardak çay
bıçak ucu tereyağ
ara
sütle yapılmış menengiç kahvesi
öğlen
1.5 dilim karpuz
peynir
akşam
4yk taze fasulye
6yk bulgur
1.5 yumurta kadar köfte
su 2.5 lt
spor yok
canım bence çok güzel bir menü, belkide ramazan sayesinde bence oldukça hızlı vereceksin kilolarını12 TEMMUZ 2013,CUMA
SAHUR
3 dilim kadar yörük ekmeğiyle yapılmış peynirli tost
1 bardak atom
İFTAR
1 hurma
1 kase mercimek yemeği
2 yemek kaşığı yoğurtlu biber kızartma(annem kızarmayı çok az yağla kavurma tarzında yapıyo)
1.5 dilim ekmek kadar pide
1.5 litre su
Ramazan olduğundan spor yok
12,07,2013
sahur
1 haşlanmış yumurta zeytin , peynir
domates salatalık
iftar
1 kase mercimk çorbası
3 adet fırında pişmişköfte+fırınlanmış sebze
salata
22,30
3 dilim karpuz
kiraz+vişne
1minik armut
1 litre su
teşekkür ederim tatlım. Idare ederde işte geçinip gidiyoruz. Dün tekrar doktora gittim. Doktor bana kilo vereceksin dedi. E dedim 13 kilom gitti. Gözlerini açtı okadar gitti mi dedi. Evet ya dedim. Bunu demesi yeterliydi. E ozaman gerisinide yaparsın gibilerden. Ah çok mutluyum yahu.
Kızlar kusuruma bakmayın giremedim.
Psikolojik acidan çökmüş durumdayım.
Ağlama krizlerim geliyor
1 yıldır olmayan panik atagim geldi
Bugun zor attim kendimi sokaga hic bi neden yokken.sanirim sıkıntımı çok içime attım ondan oldu.ya ağlama sinir krizine giricektim bi yandan kusasım geldi.soguk soguk terledim elim ayagim kesildi .bayılıcaktım.
Kullandigim 2 antibiyotikten dolayı 3 gundur ishalim. Su da icemiyorum.su kaybindan dolayi tartida azalma da yok.hic anlamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?