Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok begendim canım .Karışın ne kadar ellerrin küçük mü

Madem ki fotoğraf bakanıyım size yaptığım puzzelarımı göstermek istiyorum
:Eki Görüntüle 752981
Eki Görüntüle 752982

Çok guzeller çerçeveletip as bence

Bence 10 yıldız vermelisin

teşekkürler; canım hemen işe koyuluyorum güzel bir çizelge hazırlayım
teşekkürler canım bana şimdilik ceza yok değilmi ((
hehehe cezadan yırttım :),

canım dukan mı yapıyorsun.

teşekkürler canım; akşam evde yemek olmayınca karpuza daldık ( 2-3 gün sonra oruç ttmaya başlyacağım nasipse o zamn ne yapacağım bilmiyorum.

bu arada birbirimizin menülere yorum yapıyormuyuz

10 Temmuz çarşamba

Sabah
1dilim kıymalı börek

Öğlen 1dilim salçalı ekmek
1dilim reçelli ekmek

Akşam
1kase çorba
1dolma

Spor yok
2 litre su
Zararlı ne varsa götürmüşüm.

Kızlara not :
Kızlar 20 lik dişim beni öldürüyor dün okadar kotu degildim bugun yanagim şişti iyice ..bu sabah cegrek ekmegi parça parça yaptim annemin zoruyla bitirdim ilac icicem diye.ama canıma okudu resmen. Pazartesi cekilicek dişim.sanırım çorbayla beslenicem ozaman.
Regl mi olucam zamanını da bilmiyorum ama
Aşırı tatlı istiyorum.olur olmaz herşeye aglıyorum.Ramazandan dolayı işler de yogun değil evden çıkmıyorum psikolojim hic normal degil bu ara .

teşekkürler canım; akşam evde yemek olmayınca karpuza daldık ( 2-3 gün sonra oruç ttmaya başlyacağım nasipse o zamn ne yapacağım bilmiyorum.

bu arada birbirimizin menülere yorum yapıyormuyuz

Melindanın iftar menüleri güzel örnek olarak kullan derim :) birbirimizin menülerine de yorum yapıyoruz.her gün en az 2 kişinin. tabi bizim boşladığımız zamanlar da olmuyor değil. Nekadar menü yorumlarsak o kadar iyi.

KILO ALMA HIKAYEM

Ben hic sıska bi cocuk olmadım ama kilolu da degildim .Aşırı yüzerdim .Bununda kilo almamamda cok etkisi vardı.
Ergenlik dönemime bir girdim ozaman hayatım değiştı.çok kilo almaya başladım. Çok da asi geçti ergenligim.ailem frenlemeye calıştıginda hemen alınırdım. Lise sonda 72-74 killoya dustum ama son 2 sene icinde verdiklerimi yeniden aldım .

bende sizleri çok özledim hırs yaptım bu hafta her gün 8 yıldız alacağım inşallah. hemen maymunun cezasını veriyorum. madem evdeymiş uğraşsın bizimle moralide düzelir dark_night ismini paylaşmak istememişsin hak verebilirim ama her seferinde kullanıcı adını yazmak zorlayacak beni buna çözüm bul ozaman bu arada 6 yıldızın altına düşmezsen ceza yok tabi genel bir ceza almazsan küboş sen ne alemlerdesin. sana ceza var mı bakalım ayrıca kızlar izniniz olursa melindaya da bir ceza vermek istiyorum. oda bizi boşlamasından dolayıydı. her gün 10 mesaj cezası. hoşlanmasada bu hafta yapsın bakalım. hepsini sayacağım bir bir ona göre

kızlar bugün veya iki gün içerisinde bir ceza programı hazırlayacağım. yani aklıma gelen cezaları yazacağım sonrasında da o cezaların listesini buraya yazacağım. herkes kısmen ne ceza alacağını bilecek ama kime ne denk gelirse. eğer yapmayan olursa bu kategorili olan ceza tablosundan bir üst seviyesinden ceza vereceğim. diyelim ki onu da yapmadı. bir üst seviye. eğer onuda yapmadıysa kimsecikler kusura bakmasın diskalifiyesini isteyeceğim. kabul görür yada görmez. çünkü ciddi bir takımız aynı zamanda eğlenceli sevecen hoşgörülü. tabi ki hayati bir mesele var ve yapılamıyorsa o ayrı. ama kendimde dahil sınav haftası mazereti kabul edilmemeli. sınav hayatımızın her noktasında. sadece hafif iki hafta cezaya dönüştürülebilir. ceza kurallarımız olacak bunları hazırlayacağım. bu düşüncemi nasıl buldunuz kuzular sizce yapsam daha güzel olur mu? fikirlerinizle eklemelerinizle hayata geçirmeyi düşünüyorum.

Öncelikle 1 mayısta başladığım diyet yolculuğumdan bu yana bıkmadım yılmadım arada sendeledim e olacak okadar. küçüklüğümden itibaren şişmandım yani ilkokul 5ten sonra. lise 1de 65 kiloya düştüm fıstık gibiydim tabiri caizse. sonrasında pcos ve insülin direncim ortaya çıktı tedavi olurken deli gibi yedim. bana balık gibisin diyorlardı. ne balığı diyincede balina diyip gülüyorlardı. kilomla çok dalga geçildi. üniversiteye geçerken dedim acaba oradakilerde bunu yapar mı. yapmadılar sayılır. yapanlarda oldu ama takmadım. çünkü ben keyfen yiyerek kilo almamıştım hastaydım. ve öncelik hastalığıma çare bulmaktı. bir çok doktora gittim bir çok diyetisyene gittim sonuç ne oldu olumsuz.. çünkü ben diyet istemiyordum ben zayıflamaya karar verip ben yapabilirim deme yolunda değildim. sonra kendimi bıraktım bu evrede bel fıtığı yüzünden yattım lise sonda. eee tabiki kilo aldım öss stresi vs. arkasından hastalığım ilerledi ve en son 97leri gördüm. üçlü rakamlara çıkamazdım. bu olamazdı. (olanlara üzülmemeleri ve herşeyin beyinde başladığını söylemek istiyorum) sonrasında endokrin kontrolümde diyetisyen dedi. karaciğerim bozulmuş haşimatoyum şeker adayıyım falan filan sonra çocuk doğuramam hamile kalamam çok uğraşırım anne olamam falan moralim altüst oldu aniden oradaki diyetisyene kendimi randevu almış buldum. o gün öğleden sonraydı. çokta yakındı yahu bari o gün istediklerimi yeseydim. sanki ertesi gün dünyada yemek olmayacak ve ben ölecekmişim gibi neyse dilediğimi yedim ama birde o yanı var tabi. ertesi gün bismillah başladım. yaklaşık 1 sene doldu. yavaş yavaş sıkıldıkça diyeti bıraktım ama en fazla 1-2 kilo aldım. şimdiki düşüncem ne mi 65 olmadan asla bırakmayacağım. çünkü istediğim gelinlik, güzel bir annelik ve bel ağrısız hayat beni bekliyor. Şimdi ne oldu biliyor musunuz? o balina öldü. Yerine küçülmeye başlamış bir fok balığı bıraktı. bu arada fokları çok severimde. yaklaşık 13 kilo verdim zordu ama artık doktora gittiğimde 13 kilo verdim diyince gözlerim gülüyor. gerisini verebileceğimi hissettiriyorum. tekrar diyetisyene başlayacağım bugün tekrar kadın doğuma gittim 65 olman gerekmiyor ama olursan ne mutlu dedi. kesinlikle diyetisyenle yürümelisin bundan sonrası kendi başına olmaz dedi. haklıda. çünkü kilo vermem çok yavaşladı ve durdu. anneme dediğim tek şey 79u görsem gerisi gelecek. ama biliyorum 65ide göreceğim..

var ya okurken acaba bu ben miyim dedim.. sadece desteğinizle zayıflamak istiyorum kısmı uymamış. kendinden biraz bahset, yaptığın bir diyet, takip ettiğin bir spor programı var mı?, boyun kaç kilon kaç hedefin kaç.. bu hafta deneme süreci. sana ceza yok tabiki de.. işleyişi de öğrenirsin. birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz, ama yıldız verme işi benginin...

maymun ya, geçmiş olsun. diş fena cidden...

şura dinime küfreden müslüman olsa diye bir laf vardır ya.. bizim nicklere baksana sura260511, bengiarwen, maymunarmut... sen de dark nigta "darki" de olsun bitsin dert ettiğin şeye bak.. darki kızmaz umarım böle yazdım diye

seni tekrar görmek çok güzel. özledik seni.. fikirlerin gayet hoş bence. dönüşün muhteşem oldu..

meloşa ben de ceza verecektim. ama 10 mesaj bence çok saçma olur.. kimse bir şey yazmazsa kız kendi kendine mi konuşacak? bence cumadan başlamak üzere 2 hafta boyunca günlük 5 mesaj zorunluluğu olsun.. Ben bu şekilde düşünmüştüm. Eğer bunları yapmazsa sarı kart göstereceğim.. Çünkü bizi sallamadığını düşünürüm böyle yaparsa... Duydun mu melindaaaaaa

Diskalifiye yerine ağır bir ceza olabilir. Ben şunu düşünmüştüm. Bir taşla iki kuş olur.. Benginin bahsettiği bir site vardı. diyetkolik mi ne.. ücretli.. cezaları yapmayan oradan üyelik alsın birimizin adına. hediye etsin.. maddi külfeti olduğundan dolayı daha sıkı sarılır..

gdogan, bu haftaki spor listesini bekliyorum hala.. hadi yap da bakalım kim ne yapmış yapmamış. en çok da bakanımı merak ediyorum acaba kendi söküğünü dikmiş mi dikememiş mi..

tamam kaptanım öyle yapalım ozaman. ama cumadan itibaren başlamasın. yarından itibaren başlasın. haftaya cuma sonlansın. sonrasında devamı gelmezse bizle ilgilenmezse daha ağırı verilsin. yada sarı kart görsün. dediğin gibi diskalifiyeden daha güzel olacak o.

Kızlar bu ne benim gitmemi mı beklediniz topigi coşturmak icin.. Herkes yazmış cevap yazacak çok sey var ama otobüslerin anneme gidiyorum 4 saat yol var kısaca yazacağım..
Maymun walla ben çok çektim 20likletden sadece en sonki problem yaratmadım ama ondan önce bir sürü çürük tedavisi.. Dişlerimi fircaliyorum ama yinede çürüyor zayıflar.. Şükür tum 20likleti çok zor olsada yıl yıl çektirdim.. Gecmis olsun..
Sura hikayen beni çok etkiledi uzun uzunda yazmisin.. Senin yaptığını ben yapamam su durumuma bak.. İki adım ileri bir adım geri.. Bünyem direniyor..
Cezaları sabırsızlıkla bekliyorum.. Ama Pazartesi yaparım.. Pazar gecesi donüyorum..
Dark seninle iyi anlaşacağız henüz benim akıllara ziyan yorumlarıma kızmadın.. Ama ciddiye al arkadaslar bilir diyet konusunda kendim pek başarılı olmasda bilgiliyimdir..
Kaptanım benim korkunç kilo bildirimini ne yapacaksın? Bence bildirimde bulunmayayım haftaya 2 ye bölünsün zaten bu durumda yine kilo almış görünüyorum ( ama dikkat ettim ben bu hafta.. (

Ay unututum yazmayı..
Dark;
Dukan yapmıyorum yani tam olarak denedim ama çok etkisi olmadı bende.. Arada protein ağırlıklı besleniyorum ekmek falan yemem.. Sebzede çok severim.. Bir ara sebze suyu ile besleniyorum.. Arkadaslar bilir bende yeme bozukluğu var.. Bir süre sağlıklı besleniyorum sonra kafamdaki şartel atıyor markette alıyorum soluğu aklına ne gelirse dondurma 1 kutu çeşit çeşit çikolata çerkez hepsini 1 saat icimde mideme indiriyorum sonrası pişmanlık ve koca gobis.. Ben bunu yenmeye çalışıyorum.. Fazla kilom yok o yüzden bünyem direniyor..

cumadan itibaren başlamasın yarın başlasın.. yarın günlerden ne ki

şura senin yaşın küçük ama eskilerde bir reklam vardı bana onu hatırlattın. iki yaşlı arasında geçen konuşma:

-akbanka mı gidiyorsun
+hayır akbanka gidiyorum
-haa öyle mi ben de akbanka gidiyorsun sanmıştım

kopardın beni

bengi sen spor yapmıştın ama 50 leri terkedip 60 lara ne zaman ne şekilde kucak açtın anlamadım o kısmı... bi de bugün perşembe. habsettiğin şişlik inmedi mi naptı... ortalamaya göre karar vereceğim bengi.. eğer 0,30 un üstündeyse bildirim yaptığını kabul edeceğim. annenlerde ölçülmemen iyi olacak. yoksa püsküüt bu ne ya diyebilir her hafta biri gidiyor anasına diye

Bende bilemedim neden yine 60 lara geri döndüğümü off off.. Şişkinlik diyor kendimi avutacağım. Doktora gittim salı gunu ilaç verdi 2 tane kullanıyorum daha iyi karnım.. Ama bir yandan da leflerim şişti bogazimdaki.. Basım ise zonklayip duruyor..
Annemde bende tartılmak istemiyorum digital degil zaten doğru sonuc vermez..
O zaman duruma göre yarın ayarlarsın kaptanım..

iftara son 25 dakika yemeklerim hazır... şuan midem öyle rahat ki , kendimi öyle hafif hissediyorum ki anlatamam,, bu akşam nefsime hakim olup, mideme işkence etmek istemiyorum bakalaım,, hayırlı iftarlar

Darknight aramıza hoşgeldiiiiiiiiiinnn
teşekkürler canım :))
bendede var aynı durum canım ya yaptığmda çok güzel yapıyorum ama estilermi gözüm görmüyor.içime adeta bir canavar kaçıyor. bide tatlıyı çok seviyorum.
bende
yok canım niye kızayım.bilgili olduğunu farkettim canım. haklı olan hertürlü eleştiriye açığım.

canım boyum 1.60 kiloda 68 olunca yusyuvarlak bişeym anlayacağın. kızım çok yaramaz ankaradayım eylülde işe başlayacağım. tospik tospik başlamaktansa en azından bi 63 olmak istiyorum. son 4 aydır 68 deyim 66-69 aralığında gittim geldim.malumunuz doğum kilolarım doğuma 85 ile girdim 75 ile çıktım. tekrar 78 e çıktım. büyük ve önemli bir kısmı gitti killarımın ama hala var kat kat aynaya bakacak halde değilim

bu arada DARKİ çok hoşuma gitti ya süper :)) herne kadar gargamelin garkisine benzesede. çok hoş benim adım DARKİİİİ
tamam anım hemen melindaya bağlanıyoruz menüleri kontrol ediyoruz. kaç yıldızlıktı
yeni adım DARKİ

güzel bir hikaye canım oldukça istikrarlı. tebrikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…