Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dün hi acıkmadıydım da bugün çok fenayımBi iftar olsa
Ben üniversiteye hazırlanırken çok tombiş olmuştum sınavdan sora diyet yaptım 8 kilo verdim sora birinci sınıftan itibaren arkadaşlarla bi yiyoduk bi yiyoduk ben verdiğim kiloları geri aldım 62 kadar oldum şimdi tekrar vermeye çalışıyorum işte

Ya canım suhurda ne yedin? Yine seni aciktiracak seyler yemissindir o yüzden acikiyorsun.. Protein ye sahurda... Öyle makarna falan yeme..

Bu fikre bayıldım bayıldım. Çok süper.

Ben yokken neler olmuş burada ya.. Tam üyeyi almak üzere verdiğiniz linke gittim ki üyeyi 3. grup kapmış. Tüh dedim okumaya devam ettim.. Sonra da bir baktım ki anaammm... Darbe yapacakmış bizim gruba geleymiş..

Neyse.. Bir kaç üye daha gördüm, onları da lady kapmış 13. takıma.. Amma velakin bir kişiyi davet ettim gruba kızlar. Yarın ben gelene kadar kendisini korkutmadan bilgilendirirsiniz.

Hoşgeldin darknight arkadaşım. Kurallarımız 200. sayfada. Okuyunca beğenirsen okuduğunu anlarım. Kafana takılan sana uymayan bir şey olursa söylersin..

Nereden başlasam acaba..

Sahurda 1,5 tane gözlememsi bir şey yedim. Kocaman ve yağlı ve kızarmış.

Sonracıma iftarda tatlı olarak da bayağı bir şey yedim. Belki de 800 kaloridir..

Özetle, kocaman bir göbek yaptım. Ceza talep ediyorum.

günaydın.. kızım uyumadı. ben de bu saatte uyuyacağım.. hatta gün ışıdığı için de uykum kaçtı bakalım nasıl olacak.

demem o ki ceza talebimi iptal etmek istiyorum. bu saatte uyumak zaten ceza olsa gerek

not: bu satırları yazarken kızım ağlamaya başladı. Allah'ım sana geliyoruuuummm...

off ne yaptın kaptanım oyle. sana kesin ceza lazım. yazık değil mi bünyene. hem o kadra yağlı karbonhidratlı şeyler acıktırı seni. iftardada şerbetli tatlılardan uzak dur. illa tatlı yiyeceksen ifradan 1,5 saat sonra sütlü tatlı olsun.
şura bugün döner sanırım cezaları yağdırdısın.
bu arada söylemiştim bu akşam annemin yanına gidiyorum. pazar döneceğim. annemin tartısında tartılmayacağım. dijital değil. bu sabah tartıldım 60.1 çıktım. şöyle yapabilirz ya bu kiloyu yazarsınız yada bu hafta bildirimde izinde olduğumdan bulunmayayım haftaya 2ye bölünsün. benim gönülüm ikinci seçenekten yana..

kübra bu akşam ne yapıyorzu iftara?

Kuzum paylaşalım bundan sonra üyeleri Ben çok çok çağırıyorum ki gelen gidiyor zaten. Sanırım bizim takım çok katı. Hele ki benim gibi baş belası bi kaptanları olunca Bundan sonra kardeş payı yaparız sizin takımın ihtiyacı varsa Bu arada tebrik etmek istiyorum seni. Kapalı bir takımı açıp bu hale getirdiğin için

10 temmuz

sahur
1 adet haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
peynir
domates , salatalık

iftar
1 kase ezogelin çorbası
1/2 z.y biber dolması
1 dilim börek
1 porsiyon güllaç

1,5 litre su
yarım saat yürüyüş..

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. umarım doğum kilolarımdan urtulurum. şimdilik 68 kiloyum hedef 58. 200. sayfada kurallar varmış size sorular sormadan onu bi okuyum diyorum.

ankaradayım ismimi pek paylaşmak istemiyorum.2 yaşında bir kızım var.şuanda çalışmıyorum ama yakında başlayacağım. sizin desteğinizle zayıflamak istiyorum.

dün diyette değildim bugün başladım :)))
10.07.2013

sabah
1 yumurtahaşlanmış
4-5 zeytin bir parça peynir
bir lokma ballı ekmek
2 dilim kepekli ekmek

öğlen;
1 kase bulgur pilavı
üzerinde 3 köftekadar et
1 bardak kefir

akşam;
4-5 dilim karpuz
3 dilim kepekli ekmek
2 dilim peynir
1 köfte kadar pastırma
bol yeşillik
4-5 zeytin çay

su; toplamda 2 litre olmuştur.
spor;maalesef ok kızımın peşimde koşturmaca. (

Son düzenleme:
10 TEMMUZ 2013,ÇARŞAMBA

SAHUR

1 karış büyüklüğünde peynirli tost
Yarım bardak ayran
3 gün kurusu kayısı

İFTAR

1 kase yayla çorbası
2 yemek kaşığı taze fasülye
2 yemek kaşığı yoğurtlu mücver
3 yemek kaşığı haşlama tavuk eti
(iftarda yediklerim pek midemde durmadı yarım saat anca)

SAAT 22:00 civarı
1 kayısı
1 erik

1 litre su

sorma chentiq takım gidiyordu elden:))

bu akşam geçen günden kalan yemeklerim var, kuru fasulye, çorba ve semizotu salatası, dün akşam çok kaçırdım yine, mideme resmen eziyet ettim, iftardan sonra çok kötü oluyorum ben ya başım falan dönüyor, şekerim mi çıkıyor , tansiyonum mu düşüyor anlamıyorum, birde ben kabızlık yaşamaya başladım, ( bugünden itibaren kayısı takviyesine başlıyorum

hoşgeldin dark_nigt şanslısın çükü vermen gereken kilo çok fazla değil, ilk başlarda biraz sıkı tutarak vermek istediğin kilonun büyük kısmını verebilirsin,,, inan buraya ne kadar çok girersen , ne kadar çok paylaşım yaparsan motiven o kadar yüksek olur...
bu arada kilo çzelgesi yapsana,,

melinda senin iftar sahur menülerini çok beğeniyorum,, ben ramazanda dengeyi tutturamadım ya( poff

hoşgeldin takımdaşım. bizim grubu benimsediğinde zayıflasanda ayrılabileceğini sanmıyorum. bu arada ben geldim kızlarrrrrrr dopdolu umutlarla başladım bu güne. hayırlısı bakalım. bomba gibi döndüm. yalnız yorgunluğum geçene bel ağrım dinene kadar spor yapabileceğimi sanmıyorum. ama ne çok ceza birikmiş öyle bu arada bengicim cezama başladım bu sabah yediklerimi yazıyorum artık. benim bir önerim olacak benginin yükünü hafifletmez belki ama hoşuma gitti düşününce kendimizle yüzleşmek için. raporlarımızı yazdıktan sonra biz kendimiz yıldızlayalım bengide kontrol edip onaylasın. hatalarımı biliyoruz ama yazarken vayyy neler yapmışım diyebiliyoruz. daha acımasız olabileceğimizi düşünüyorum. eğer verdiğimiz yıldız çok veya az ise bengi düzeltsin. kontrol işini ona bırakalım yani

cezalar:

1)3 hafta boyunca her gün bizi motive edici kısa paylaşımlar yapacak. diyetle ilgili başarıyla ilgili motivasyonla ilgili.
2)her takımdan en fazla kilo verenle konuşulacak. konuşulanlar yazılacak.
3)en hafif cezamız bu sanırım. kişi en şişman halinin fotosunu a3e bastıracak ve en çok vakit geçirdiği yere asacak.
4)günlük 10 mesaj paylaşmak zorunda olacak. bu ceza 1 hafta sürecek.
5)en kolay cezamı söylüyorum. kardeş takımımıza gidecek ve oradan kendisine uygun görülen cezayı yapacak.

şimdi sadece isimlendirme ve numaralandırma yapacağım iki kişiye aynı cezayı verebilirim. ceza katkınız varsa memnun olurum arkadaşlar

kuzucuklarım ben 6 yıldız altına ceza veriyordum değil mi ya baktım inceledim bir tek bengiciğin bir tane cezası var. arkadaşlar kime kaç ceza vereceğimi yazar mısınız. menünüze göre yazmak istedim bulamadım hiçbirşey yahu

hoşgeldin aramıza,,
işi sıkı tutmaya çalışan bir grubuz biz. arkadaşlar yazmamış o yüzden grupdaki işleyiş ve görev dağılımımız hakkında bilgi vereyim
bengi; menülerden sorumluyum herkesin menüsünü yorumlayıp 8 üzerinden yıldız veriyorum. 6 yıldızın altındakiler ödev bakına havale oluyor. pazartesi günleri menülerinizi rapor halinde yayınlıyorum. sert ve acamasız yorumlar yapıp düşük puanlara verebiliyorum. alınmaca gücenmece yok. ne diyorsam seni düşündüğüm içindir. ayrcıa vaktin olurda 200. sayfana bu sayfaya kadar aralıklar ile okursan daha fazla bilgi edinirsin bizim hakkımızda..
sura: ödev bakanı. cezaları dağıtan muhteşem şahsiyet..
gdoğan: spordan sorumlu bakan. pazartesi günkeri haftalık spor çizelgemizi yayınlar fakat bu hafta unuttu galiba...
melinda: fotograflardan sorumlu bakan
maymunarmut: sevgili arge'miz. araştırma taraştırma yapa :)
innuk: su ve bitki çaylarında sorumlu. haftalık rapor yayınlar bizi denetler..

ayrıca tam olurmuş olmasada birde nöbetçi sistemimiz var. sabah kepenkleri açar gün içinde bol paylaşımda bulunur vs..

pazartesi : bengi
salı :gdogan
çarşamba: innuk
perşembe: melinda
cumartesi: sura
pazar : maymunarmut

kübracım iftardan hızlı hızlı yiyorsan şekerinin hızlı çıkıp düşmesine neden olursun. önce orucunu açsan 1 su içsen veya bir çorba 15 dk sonra yemeğe devam etsen sanırım bu sorunu çözersin..
kabızlık için bir tarifim var.
1 bardak sütün içine 2-3 kayısı doğra sonra o sütü ısıt kaynar olmasına gerek yok ama çokta ılık olmasın. sonra marketten yulaf ezmesi al ucuz bir şey zaten. eti marka. bir kaseye 2 yk yulaf koy üzerine süt dök ve birazda tarçın serp. sahurda bunu yiyebilirsin. yada iftardan sonra tatlı niyetinede yiyebilirsin.

şuracağım kendi yıldızlarımızı verelim demişsin ama çok karmaşa olur. benim için sorun değil şimdilik yetişiyorum.. ama isteyen biri benim yıldızlarımı verebilir. cuma cumartesi pazar günü yıldız işi biraz akşaya bilir ama cepten gitip mutlaka yıldızlarınızı vereceğim.
ceza konusunda sadece sen ve benim yok. maymununda var menü yayınlamamaktan dolayı. pazartesi ve salı günkü yayınladığım raporlardan kontrol edebilirsin. ayrıca genel toplam 40in altında ise de genel bir ceza vermelisin..
6 yıldızın altıda normal günlük ödevler için..
bu ara hoşgeldin özledik seni...

yediklerin kan şekerini düşümüş ama şöyle bakınca yediklerin güzel. sanırım bunun nedeni tüm gün aç olduğun için hızlı hızlı yiyorsun. daha önceki mesajda yazmıştım kendimi tekrar ediyormuş gibi oldum. güllacı yemeğin hemn üzerine mi yedin. söyle 10-15 dk mola verseydin. sonuçta şekerli kan şekerini yükseltiyor..
ama menününe bakınca
8 YILDIZ

evet dün diyette olmayabilirsin ama benim hışmımdan kurtulamazsın.. diyet tecrubeleri bilmiyorum. dün bu konuda bir soru sormuştum. bugüne kadar nasıl kilo aldınız. sonrasında kendinzi diyet yapıp kilo verdinzi bu kiloyu sabit tutabildiniz vs...
diğer sevgili arkadaşlarımada bu soruyu hatırlatmak istiyorum. walla merak ediyorum.. melinda yazdı sadece..
sana seni dönersem dark;
sabah ve akşam fazla ekmek yemişsin. sabah en fazla iki dilim. öğlen veya ara 1 dilim. akşam ise ekmesiz bir menü yapmanı tavsiye ederim. birde bu ekmeğin cinsi ne. beyaz ekmek malum yedikçe yenen cinsten bir şey. kepeklide kansızlık yapıyor. en iyi tercih tam buğday veya çavdar ekmeği olacaktır. öğlen menünü beğendim dengeli. ama akşam çok karıştırmışsın hehe kapuz öyel masum falan değil acayip şeker içeriyor. o yüzden hepimize tavsiye ettiğim şey mevyeleri akşam yemeğin. ara öğün yapın. öğlen akşam arasına yalnız yanlarında protein alın karpuzun yanına en iyisi peynir. böylece sizi acıktırmaz.
sana yıldızım cezaya düşmemen için malum diyette değildin.
6 YILDIZ

bak bugün ne güzel olmuş. sadece sahurda 1 de yumurta yeseydin daha tok olacaktın.

8 YILDIZ

RAPOR
10.07.2013/Çarşamba

Sabah 08:40
1 haş yumurta
1 hindi füme

Öğlen 13:00
yarım kase tavuk suyu
2 haş. Tavuk put

Ara 15:30
100ml süt
15 gr yulaf kepeği
20 gr goji beri

ara 16:15
1 çay bardağı süt ve kahve

Akşam 19:30
1 tam 1 beyaz yumurta ile
peynirli maydonozlu omlet
40 gr süzme peynir
50gr light kaşar peyniri

30 dk jilliean

2 litre su
2 kupa adaçayı
1 kupa yeşil çay/kiraz sapı
1 kupa ıhlamur
yarım kupa form çayı

8 YILDIZ

Hoşgeldin canım aramıza :)

Sabah güzel
Öglen 1 kase bulgur fazla olmus.
Aksam karpuz yememelisin çok şekerli onun yerine sabah ya da öğlen tükrtebilirsin :) ilk menü yorumunu yaptım :)

Şuracım sen de hoşgeldiiin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…