Ya canım suhurda ne yedin? Yine seni aciktiracak seyler yemissindir o yüzden acikiyorsun.. Protein ye sahurda... Öyle makarna falan yeme..Dün hi acıkmadıydım da bugün çok fenayımBi iftar olsa
Ben üniversiteye hazırlanırken çok tombiş olmuştum sınavdan sora diyet yaptım 8 kilo verdim sora birinci sınıftan itibaren arkadaşlarla bi yiyoduk bi yiyoduk ben verdiğim kiloları geri aldım 62 kadar oldum şimdi tekrar vermeye çalışıyorum işte
kendine güzel bir defter alıyorsun. sonra ona tarih atarak günlük yediklerini yazıyorsun ve tartıldığın günlerdede sayfanın başına kilonu yazıyorsun. renkli kalemler falan kullan daha eğlenceli olur. döndüğünd ebu defteri hazırlayıp bir kaç sayfanın fotosunu buraya ekle bakalım.. ok?
Nereden başlasam acaba..
Sahurda 1,5 tane gözlememsi bir şey yedim. Kocaman ve yağlı ve kızarmış.
Sonracıma iftarda tatlı olarak da bayağı bir şey yedim. Belki de 800 kaloridir..
Özetle, kocaman bir göbek yaptım. Ceza talep ediyorum.
Bu fikre bayıldım bayıldım. Çok süper.
Ben yokken neler olmuş burada ya.. Tam üyeyi almak üzere verdiğiniz linke gittim ki üyeyi 3. grup kapmış. Tüh dedim okumaya devam ettim.. Sonra da bir baktım ki anaammm... Darbe yapacakmış bizim gruba geleymiş..
Neyse.. Bir kaç üye daha gördüm, onları da lady kapmış 13. takıma.. Amma velakin bir kişiyi davet ettim gruba kızlar. Yarın ben gelene kadar kendisini korkutmadan bilgilendirirsiniz.
Hoşgeldin darknight arkadaşım. Kurallarımız 200. sayfada. Okuyunca beğenirsen okuduğunu anlarım. Kafana takılan sana uymayan bir şey olursa söylersin..
Bu fikre bayıldım bayıldım. Çok süper.
Ben yokken neler olmuş burada ya.. Tam üyeyi almak üzere verdiğiniz linke gittim ki üyeyi 3. grup kapmış. Tüh dedim okumaya devam ettim.. Sonra da bir baktım ki anaammm... Darbe yapacakmış bizim gruba geleymiş..
Neyse.. Bir kaç üye daha gördüm, onları da lady kapmış 13. takıma.. Amma velakin bir kişiyi davet ettim gruba kızlar. Yarın ben gelene kadar kendisini korkutmadan bilgilendirirsiniz.
Hoşgeldin darknight arkadaşım. Kurallarımız 200. sayfada. Okuyunca beğenirsen okuduğunu anlarım. Kafana takılan sana uymayan bir şey olursa söylersin..
off ne yaptın kaptanım oyle. sana kesin ceza lazım. yazık değil mi bünyene. hem o kadra yağlı karbonhidratlı şeyler acıktırı seni. iftardada şerbetli tatlılardan uzak dur. illa tatlı yiyeceksen ifradan 1,5 saat sonra sütlü tatlı olsun.
şura bugün döner sanırım cezaları yağdırdısın.
bu arada söylemiştim bu akşam annemin yanına gidiyorum. pazar döneceğim. annemin tartısında tartılmayacağım. dijital değil. bu sabah tartıldım 60.1 çıktım. şöyle yapabilirz ya bu kiloyu yazarsınız yada bu hafta bildirimde izinde olduğumdan bulunmayayım haftaya 2ye bölünsün. benim gönülüm ikinci seçenekten yana..
kübra bu akşam ne yapıyorzu iftara?
günaydın arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. umarım doğum kilolarımdan urtulurum. şimdilik 68 kiloyum hedef 58. 200. sayfada kurallar varmış size sorular sormadan onu bi okuyum diyorum.
ankaradayım ismimi pek paylaşmak istemiyorum.2 yaşında bir kızım var.şuanda çalışmıyorum ama yakında başlayacağım. sizin desteğinizle zayıflamak istiyorum.
10 TEMMUZ 2013,ÇARŞAMBA
SAHUR
1 karış büyüklüğünde peynirli tost
Yarım bardak ayran
3 gün kurusu kayısı
İFTAR
1 kase yayla çorbası
2 yemek kaşığı taze fasülye
2 yemek kaşığı yoğurtlu mücver
3 yemek kaşığı haşlama tavuk eti
(iftarda yediklerim pek midemde durmadı yarım saat anca)
SAAT 22:00 civarı
1 kayısı
1 erik
1 litre su
günaydın arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. umarım doğum kilolarımdan urtulurum. şimdilik 68 kiloyum hedef 58. 200. sayfada kurallar varmış size sorular sormadan onu bi okuyum diyorum.
ankaradayım ismimi pek paylaşmak istemiyorum.2 yaşında bir kızım var.şuanda çalışmıyorum ama yakında başlayacağım. sizin desteğinizle zayıflamak istiyorum.
sorma chentiq takım gidiyordu elden:))
bu akşam geçen günden kalan yemeklerim var, kuru fasulye, çorba ve semizotu salatası, dün akşam çok kaçırdım yine, mideme resmen eziyet ettim, iftardan sonra çok kötü oluyorum ben ya başım falan dönüyor, şekerim mi çıkıyor , tansiyonum mu düşüyor anlamıyorum, birde ben kabızlık yaşamaya başladım,( bugünden itibaren kayısı takviyesine başlıyorum
kuzucuklarım ben 6 yıldız altına ceza veriyordum değil miya baktım inceledim bir tek bengiciğin bir tane cezası var. arkadaşlar kime kaç ceza vereceğimi yazar mısınız. menünüze göre yazmak istedim bulamadım hiçbirşey yahu
10 temmuz
sahur
1 adet haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
peynir
domates , salatalık
iftar
1 kase ezogelin çorbası
1/2 z.y biber dolması
1 dilim börek
1 porsiyon güllaç
1,5 litre su
yarım saat yürüyüş..
dün diyette değildim bugün başladım :)))
10.07.2013
sabah
1 yumurtahaşlanmış
4-5 zeytin bir parça peynir
bir lokma ballı ekmek
2 dilim kepekli ekmek
öğlen;
1 kase bulgur pilavı
üzerinde 3 köftekadar et
1 bardak kefir
akşam;
4-5 dilim karpuz
3 dilim kepekli ekmek
2 dilim peynir
1 köfte kadar pastırma
bol yeşillik
4-5 zeytin çay
su; toplamda 2 litre olmuştur.
spor;maalesef ok kızımın peşimde koşturmaca.(
10 TEMMUZ 2013,ÇARŞAMBA
SAHUR
1 karış büyüklüğünde peynirli tost
Yarım bardak ayran
3 gün kurusu kayısı
İFTAR
1 kase yayla çorbası
2 yemek kaşığı taze fasülye
2 yemek kaşığı yoğurtlu mücver
3 yemek kaşığı haşlama tavuk eti
(iftarda yediklerim pek midemde durmadı yarım saat anca)
SAAT 22:00 civarı
1 kayısı
1 erik
1 litre su
dün diyette değildim bugün başladım :)))
10.07.2013
sabah
1 yumurtahaşlanmış
4-5 zeytin bir parça peynir
bir lokma ballı ekmek
2 dilim kepekli ekmek
öğlen;
1 kase bulgur pilavı
üzerinde 3 köftekadar et
1 bardak kefir
akşam;
4-5 dilim karpuz
3 dilim kepekli ekmek
2 dilim peynir
1 köfte kadar pastırma
bol yeşillik
4-5 zeytin çay
su; toplamda 2 litre olmuştur.
spor;maalesef ok kızımın peşimde koşturmaca.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?