Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

akşam yapılacaklar..
1 litre su içilecek
1 bardak yeşil çay içilecek
kaçamak yok ( dondurma veya tatlı yenmeyecek)
çamaşırlar toplanıp katlanacak
bulaşık makinesi boşaltılacak, mutfak toparlanacak
300 kez ip atlanacak
kalça bacak egzersizleri yapıalcak
maydonoz suyu içilecek..

inşallah bu akşam bu saydıklarımın hepsini yapmayı düşünüyorum... gece girip rapor vereceğim...

4 temmuz perşembe
Sabah
2dilim yumurtalı ekmek

Öğlen
2dilim domate
2dilim kepek ekmek
2yumurtadan sade omlet

Akşam
2parça tavuk
Salata

2LITRE SU
SPOR YOK

Durumun farkındayım keşke girebılsem keşke herkesi dürtebilsem.önceden girmeyince sayfalar dolusu okurdum şimdi en son mesajımı hemen buluyorum.Bır türlü hayatımı düzene sokamadım.berbat bi duygu .uyku uyuyamıyorum zaman bulamıyorum spora bile.gec yatıp erken uyanıyorum.çalışıp yine uyuyorum uyanıp yine çalşyorum.tam dinlenicem bi telefona aşaga koşuyorum.Kendi halim yetmezmiş gibi bi de misafir cekiyorum.Hiç dinç olmuyorum.Hep halsiz sarhos gibi kafam.

kızlar ben yaz günü hasta oldum yaa hiç başıam gelmemişti burnum falam akıyor..
maymun işerin epey yoğun sanırım kolay gelsin..
kübra bu miskinlik çok uzadı silkenen çoksa ben seni silkeyeceğim.
melinda misafirin var tamam ama zaten 15 gün uzuk kaldın biraz açığını kapatsan.
sura sana ne desem bilmiyorum..
ilknurda memlekete gitti iyice boşar biz..

Merhaba,
Rutinde bu hatırlatmayı yapmıyorum.
Ancak chentiq kaptanın özel durumu nedeniyle rutinin dışına çıkıyorum.
Etap sonrası yazdığım raporda takımınızın cevaplaması gereken bir durum var. Lütfen cevaplar mısınız? Cevap verilmediğinde ceza puanı alınıyor çünkü.. Ancak sizler bu konuyu bilmiyor olabilirsiniz..

Ayrıca; yarın etap bildirimiyle ilgili sorun yaşarsanız lütfen özel mesajla bana ulaşın. Her daim burada olmasam da arada girip mutlaka kontrol ediyorum.

İyi günler,

bazı şeyler üst üste geliyor işte,, tahmin edebiliyorum durumunu , hepimiz bu durumdan çıkıcaz inşallah... bu çalışam tempon ne zman bitecek canım?

geçmiş olsun canım, yaz günü hastalığı hiç çekilmez hiççç... çok haklısın, toparlaycağım inşallah ramazana bu miskinlikle girmeyi hiç istemiyorum

Yine ben..

Mesajlarınıza biraz göz gezdirdim.. Moraller hafiften parçalı bulutlu..

Hiç başaramamış birine "yapacaksın" demek amiyane tabiriyle moral vermek amaçlı gaz vermek..
Ama başarmış olana, başarmayı becermiş olana "yapacaksın" demek sadece bir hatırlatma..

Bu nedenle de size "hatırlatmayı" borç bilirim..

Sanırım bu mesajdan da haberiniz yok.. :126:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...larinin-analiz-raporlari-24.html#post31007852

Kaptanım yanıtlamamız gerek soru şu paylaşım alanından buldum..

10. TAKIM
Konuyu anlayamadığım için herhangi bir işlem yapamadım.
Üyelerinizden sura260511 için 314. etapta yaptığınız bildirim:
sura260511 ( 87,50 / 86,20 / 1,30 / % 1,49 ).Baskül değişiminden kaynaklanan 3,5 kiloluk artış eklenmiştir

Ben de bu bildirime göre geçen hafta gerekli düzenlemeleri yapmıştım.
Ancak bu hafta daha farklı bir bildirim daha yaptınız:
sura260511 ( 84,50 / 84,00 / 0,50 / % 0,59 ).tartı değişiminden kaynaklanan 1,7 kilo çıkarıldı

Dedim ya, anlayamadım. Yeni bir tartı daha aldı bu tartı da 1.7 kilo eksik mi tartıyor?

Çok teşekkür ederiz.. Evet farkında degildik.. Haber verme inceliğini gösterdiğin icin çok sag ol.. Ben kaptanımızı beklemeden kısa bir yanıt verdim. Kaptanımda gelince daha ayrıntılı açıklama yapacaktır.. İlgini bizden eksik etme...

okurken çok gelgitler yaşadım. ilk olarak iki gündür uğrayamama sebebim elektriklerimin kesilmesi. ancak geldiler malesef. bu sıralar olmaması gereken birşey ama üstüme gelinmesini kaldıramıyorum. çünkü bir topikte de beni yanlış anlayan bir şahıs yüzünden sinirlerim harab olmuş durumda açıkcası ona da birşey açıklama gayesinde olmayacağım artık çünkü ne desem anlayacağını düşünmüyorum böyle kızlar neyse bu durumumu geçtikten sonra yaşadığım gelgitlere gelince chentiqin yazısını okudum ve üzüldüm. o an yok ben bu takımda olmamalıyım dedim. çıkmak istediğimi belirten birşey yazmak istedim. sonradan dedim ki. bu kadın yakınını kaybetti ve buna rağmen bu kadar uzun yazı yazacak şekilde enerjisi olmasada ayırıyor vaktini bizlere. yok dedim kalacağım ve dediklerine harfiyen uyup dediklerimi herkese yaptıracağım. püsküütünkini okudum ve evet 13 kilo vermeyi başarmış biriyim ve vücudumda en ufak bir sarkma olmadan hafif çatlaklarla atlatmış biriyim. devamını zaten yapabileceğimi biliyorum ama yaz geldi meyvalar çıktı şura bozuldu. buna bir dur demem gerekiyor. arada çok izin kullanıyorum ama melindanın yaptığını malesef hoş göremiyorum. sabah uyanınca yazıp gece yatınca yazıp değil aradada gelmeli. iki dakika dahi olsa uğramalı. yada gece yatmadan misafirleri yatınca bakmalı. yapmalı birşeyler gelemeyecekse de geldiği anlarda bizi ikna edici olmalı. belirtip gitmemeli. bir iş yeri düşünün patronunuza misafir geldi kusura bakmayın diyebiliyor musunuz? melindacım kötülüğüne söylemediğimi biliyorsun. yaz geldiği için çok evde olamıyorum durumumda var tabiki ama elimden geldiğince burada olmaya özen gösteriyorum. bunu içtenlikle söylüyorum. bir de kullandığım izinlere gelelim. daha uzun bir yolum var her ay 3 kilo desem yaklaşık 6,5 ayım var. beni idare etsinler diye değil. ama dayanabilmek için izin alıyorum. kaçamaklarım cabası onda sonuna kadar haklısınız. son olarak söyleyeceğim şu ki. özellikle maymun için. kuzum çok bir kilo geçmişin yok anladığım kadarıyla. ve daha yolun başındayız biz bunu yaparsak diğerleri neler yapsın? bu cumartesi gene izin almam gerekiyor buna mecburum çünkü hayatımın önemli sunumlarından birini gerçekleştirmek için ankaraya gidiyoruz sevdicekle. cumartesi ve çarşamba arası yokum perşembe de istanbula gidiyorum ailemin yanına. tartı değişikliğim olacak gene. buna ne çözüm bulacağız bilmiyorum. ve kızlar sonuç olarak diyorum ki.. bir hafta var ama perşembeden sonra yeni bir yolculuğuma sizinle çıkıyorum. düzenli spor yapacağıma söz veriyorum yapmazsam sizin cezalarınızın her türlüsü kabulum. chentiq demişsin ya şuranın ödev verdiğini görmedim diye. arkadaşlarıma bas bas yazdım indirin programı bunun üzerinden gideceğiz diye bir tek bengi ve kübra beni dikkate aldı yanlış hatırlamıyorsam. kübraya bu hafta browni yok dedim gitti 3, veya 4, günü yedi. kendimi neden dinletemiyorum? bu konumda bende pes ettim kimse beni takmıyor çünkü. cezamı da düşündüm. geç bir tarih belki ama izin alacağım için bu tarih o nedenle haftaya kilo bildiriminden sonra bir hafta dondurma yemeyeceğim.

Benim diyeceklerim bunlar kızlar.. Bu kadar kiloyu verdim gerisinide verebilirim. Artık eli maşalı bir ödev bakanıyım bana başka bir seçenek bırakmadınız.

Son düzenleme:
Bölgesel zayıflama İçin Kil Lapası Malzemeleri

2 su bardağı kil
1 çorba kaşığı ozon yağı
1 çorba kaşığı kakao yağı
1 çorba kaşığı portakal yağı
1 çorba kaşığı üzüm çekirdeği yağı
1 tatlı kaşığı biberiye yağı
1 çorba kaşığı pul biber
2 çay bardağı Demlenmiş Yeşil çay

Bölgesel zayıflama İçin Kil Lapasının Hazırlanışı :

2 su bardağı kilin içine 1 dakika kaynatılıp bir dakika demlenen yeşil çaydan bir bardak koyarak bulamaç haline getiririyoruz. İçine bir kaşığı ozon yağı, 1 çorba kaşığı kako yağı, 1 çorba kaşığı portakal yağı, 1 çorba kaşığı üzüm çekirdeği yağı , 1 tatlı kaşığı biberiye yağı, 1 çorba kaşığı kırmızı pul biber konarak güzelce karıştırılır.

Karışım istenmeyen bölgeye elle veya tahta kaşıkla yedire yedire sürülür. bir müddet beklendikten sonra iyice silinerek temizlenir. veya banyo yapılabilir.

Canlı yayından karışım bir hanımın göbek bölgesine ve yanlarına yedire yedire sürülerek yaydırıldı. ( Duvarı sıvar gibi sıvandı) üzeri streç filmle kapatıldı.
Biraz hareketler yapıldı.

Sürülmeden önce göbek deliğinin tam hizasından ölçüldü. 112 cm geldi.
40 dakika sonra yapılan ölçümde 105 cm geldi.

Bu karışım selülitli bölgelerede uygulanbilir.

NOT : merak edenler için yayın tarihi 16.01.2013

*Alıntıdır.

şuracım bir önceki sayfada senin tartı değişiminle ilgili bir sorusu varmış püskütün paylaşım alanına yazmış, bi bakabilir misin?

4 TEMMUZ
sabah 10.30
iki dilim kepek ekmek arası peynir

13,30 öğlen
1 kase çorba

ara 13,30
195 ml ayran

ara 17,00
20 gr kepek ekmeği

akşam 20,00

4-5 yk mantar sote

2,5 litre su
2 kupa yeşilçay
300 ip atlama
30x5 kalça hareketleri

bu gerçek mi ya bir anda bu kadar incelme sağlıyor mu ki. biz bu kili nereden buluruz ki acep

bu arada belki de kendimize çok yükleniyoruz kızlar ya.. baksanıza genel sıralamda ikinci olmuşuz belkide bu bizler için bir geçiş dönemiydi, toparlanabiliriz bence...

şura, tez zamanda yoldan dönmene sevindim.

iki üç kelam ettim diye gidecekseniz iyi valla. gündelik hayatınızda da mı böyle yapıyorsunuz? ben takımı yeniden açtığımdan beri hep aynı şeyleri söylüyorum. kimse mükemmel değil. size de dedim. hem de her hafta. benimle ilgili beğenmediğiniz bir şey var mı dedim. Varsa söyleyin. Burada kaptan demek asarım keserim her şeyin iyisini ben bilirim demek değil ki. Bir takım kurallar olur ve onlara uyulur. Grup olmanın düzen içinde yaşamanın da mantığı budur. Rahatsız olunan şeyler konuşularak çözülür.

Bu gün o uzun yazıyı yazarken dahi, dikkatini çekerim, yanlışım varsa düzeltin dedim. "Düzelt" demişim. Herkes aynı şeyi düşünmek zorunda da değil. Yok olmayacak ben gitmeliyim nasıl bir şey. Ben de buna çok üzüldüm... Bu kadar zayıfmıymış bağlar dedim.. Hadi çık işin içinden...

öyle deme kaptanım, yazıyı okurken bende bir anda acaba yapamayacakmıyım dedim, ama sonra düşündüğümde gaza geldiğimi hissettim,, o kadar paylaşım yaptık kopmak bu kadar kolay olmaz tabiki,, hatta ben hedefime ulaşmak bile istemiyorum zaman zaman çünkü buradan kopmak istemiyorum... bu arada centiq ben hedef kilomu indirebiliyorum sanırım, kurallar kısmında baktığımda hedef kilonun yükseltilemeyeceği ama indirilebileceği yazıyor... bu hafta bildirimde bunu da bildirmek istiyorum olur mu? hedefimi 50 yapmak istiyorum

Bağlar o kadar zayıf diye bir şey yok kaptanım aksine okadar güçlü ki kopayamacağımızı anlayıp toparlanıyoruz. benim o düşüncem sadece bu kaptan bu kadar didiniyor söyleniyor dil döküyor layık değilim düşüncesi idi. ama şükürler olsun ben kendime geldim. inşallah herkes bu düşünceye sahip şeyler yazacak yarın.

kili biz annişimle doğal taşlar satan baharat satan bir yerden almıştık. baharatçılarda vardır kuzum. istanbuldaysan ve bakırköye yakınsan söyleyeyim yerini.

yüklenmek değil aslında olması gerekeni yapıyoruz. sıkı diyet yapmıyorum yapamam da ama zararlı şeylerden kaçınmayı kabullenmem lazım kilomu korumak için. lalallalala üzerimden bir yük kalktı valla demekki chentiqin beni silkelemesini bekliyormuşum

***10.Takım 316. Etap***

melinda22 ( 55,30 / / 0,00 / % 0,00
gdogan ( 52,50 / / 0,00 / % 0,00
sura260511 ( 86,20 / / 0,00 / % 0,00
innuk ( 63,90 / / 0,00 / % 0,00
maymunarmut( 82,50 / / 0,00 / % 0,00
bengi-arwen( 59,70 / 59,70 / 0,00 / % 0,00
10. Takım Ortalaması ( 0,00

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…