- 27 Şubat 2010
- 2.491
- 3.273
- 333
pazartesi gününden 1. olmak için çalışmaya başladık umarım başarılı oluruz.Yeni kişi alacağım almasına ama, bu durumda takımın ivme sorumluluğunu üzerimizden atmış olmuyor muyuz? Çok gevşek davranmaya başladık. Bu hafta 1. olmaya niyetlendim ben ona göre.. Çünkü bundan sonra ramazan geliyor. Gelmeden önceki son hafta 1. olup kapatmalıyız. Ona göre lütfen boğazınızı tutuuuuuuuun...
Bengi, senden de bireysel bekliyorum. Listende sporları görmek istiyorum. Karşına koy ama yeme önerisini beğenmedim. Bu takımda onu yapacak iradede birini göremiyorum
Bazen beni hiç dinlemediğinizi düşünüyorum. Dün paylaştığım 8 dakikalık videoyu kimler yaptı? Melinda, sınavların bitti neden yoksun? Maymun nerelerdesin? Hedef listesindeki farka baktınız mı?
benden bireysel birincilik büyük hafta bir şey yememem demektir :)
ama deniyorum.. bu hafta olsada haftaya çok çok daha iyi olacağım temmuz ayını çok iyi değerlendireceğim. ramazn geliyor ama benim için bir şey değişmeyecek. çünkü burda oruç tutmamak cidden çok zor bir şey. 1-2 yıl önce eylül ayında denemiştim bayılıyordum gün içinde. günler çok uzun hava aşırı sıcak. ve benim dışarıda çok fazla işim oluyor. yemek sorun değil ama susuzluya ben 1 saat bile dayanamıyorum. o yüzden arkadaşlar ben oruç tutmuyorum. diyetimde bri değişiklik olmayacak.
ama tutan arkadaşlarda bence oruç tutuyorum diye kilo veremeyecekleri düşünmesinler..
iftarı bir çorba ile açıp 15-20 dk sonra yemek yemeğe devam etmeleri öneriyorum.. böylece direk karbonhidratlara saldırmazlar. sahurda ise protein ağlırkılı yiyip börek vs.. gibi şeylerden uzak durmak lazım. ayrıca alacağınız tuz oranını azaltarak daha az susamanızı sağlayabilrisiniz. ve en önemlisi tatlılar kesinlikle yasak.
İnnuk;
Bengi; menün güzel ama 1,5 saat yogaya biraz çeki düzen verelim. Kardio ekle sen biraz.. Yoga düzenler, biz efor sarfedelim
Gdogan; umarım spor yapmışsındır. Göremedim. Yapmışsan 10 numara olmuş...
yogayı grup halinde (kışın kapalı evde yazın deniz manzaralı açık havada) yoga hocası ile yapıyroz. yani yanına kardio eklemem mümkün değil. ama kaptanım yogayıda hafife alma güneşe selam diye bir poz grubu var kardio yanında çocuk oyuncağı kalır..
sabah karnım ve miden çok fenaydı o yüzden kalkıp spor yapmadım. hatta sabah kahvaltı bile yapmadım.
ama akşam evde bir şeyler yapacağım..
eklediğin videoyu yapmadım.