- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrr ara tartı günümde 83,5 çıktım
02.07.2013
sabah
2dilim ekmek
peynir
nescafe
ara
3 kayısı
1 armut
öğlen
10 sigara böreği zeytinyağı ile az yağlı olarak tavada çevirdim
1 bardak meyva suyu
ara
2 dilim ekmek
peynir
akşam
2 yumurta büyüklüğünde köfte
5-6 patates kızartması
su 2 lt
spor yok
02.07.2013 Salı
Sabah
omlet 2 yumurtalı
beyaz peynir 2 dilim
3-4 zeytin
domates salatalık
Öğlen
Derisiz tavuk baget 1 ad. (kızartma değil ! çevirme )
Akşam
kıymalı patates oturtma
yoğurtlu makarna
salata
Gece
1 tane şekerpare (ve nihayet bitti )
Su 1 litre
Spor yok
kızlar şu günlerde iş yerinde patron bana nefes aldırmıyor( akşam nasıl oluyor anlamıyorum... bu akşam üşenmez isem ip atlayacağım bakalım
3 temmuz
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday
3-4 zeytin
1 çatal reçel
öğlen
5-6 kaşık mantar sote
2 kaşık patetes salatası
ara
40 gr kepekli ekmek
akşam
yarım kaseçorba
5-6 yk taze fasulye
2 top dondurma
1,5 litre su
200 ip atlama
2 TEMMUZ 2013,SALI
SABAH
1 Kibrit kutusu peynir
2 zeytin
2 yemek kaşığı sahanda yumurta
yarım dilim yörük ekmeği
ÖĞLE
1 hamburger
AKŞAM
1 pide
1 bardak ayran
1 saat yürüyüş
1.5 litre su
her şey güzel diyecektim ama öğlenki şu pideyi görene kadar ah ah bu pideler yok mu3 TEMMUZ 2013,ÇARŞAMBA
SABAH
2 Dilim ekmekle yapılmış kaşarlı sucuklu tost
ÖĞLE
3 yemek kaşığı patlıcan salatası
Yarım pide
Salata
AKŞAM
1 kase tarhana çorbası
fırında bir alabalık
1.5 litre su
1 saat yürüyüş
ya çok ilginç yaz geldi hepimiiz saldık. normalde benim akşamdaki son mesajımdan sonra sabah bir sürü mesaj okurudum bu gün ise akşam benimki son sabah benimki ilk..
Çok güzel bir tespit yapmışsın bengicim. Bir mesajında da benim halimi hatrımı sormuşsun cevap vereyim.
Belki bana kızacaksınız ama gerçekten hiç iyi değilim. Kızacaksınız diyorum, çünkü benim çok despot yada mükemmelliyetçi olduğumu düşüneceksiniz. Kendime bakıyorum gerçekten öyle miyim diye. Değilim diyorum. İsteklerim çok makul diyorum..
Püsküütün kulakları çınlasın. Bir keresinde paylaşım alanına, bir şeyler yazmıştı. Tam cümleyi hatırlammıyorum ama, diyet yapıyorum deyip de, akşamında dayanamadım dondurma yedim dayanamadım pide yedim diyen insana enerjimi harcamak istemiyorum gibi bir şeydi.
dondurma ve pideyi gdogan yada melinda için yazmadım, püsküüt bunları seçmişt lütfen üzerinize alınmayın..
O zamanlar ne demek istediğini anlamamıştım yeni kaptan olduğumdan ama şimdi çok iyi anlıyorum. Ben bir şey söylüyorum, laflarım hep havada. Herkesin 4 elle sarıldığını düşünüyordum 10. takıma. Ve sahip çıktığını. Ama şimdi bu düşüncemden o kadar emin değilim. Çok moralim bozuk. Gerçekten birinin beni ikna etmesi lazım. Yanıldığımı söylemesi lazım. Menülere bakıyorum 2-3 gün mükemmel oluyor, sonra gene eski düzen. Kaçamaklar diz boyu. Haftanın 4-5 günü kaçamak mı olur? Kaç ay oldu biz diyete başlayalı.. Menülere bakın. Kimse şahsi olarak kendisine söylediğimi düşünmesin diye kaçamak isimlerini saymayacağım. Yapanlar üstüne alınsın da demiyorum, çünkü yapmayan yok..
Bir iki kişide güzel sporlar görüyorum. Ama onlarda 1-2 gün yapıyorlar. Listeler "spor yok" yazılarıyla dolu. Ben yarışırken elim ayağım titrerdi kaçamak yazacağım da takımda azar işiteceğim diye. Siz birbirinizi eleştirirken bile "sana olmamış diyeceğim ama hakkım yok, ben senden de beterim" yada "dinime küfreden bari müslüman olsa diyebilirsin ama...." gibisinden laflar söylüyorsunuz.
İnanın hevesim yok şimdi. Her ne koşulda olursa olsun takıma hep uğradım. Son 10 gündür gelmemezlik yaptım ama takım yerle yeksan olmuş. Herkeste bir enerjisizlik. Aradan 8 ay geçer 10 ay geçer bu durgunluğu anlarım ama daha hala yeni bir takımız.. Sadece 4,5 aylık geçmişimiz var.
Tek yorumum sizin gerçekten kilo vermeyi istemediğiniz, yada çok da önem vermediğiniz yönünde. Bir kaç kere hareketlendirmeyi denedim ama sanki kendim kürek çekmişim gibi hissediyorum. Bir tek bengi çok yoruldu benimle birlikte. Sonra gdoganla innuk biraz çabaladı.. Maymun ara sıra argeliğini yaptı. Şura hiç ceza verdi mi hatırlamıyorum. Gdogan sporlarla ilgili günlük bir şey demiyor. pazartesi kim yaptı kim yapmadı excelle gösteriyor. gerçi sonuncusunu gösterdi mi kaçırdım. melinda ise okulu vardı heralde 15 gün yoktu hiç. Sonrasında da geldiği günler de 2 kere 1 kere yazdı.. yani raporunu verdi çıktı.. ayın 3 ün de hiç gelmemiş mesela.. yani aradaki kopukluğu telafi etme çabası da göremedim.
Velhasıl kelam.. Ben bu haldeyim bengicim. Sorduğuna pişman oldun belki ama napalım. Birbirimizden bir şey saklamayacaktık hiç değil mi...