How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

02.07.2013

sabah
2dilim ekmek
peynir
nescafe

ara
3 kayısı
1 armut

öğlen
10 sigara böreği zeytinyağı ile az yağlı olarak tavada çevirdim
1 bardak meyva suyu

ara
2 dilim ekmek
peynir

akşam
2 yumurta büyüklüğünde köfte
5-6 patates kızartması

su 2 lt
spor yok

02.07.2013 Salı

Sabah

omlet 2 yumurtalı
beyaz peynir 2 dilim
3-4 zeytin
domates salatalık

Öğlen
Derisiz tavuk baget 1 ad. (kızartma değil ! çevirme )

Akşam
kıymalı patates oturtma
yoğurtlu makarna
salata

Gece

1 tane şekerpare (ve nihayet bitti )

Su 1 litre
Spor yok

02.07.2013

sabah
2dilim ekmek
peynir
nescafe

ara
3 kayısı
1 armut

öğlen
10 sigara böreği zeytinyağı ile az yağlı olarak tavada çevirdim
1 bardak meyva suyu

ara
2 dilim ekmek
peynir

akşam
2 yumurta büyüklüğünde köfte
5-6 patates kızartması

su 2 lt
spor yok

ara öğülerin güzel özellikle meyveyı öğleden önce yemeni çok beğendim fakat gelelim sigara böreğine oyy oyyyy.
fırında sigara böreği tarifi vereyim bari.
yufkaları normalde nasıl kesiyorsak öyle kesiyoruz sonra 1 çay bardağı süt 1 tatlı kaşığı yağ koyup bir kaseye karıştırın. yumurta sürme fırçası ile kestiğiniz yufkalarını üzerine sürün. sonra sigara böreğinin içini koyup bildiğinzi gibi sarın. sardığınzı böreğin üzerinede azıcık karışımdan sürüp yağlı kağıt üzerinde fırında pişirin. inanın kızartma gibi oluyor..
öğlen o meyve suyunu içmeseydin bari canımcım.. acıktırı o seni glikoz şurubu var içinde. yoğurt yeseydin yada ayran içseydin.
gelelim akşama yine kızartma yine kızartma...4 köfte yiyip yanında salata yesen daha sağlıklı olacaktı.

öğlen kızartma
akşam kızartma
6 yıldız

02.07.2013 Salı

Sabah

omlet 2 yumurtalı
beyaz peynir 2 dilim
3-4 zeytin
domates salatalık

Öğlen
Derisiz tavuk baget 1 ad. (kızartma değil ! çevirme )

Akşam
kıymalı patates oturtma
yoğurtlu makarna
salata

Gece

1 tane şekerpare (ve nihayet bitti )

Su 1 litre
Spor yok

öğlen kızartma yemeğine sevindim. afiyet olsun..
ama akşamını hiç beğenmedim. patatesin yanında asla ve asla başka bir karbonhidart almak lazım. kan şekerini hızlı yükseltip hızlı düşüyor. o makarnayı yemesen süper olacaktı..
şekerpare ah ahh ne desem hemde gece olmadı ilknur bee..

akşam fazla karbonhidrat
gece kaçamak
6 yıldız

şura kendine dün için ceza seçtin mi? malum 6 yıldızın altındaydın.
6 yıldızın altında olanları kırmızı yazıyorum kolaylık olsun senin için diye diğerlerini mavi..

kızlar şu günlerde iş yerinde patron bana nefes aldırmıyor:(( akşam nasıl oluyor anlamıyorum... bu akşam üşenmez isem ip atlayacağım bakalım:8:

kızlar şu günlerde iş yerinde patron bana nefes aldırmıyor:(( akşam nasıl oluyor anlamıyorum... bu akşam üşenmez isem ip atlayacağım bakalım:8:

Kübracim usenme atla ipleri.. Extra baska sporlarda yap.. Mesela platese başlasan sıkılmak icin.. Ben sabah 10dk aksam 15 dk jillian yaptım.. Simdi evi toparlayacağım..
İknur; iyi tatiller diliyorum dinlen iyiles ama kaçamak yapma.. Oralarda uzun yurusler yapın..
Melinda sınavların bitti ama yinede az görüyoruz seni..
Maymun kuzun walla özlüyorum seni çalısmaya başladın boşaldın bizi..
Sura tatlı sura sen çeyiz almaya başladın mı?
Kaptanım hayat nasıl gidiyor iyi mısın?

ya çok ilginç yaz geldi hepimiiz saldık. normalde benim akşamdaki son mesajımdan sonra sabah bir sürü mesaj okurudum bu gün ise akşam benimki son sabah benimki ilk..

RAPOR
03.07.2013/Çarşamba

Sabah 08:40

1 haş yumurta
1 dilim hindi füme
1 salatalık

Öğlen 12:30

3 haş. Tavuk but derisiz
100 gr yoğut

Ara 15:30
100ml süt
15 gr yulaf kepeği
20 gr goji beri

Akşam 19:00
1 yumurta 20 gr lor ile omlet
40 gr süzme peynir

3 litre su
2 kupa adaçayı
1 kupa yeşilçay ve kiraz sapı

spor
sabah: 10 dk jillian
akşam: 15 dk jillian

8 TAM YILDIZZ

3 temmuz
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday
3-4 zeytin
1 çatal reçel

öğlen
5-6 kaşık mantar sote
2 kaşık patetes salatası

ara
40 gr kepekli ekmek

akşam
yarım kaseçorba
5-6 yk taze fasulye

2 top dondurma

1,5 litre su
200 ip atlama

sorma bengicim, fena saldık,, bişeyler yapmaya çalışıyorum ama hiç içimden gelmiyor, sürekli kendimle mücadele halindeyim... ramazana kadar böyle gidecek,,, ramazanda zaten bambaşka bir düzen olacak...

3 temmuz
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday
3-4 zeytin
1 çatal reçel

öğlen
5-6 kaşık mantar sote
2 kaşık patetes salatası

ara
40 gr kepekli ekmek

akşam
yarım kaseçorba
5-6 yk taze fasulye

2 top dondurma

1,5 litre su
200 ip atlama

ramazan geliyor diye salmak niye hiç oldu mu kübracım..
ramazandada kilo vermeye devam edebilirsin sadece dikkat edeceksin.. abartmayacaksın tatlılara sarılmayacaksın. çorba ile orucunu açıp 10 dk sonra yemek yemeğe başlayacaksın.
ayrıca o dondurmada ne hafta içi kaçamak yapmamaya özel göstermeliyiz değil mi. hafta sonu hepimzi yeterinde çok kaçamak yaptık zaten.
hadi kızlar bugün perşembe herkes 8 yıldızlık menü yesin..

kaçamak
7 yıldız..

Kızlarr günaydıııııın:52:Halamlar var bizde de çok sık giremiyorum ara tartı günümde 54.6 çıktım bu arada:1:

2 TEMMUZ 2013,SALI

SABAH

1 Kibrit kutusu peynir
2 zeytin
2 yemek kaşığı sahanda yumurta
yarım dilim yörük ekmeği

ÖĞLE

1 hamburger

AKŞAM

1 pide
1 bardak ayran

1 saat yürüyüş
1.5 litre su

3 TEMMUZ 2013,ÇARŞAMBA

SABAH

2 Dilim ekmekle yapılmış kaşarlı sucuklu tost

ÖĞLE

3 yemek kaşığı patlıcan salatası
Yarım pide
Salata

AKŞAM

1 kase tarhana çorbası
fırında bir alabalık

1.5 litre su
1 saat yürüyüş

2 TEMMUZ 2013,SALI

SABAH

1 Kibrit kutusu peynir
2 zeytin
2 yemek kaşığı sahanda yumurta
yarım dilim yörük ekmeği

ÖĞLE

1 hamburger

AKŞAM

1 pide
1 bardak ayran

1 saat yürüyüş
1.5 litre su

hadi öğlen hamburger yedin neyse ama akşam bari bir sebze yemeği yesedin yine karbonhidrata boğulmuşsun melindacımm
hamburger
pide
6 yıldız

3 TEMMUZ 2013,ÇARŞAMBA

SABAH

2 Dilim ekmekle yapılmış kaşarlı sucuklu tost

ÖĞLE

3 yemek kaşığı patlıcan salatası
Yarım pide
Salata

AKŞAM

1 kase tarhana çorbası
fırında bir alabalık

1.5 litre su
1 saat yürüyüş
her şey güzel diyecektim ama öğlenki şu pideyi görene kadar ah ah bu pideler yok mu
7 yıldız

ya çok ilginç yaz geldi hepimiiz saldık. normalde benim akşamdaki son mesajımdan sonra sabah bir sürü mesaj okurudum bu gün ise akşam benimki son sabah benimki ilk..

Çok güzel bir tespit yapmışsın bengicim. Bir mesajında da benim halimi hatrımı sormuşsun cevap vereyim.

Belki bana kızacaksınız ama gerçekten hiç iyi değilim. Kızacaksınız diyorum, çünkü benim çok despot yada mükemmelliyetçi olduğumu düşüneceksiniz. Kendime bakıyorum gerçekten öyle miyim diye. Değilim diyorum. İsteklerim çok makul diyorum..

Püsküütün kulakları çınlasın. Bir keresinde paylaşım alanına, bir şeyler yazmıştı. Tam cümleyi hatırlammıyorum ama, diyet yapıyorum deyip de, akşamında dayanamadım dondurma yedim dayanamadım pide yedim diyen insana enerjimi harcamak istemiyorum gibi bir şeydi.

dondurma ve pideyi gdogan yada melinda için yazmadım, püsküüt bunları seçmişt lütfen üzerinize alınmayın..

O zamanlar ne demek istediğini anlamamıştım yeni kaptan olduğumdan ama şimdi çok iyi anlıyorum. Ben bir şey söylüyorum, laflarım hep havada. Herkesin 4 elle sarıldığını düşünüyordum 10. takıma. Ve sahip çıktığını. Ama şimdi bu düşüncemden o kadar emin değilim. Çok moralim bozuk. Gerçekten birinin beni ikna etmesi lazım. Yanıldığımı söylemesi lazım. Menülere bakıyorum 2-3 gün mükemmel oluyor, sonra gene eski düzen. Kaçamaklar diz boyu. Haftanın 4-5 günü kaçamak mı olur? Kaç ay oldu biz diyete başlayalı.. Menülere bakın. Kimse şahsi olarak kendisine söylediğimi düşünmesin diye kaçamak isimlerini saymayacağım. Yapanlar üstüne alınsın da demiyorum, çünkü yapmayan yok..

Bir iki kişide güzel sporlar görüyorum. Ama onlarda 1-2 gün yapıyorlar. Listeler "spor yok" yazılarıyla dolu. Ben yarışırken elim ayağım titrerdi kaçamak yazacağım da takımda azar işiteceğim diye. Siz birbirinizi eleştirirken bile "sana olmamış diyeceğim ama hakkım yok, ben senden de beterim" yada "dinime küfreden bari müslüman olsa diyebilirsin ama...." gibisinden laflar söylüyorsunuz.

İnanın hevesim yok şimdi. Her ne koşulda olursa olsun takıma hep uğradım. Son 10 gündür gelmemezlik yaptım ama takım yerle yeksan olmuş. Herkeste bir enerjisizlik. Aradan 8 ay geçer 10 ay geçer bu durgunluğu anlarım ama daha hala yeni bir takımız.. Sadece 4,5 aylık geçmişimiz var.

Tek yorumum sizin gerçekten kilo vermeyi istemediğiniz, yada çok da önem vermediğiniz yönünde. Bir kaç kere hareketlendirmeyi denedim ama sanki kendim kürek çekmişim gibi hissediyorum. Bir tek bengi çok yoruldu benimle birlikte. Sonra gdoganla innuk biraz çabaladı.. Maymun ara sıra argeliğini yaptı. Şura hiç ceza verdi mi hatırlamıyorum. Gdogan sporlarla ilgili günlük bir şey demiyor. pazartesi kim yaptı kim yapmadı excelle gösteriyor. gerçi sonuncusunu gösterdi mi kaçırdım. melinda ise okulu vardı heralde 15 gün yoktu hiç. Sonrasında da geldiği günler de 2 kere 1 kere yazdı.. yani raporunu verdi çıktı.. ayın 3 ün de hiç gelmemiş mesela.. yani aradaki kopukluğu telafi etme çabası da göremedim.

Velhasıl kelam.. Ben bu haldeyim bengicim. Sorduğuna pişman oldun belki ama napalım. Birbirimizden bir şey saklamayacaktık hiç değil mi... :31::31::31:

Son düzenleme:

Çok güzel bir tespit yapmışsın bengicim. Bir mesajında da benim halimi hatrımı sormuşsun cevap vereyim.

Belki bana kızacaksınız ama gerçekten hiç iyi değilim. Kızacaksınız diyorum, çünkü benim çok despot yada mükemmelliyetçi olduğumu düşüneceksiniz. Kendime bakıyorum gerçekten öyle miyim diye. Değilim diyorum. İsteklerim çok makul diyorum..

Püsküütün kulakları çınlasın. Bir keresinde paylaşım alanına, bir şeyler yazmıştı. Tam cümleyi hatırlammıyorum ama, diyet yapıyorum deyip de, akşamında dayanamadım dondurma yedim dayanamadım pide yedim diyen insana enerjimi harcamak istemiyorum gibi bir şeydi.

dondurma ve pideyi gdogan yada melinda için yazmadım, püsküüt bunları seçmişt lütfen üzerinize alınmayın..

O zamanlar ne demek istediğini anlamamıştım yeni kaptan olduğumdan ama şimdi çok iyi anlıyorum. Ben bir şey söylüyorum, laflarım hep havada. Herkesin 4 elle sarıldığını düşünüyordum 10. takıma. Ve sahip çıktığını. Ama şimdi bu düşüncemden o kadar emin değilim. Çok moralim bozuk. Gerçekten birinin beni ikna etmesi lazım. Yanıldığımı söylemesi lazım. Menülere bakıyorum 2-3 gün mükemmel oluyor, sonra gene eski düzen. Kaçamaklar diz boyu. Haftanın 4-5 günü kaçamak mı olur? Kaç ay oldu biz diyete başlayalı.. Menülere bakın. Kimse şahsi olarak kendisine söylediğimi düşünmesin diye kaçamak isimlerini saymayacağım. Yapanlar üstüne alınsın da demiyorum, çünkü yapmayan yok..

Bir iki kişide güzel sporlar görüyorum. Ama onlarda 1-2 gün yapıyorlar. Listeler "spor yok" yazılarıyla dolu. Ben yarışırken elim ayağım titrerdi kaçamak yazacağım da takımda azar işiteceğim diye. Siz birbirinizi eleştirirken bile "sana olmamış diyeceğim ama hakkım yok, ben senden de beterim" yada "dinime küfreden bari müslüman olsa diyebilirsin ama...." gibisinden laflar söylüyorsunuz.

İnanın hevesim yok şimdi. Her ne koşulda olursa olsun takıma hep uğradım. Son 10 gündür gelmemezlik yaptım ama takım yerle yeksan olmuş. Herkeste bir enerjisizlik. Aradan 8 ay geçer 10 ay geçer bu durgunluğu anlarım ama daha hala yeni bir takımız.. Sadece 4,5 aylık geçmişimiz var.

Tek yorumum sizin gerçekten kilo vermeyi istemediğiniz, yada çok da önem vermediğiniz yönünde. Bir kaç kere hareketlendirmeyi denedim ama sanki kendim kürek çekmişim gibi hissediyorum. Bir tek bengi çok yoruldu benimle birlikte. Sonra gdoganla innuk biraz çabaladı.. Maymun ara sıra argeliğini yaptı. Şura hiç ceza verdi mi hatırlamıyorum. Gdogan sporlarla ilgili günlük bir şey demiyor. pazartesi kim yaptı kim yapmadı excelle gösteriyor. gerçi sonuncusunu gösterdi mi kaçırdım. melinda ise okulu vardı heralde 15 gün yoktu hiç. Sonrasında da geldiği günler de 2 kere 1 kere yazdı.. yani raporunu verdi çıktı.. ayın 3 ün de hiç gelmemiş mesela.. yani aradaki kopukluğu telafi etme çabası da göremedim.

Velhasıl kelam.. Ben bu haldeyim bengicim. Sorduğuna pişman oldun belki ama napalım. Birbirimizden bir şey saklamayacaktık hiç değil mi... :31::31::31:

sorduğuma pişan olmadım ama gidişatımızı bende hiç beğenmiyorum. günlük mesaj adetimiz düştü. günlük gelmeyenler oluyor. raporlar geç veriliyor. özelliklede hafta sonu.. ben çalışıyor gibi görünüyorum topilkte ama sadece paylaşım ve görev boyutunda 2 haftadır benim raporlarda felaket. ama bu hafta temmuzun başı ile silkelendim kendime geldim. sizede aynı şeyi tavsiye ediyorum arkadaşlar. topiğe biraz özen gösterelim ve yiyip içtiklerimize dikkat edelim. başarı hemen bizi bekliyor...

chentiq yazdıklarına üzüldüm.. haklısın diyecek bir şey yok.. üzerimdeki tembelliği atmayı bende çok istiyorum, elimden geleni yapmaya çalışacağım...:((

Back