- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
şöyle sorayım... izmire gelir gelmez tartıldın mı? hangi gün geldın kaç çıktın? şu an izmirdeki tartında 84 çıktın demi?
chentiq canım hoş gelmişsin... başın sağolsun...Merhaba... Ortalamamızı hesaplamaya geldim.
Geçmişi okumam mümkün değil. O yüzden gönüllü olan bir arkadaşım özet geçerse sevinirim..
chentiq canım hoş gelmişsin... başın sağolsun...
Sağ ol meltemim..
Hemen takıma gelmişsin yazmışsın. Çok duygulandırdın beni sağ olasın. Yalnız yanlış anlaşılma olmuş olabilir diye belirteyim. Sen gelip yardım elini uzatmadan önce Püsküüte soralım yazılmış. Senden sonra değil. Takımdakiler sadece onun adını duydular, tam olarak ne yapıp yapmadığını bilmediklerinden, başıboş kalma psikolojisiyle o şekilde hareket etmişler. Sen o teklifi yapıp, aranızda yardımcı daha seçilmemiş yazınca da, önerilerde bulunmuşlar kimi seçelim nasıl yapalım diye. Yoksa kaale alınmamakla ilgili bir durum yok. Olamaz da.. Zaten yardım etmeye de, yardım almaya da çok hevesli bir grubuz. Sana ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Excel tablosu işini halletmişsiniz. Ama gönlüm takımı cuma günü yalnız bırakmaya el vermedi..
kimse yok... takıma bir kaç kişi daha ekleyeyim ben iyisimi..
ben burdayım.. ama 1 kişi daha eklesen 7 kişi oluruz eskisi gibiçok kilo verecek kişi olursa ortalamamız artar
benim gibi dalgalı grafiği olan biri olmasın da2 adım ileri 1 adım geri hayırlısı...
bu sistem neden çalışmıyor bengi? yanlış kişilere mi verdim yanlış görevleri
Kübranın tespitlerine katılıyorum.. Simdi benim boş vakit bulma oranım ile herkesinki aynı degil ki.. Yalnız yasıyorum.. Ofisdeki isler bazen çok yogun olsada dışarıda isim sık sık çıksada yinede boş vaktim var.. En azından evde boş vaktim var.. Ayrıca telefonumu çok faal kullanıyorum.. Ve ınsanda siteye girebiliyorum.. Ama iste aynı değiliz hepimiz..Buda çok normalchentiqim sorunu bende üzerime alındım, kendi fikrimce cevaplayayım, şimdi buradaki arkadaşların herbirinin buraya vakit ayırma süreleri farklı, bengi ile ben işyerinde pc başında olduğumuz için bu saatlerde burada olabiliyoruz, gerçi bende sorumluluğumu tam hakkıyla yerine getirmedim orası ayrı( ama diğer arkadaşlar öğrenci ve sürekli şehir değiştirme halindeler bu yüzden olabilir mi?
Kübranın tespitlerine katılıyorum.. Simdi benim boş vakit bulma oranım ile herkesinki aynı degil ki.. Yalnız yasıyorum.. Ofisdeki isler bazen çok yogun olsada dışarıda isim sık sık çıksada yinede boş vaktim var.. En azından evde boş vaktim var.. Ayrıca telefonumu çok faal kullanıyorum.. Ve ınsanda siteye girebiliyorum.. Ama iste aynı değiliz hepimiz..Buda çok normal
bence... Sistem yinede işliyor..
ama şuda var ben topiğe fazla giriyorum ama kilom çok az değişiyor..
28 haziran yapılacaklar
2 litre su içilecek
2 bardak yeşil çay içilecek
geri kalan vakitlerde tembellik yapılacak:))) !!!
bugün izin veriyorum kendime
off kübra ya ben bugün yapılacaklar listesini yazmıştım ama kendimi öyle bıkkın hissediyorum ki anlatamam. yogaya da gitmeyeceğim..
saat 6 olsun kendimi eve atacağım ve çıkmayacağım. gram enerjim yok hiç bir şey yapmak istemiyorum...
tükenmişlik sendromunun mini halini yaşıyor gibiyim...
çok fazlada mücadele etmiyorum ya çok fazla arada kaçamak yapıyorum. ve kaçamak yaptığım zaten öyle 1-2 değil 10-15 götürüyorum... bünyem diyet yapmaktan çok sıkıldı. yemeklerim çok sağlıklı ama abur cubur bağımlısı oldum...evet bengi ya, bu kadar zamandır mücadele ediyorsun, buna rağmen verdiğin kilo çok az... demek ki gayet normal bir kilon var:))
merak ediyorum seni hakikaten:))
çok fazlada mücadele etmiyorum ya çok fazla arada kaçamak yapıyorum. ve kaçamak yaptığım zaten öyle 1-2 değil 10-15 götürüyorum... bünyem diyet yapmaktan çok sıkıldı. yemeklerim çok sağlıklı ama abur cubur bağımlısı oldum...
kilom normal şişman değilim. sadece biraz kalınım daha ince olmaya çalışıyorum.. kendimi olduğum gibi kabullenmiyorum.. lise hayatımdaki kiloma dönmeye çalışıyroum ama yaşım 30 tabi zor oluyor. (hoş 30 gibi durmasamda...)
daha önce ölçülerimi yazmıştım. hayal etmen için tekrar hatırlatıyorum.. 168 boyundayım.
87 (diyetle beraber göğüslerim küçüldü)-68-98
ayrıca çok komiktir sabah ölçülerim ile akşam ölçülerim tutmuyor. gün içinde çok şişiyorum..
belim 66 olsun kaçam 96 yeter ama olmuyor işte neremden kilo veriyorum belli değil. kilo alınca göbeğim şişiyor önce.. ilk gidende göbek oluyor. ama belimde simitlerim var ve basenim.. işte böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?