- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
26 Haziran 2013 Çarşamba
Sabah
2 Dilim peynır
2 Dilim kepek ekmek
2 Dilim domates
1 Yumurta
3 Zeytin
1 Kupa limonlu yeşil çay
Ögle
10 hamsi
Akşam
1Tabak bezelye
2 buçuk litre su
Akşama kadar çalıştım
27 Haziran Perşembe
Sabah
1yumurta
1Kupa yeşil çay
1Dilim peynir
2dilim kepek ekmek
Ögle
1Kase cacık
Akşam
2çatal musakka
2çatal pilav
1Kase cacık
Yine çalıştım vakit kalmadı spora
2 bucuk litre su
26.06.2013
Kahvaltı
Kepekli beyaz peynirli sandviç
Öğle
Beğendili tavuk
Bulgur pilavı
Cacık
Akşam yok
Su 2,5 litre
Spor 30 dk eliptik bisiklet
27 HAZİRAN
sabah 9,30
iki dilim tam buğday arası salatalık, domates
öğlen 12,30
salata
3 yk piyaz
1 adet mücver
ara 17,00
195 ml ayran
ara 20,00
2 parça karpuz
akşam 20,30
5-6 yk kabak yemeği
yoğurt
domates salatalık
2,5 litre su
2 kupa yeşilçay
1 kupa maydonoz suyu
5x40 kalça basen hareketi
100 mekik
harika olmuş..yemekleri az yağlı yapıyorsun değil mi? mesela kaç kilo kabağa ne kadar yağ koydun. biliyorum eşin çok zayıf ama yağında hiç fazydası yok. hele rafine ayçiçek yağı bence zararlı içine ne koyurlar belli değil... sızma doğal zeytinyağı kullanmak lazım.
birde eşinin cebine kuruyemiş koyacaktın başarılı oldun mu? merak ettim kübracımm...
maydonoz suyu süper....
evet canım az yağlı yapıyorum, 4 adet kabak için 1 çorba kaşığı zeytinyağı kullandım, hiç salça koymadım, domatesle yaptım oldukça hafif ve lezzetli oldu, hayır malesef hiç koymadım, sabahlarıda birşeyler hazırlamıyorum,( eşime bakamıyorum yeterince sanırım... ( bu sabah o da 59 kilo geldi (
aslında herkes kilosunu direk listeye yazsa sana sadece kontrol etmek kalırjuju ve gdogan excel tablosuna ekliyorum ben kilolarını yayınlayanları bitince burda payşacağım..
sura ve innuk kaldı sadece
yemeğin harika olmuş.. ben dün taze fasülye yaptım. fasülyenin rengi mordur cinsi öyle ilk defa deniyorum.. 150gr yağsız kuşbaşını düdüklüde yağsız çevirdim. zaten kendi suyunu salınca yağa ihtiyaç kalmadı. üzerine soğan ve kırmızı taze biber ekledim. onlarıda kavurdum azıcık. fasülyeleri ekledim yarım kilo kadar. biraz daha çevirdim. ev yapımı biber ve domates salçası 1 tatlı kaşığı toplamda ve bir domates. üzerinede yarım çay bardağı su.. düdüklüyü kapatıp 10dk pişirdim öğlen yiyeceğim. yalnız mor fasüylere pişince normal fasülye rengini aldı.
kuruyemiş olayını yap canım eşin çok zayıf öğleden sonra atıştırsa iyi olacak. hemde sağlıklı olur...
aslında herkes kilosunu direk listeye yazsa sana sadece kontrol etmek kalır
evet canım 18 son..yardımların için çok teşekkür ederim.. pek kalabalık grup değiliz zaten..
liste bitince senin gruba yazıp kontrol etmeni bekleyeceğim sonra paylaşım alanında yayınlayacağım değil mi saat 18e kadar?
birde JUJU, Chentiq'le bağlantı kuruyormusun? özledik onu..
evet canım 18 son..
chentiqden bir haber yok bende numarası da olmadığı için ulaşamadım... henüz yeni gerçekleşmiş bir durum ve bir müddet giremeyecektir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?