Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

26 Haziran 2013 Çarşamba

Sabah
2 Dilim peynır
2 Dilim kepek ekmek
2 Dilim domates
1 Yumurta
3 Zeytin
1 Kupa limonlu yeşil çay

Ögle
10 hamsi

Akşam
1Tabak bezelye

2 buçuk litre su
Akşama kadar çalıştım

27 Haziran Perşembe
Sabah
1yumurta
1Kupa yeşil çay
1Dilim peynir
2dilim kepek ekmek

Ögle
1Kase cacık

Akşam
2çatal musakka
2çatal pilav
1Kase cacık

Yine çalıştım vakit kalmadı spora
2 bucuk litre su

26 Haziran çarşamba

*2 kupa yeşil çay içilecek 1KUPA ICILDI
*2 bucuk litre su içilecek ICILDI
*en az 15 dk dans edilecek. 1Gun YAPILDI
*kızçelere yıldızlar hazırlanacak YAPILMADI
*yenilen herşey tele de kaydedilecek YAPILDI
*kil maskesi yapılacak YAPILDI
* kuaföre gidilecek YAPILDI
*1saat yürüyüş yapılacak YAPILMADI
*kaçamak yapılmayacak!! YAPILDI

Çalıştıgım zamanları yazmadım.

28 Haziran yapılacak listem
*Kızçelerın yıldızları
*Kitap oku
*Manikür yap
*Kınaya git
*Araştırma yap
*Postaneye git
*2 kupa yeşil çay iç
*Temizlik yap
*Spora başla
*2,5 litre su iç

Kızlar giremedim foruma
Yarın yazamam belki diye şimdiden kilo bildirimi yapayım .yoğun çalışıyorum.
82.5 sadece 300 gram vermişim

Günaydın kızlarr:)
Bugün son sınava gidiyorum artık sahalara geri dönüyorum
55.3 kiloyum geçen haftaya göre 100 gram almışım:S

kızlara günaydınn,
sadece geçen haftaki kilonuzu ve bu haftadaki kilonuzu yazın yeter gerisini ben hallederim. JUJU'nun pazartesi gönderdiği excel tablosu çok kolaylaştırıyor olayı..

ben yine dalgalı grafiğime devam ediyorum neyazıkkı

geçen haft a :59.50
bu hafta : 59.70

Son düzenleme:

Çarşamba: sabah güzel, öğlen o hamsiler kızartma değilse mükemmel sebze sevmiyorsun ama yanında salata iyi giderdi..
akşam bezelyenin yanında ekmek yemediğin için güzel. beyzelye olarak iç bezeylyeyi yiyorsun değil mi yani burda araka dedikleri. birde fasülye gibi olan içi olmayan bezelye var aslında onu tavsiye ederim. çünkü iç beyelye sebze olsa bile ilginçtir Gİ oldukça yüksek bir sebze şeker içeriyor. kan şekerini hızlı yükseltip düşürüyor. acıkmana neden olabilri gece. ama bende çok severim bezelyeyi ama yemiyorum çünkü acıktıryoru beni...

Perşembe
sabah güzel.. öğleni geçiştirmişsin bari yanında 1 dilim ekmek yeseydin..
akaşm sadece 2şer çatal yediysen çok az. fakat musakkanın büyük ihtimalle önce kızartılarak yapıldığını düşünürsem iyide olmuş az yediğin.
tebrikler iki menünde güzel canım..

***10.Takım 314. Etap***
melinda22 ( 55,20 / 55,30 / % -0,18
gdogan ( 52,90 /52,50/ % 0,76
sura260511 ( 86,20 /
innuk ( 65,40 /
maymunarmut ( 82,80 /82,50 / %0,36
bengi-arwen ( 59,50 / 59,70 /% -0,34
10. Takım Ortalaması (

Son düzenleme:
***10.Takım 314. Etap***
melinda22 ( 55,20 / 55,30 / -0,10 / % -0,18 )
gdogan ( 52,90 / 52,50 / 0,40 / % 0,76 )
sura260511 ( 86,20 /
innuk ( 65,40 /
maymunarmut ( 82,80 / 82,50 / 0,30 / % 0,36 )
bengi-arwen ( 59,50 / 59,70 / -0,20 / % -0,34 )
10. Takım Ortalaması ()

Son düzenleme:
26.06.2013

Kahvaltı

Kepekli beyaz peynirli sandviç

Öğle

Beğendili tavuk
Bulgur pilavı
Cacık

Akşam yok

Su 2,5 litre

Spor 30 dk eliptik bisiklet

canım ya bu aralar çok az geliyorsun yine motivasyonunu kaybettin. su ve bitki çayı listesini yayınlamadın. pazartesi/salı raporlarını yayınlamadın. seni çok az görüyoruz. özlüyoruz walla...
eminim çok işin vardır ama bizede vakit ayır lütfen..
akşam yemek yememene üzüldüm...
ama spor yapmışsın en azından 1 kase yoğurt yeseydin, acıkmadın mı?

harika olmuş..yemekleri az yağlı yapıyorsun değil mi? mesela kaç kilo kabağa ne kadar yağ koydun. biliyorum eşin çok zayıf ama yağında hiç fazydası yok. hele rafine ayçiçek yağı bence zararlı içine ne koyurlar belli değil... sızma doğal zeytinyağı kullanmak lazım.
birde eşinin cebine kuruyemiş koyacaktın başarılı oldun mu? merak ettim kübracımm...
maydonoz suyu süper....

JUJU ve Gdogan excel tablosuna ekliyorum ben kilolarını yayınlayanları bitince burda payşacağım..

Sura ve İnnuk kaldı sadece

Son düzenleme:

evet canım az yağlı yapıyorum, 4 adet kabak için 1 çorba kaşığı zeytinyağı kullandım, hiç salça koymadım, domatesle yaptım oldukça hafif ve lezzetli oldu, hayır malesef hiç koymadım, sabahlarıda birşeyler hazırlamıyorum,( eşime bakamıyorum yeterince sanırım... ( bu sabah o da 59 kilo geldi(

yemeğin harika olmuş.. ben dün taze fasülye yaptım. fasülyenin rengi mordur cinsi öyle ilk defa deniyorum.. 150gr yağsız kuşbaşını düdüklüde yağsız çevirdim. zaten kendi suyunu salınca yağa ihtiyaç kalmadı. üzerine soğan ve kırmızı taze biber ekledim. onlarıda kavurdum azıcık. fasülyeleri ekledim yarım kilo kadar. biraz daha çevirdim. ev yapımı biber ve domates salçası 1 tatlı kaşığı toplamda ve bir domates. üzerinede yarım çay bardağı su.. düdüklüyü kapatıp 10dk pişirdim öğlen yiyeceğim. yalnız mor fasüylere pişince normal fasülye rengini aldı.
kuruyemiş olayını yap canım eşin çok zayıf öğleden sonra atıştırsa iyi olacak. hemde sağlıklı olur...

ohh tatlım ne güzel canım taze fasulye çekti valla:)) bayılırım, her gün yesem bıkmam... ama mor fasulyeyi de ilk kez senden duyuyorum:)) yapacağım evet yapmam gerek... üzülüyorum o haline, kendi de memnun değil ama yemiyor ki,,, sürekli bebek gibi zorlamaktan da hoşlanmıyorum :// vicdanım sızladı şimdi keşke bu sabah verseydim evde fındık da vardı( neyse yarın mutlaka ama mutlaka vereceğim ... ben biraz işlerimin başına dönüyorum canımgörüşürüzo

aslında herkes kilosunu direk listeye yazsa sana sadece kontrol etmek kalır

yardımların için çok teşekkür ederim.. pek kalabalık grup değiliz zaten..
liste bitince senin gruba yazıp kontrol etmeni bekleyeceğim sonra paylaşım alanında yayınlayacağım değil mi saat 18e kadar?
birde JUJU, Chentiq'le bağlantı kuruyormusun? özledik onu..

evet canım 18 son..

chentiqden bir haber yok bende numarası da olmadığı için ulaşamadım... henüz yeni gerçekleşmiş bir durum ve bir müddet giremeyecektir diye düşünüyorum

RAPOR
27.06.2013/Perşembe

Sabah 08:40
1 haş yumurta
1 hindi füme
25 gr süzme peynir
30gr tulum peyniri

Öğlen 13:00
250 gr ızgara levrek

Ara 15:15
100ml süt
7 gr yulaf kepeği
10 gr goji berry
1 adet kuru kayısı
tarçın

Akşam 17:00
1 tam 1 beyaz yumurta 20 gr b. peynir ve domatesli omlet
25 gr süzme peynir
25 gr keçi peyniri

gece 20:30
3-4 parça kuşbaşı et
(taze fasulye pişiriyordum bugüne etlerinden ağzıma attım.)

15 dk eliptik bisiklet

su 2,5 lt
2 kupa adaçayı
1 kupa soğuk form çayı
1 bardak çay (şekersiz)

evet canım 18 son..

chentiqden bir haber yok bende numarası da olmadığı için ulaşamadım... henüz yeni gerçekleşmiş bir durum ve bir müddet giremeyecektir diye düşünüyorum

keşke 2dk olsada uğrasa destek olmak isteriz. hepimiz çok üzüldük ve özlüyoruz onu....

kızlar bir oylama var takımlar arasında lütfen bizde oylamaya katılalım takımın sonucunu yapylaşım alanına yazacağım. oylama 6 evet oyu aldığı için kabul edildi ama olsun biz yinede oylama yapalım içimizde.. lütefen herkes evet veya hayır oyu versin; aşağıdaki öneriye..

Öneri:
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve devamındaki sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir.

Oylama:
Gdogan => Evet / Hayır
İnnuk => Evet / Hayır
Melinda => Evet / Hayır
Sura => Evet / Hayır
Maymunarmut => Evet / Hayır
bengi => Evet / Hayır

Oylama Kuralı:

Önerinin kabulü veya reddi için 6 oy yeterlidir.
Bütün takımların oylamaya katılmaları zorunludur.
Oylama 1 Temmuz Pazartesi akşamı sona erecektir.
Oylamaya katılmaya takımlar ceza puanı alacaktır.

Oylama:
Gdogan => Evet / Hayır
İnnuk => Evet / Hayır
Melinda => Evet / Hayır
Sura => Evet / Hayır
Maymunarmut => Evet / Hayır
bengi => Evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…