• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

inşallah.. belkide bu kaçamaklar bize iyi gelecek , yeniden başlamış gibi hevesli azimli olacağız.. evet yayınlamadım , buraya yazılacak gibi değiller çünkü,, :(( hatırladığım kadarıyla yazacağım artık senin gözünden de kaçmıyor maşallah:34:

canım ya noldu ki? bazen sıkıntılar imtihanlar üst üste gelir evet, ama sabret,, herşey olacağına varır.

menü bakanı olarak raporları yayınlamamınıza karşıyım benim felaket olsa bile yazıyorum..
ayrıca canım gün içinde yedikleri bir deftere yazabilir veya telefonuna kaydedebilirsin. hem böyelce fazla yediğinde fark edip kendini frenleme şansın olabilir..
innuk ve şura sizdende menülerini bekliyorum lütfen..
ayrıca ilknur emin ol üstesinden gelmeyeceğin sorun yoktur. yanındayız..

menü bakanı olarak raporları yayınlamamınıza karşıyım benim felaket olsa bile yazıyorum..
ayrıca canım gün içinde yedikleri bir deftere yazabilir veya telefonuna kaydedebilirsin. hem böyelce fazla yediğinde fark edip kendini frenleme şansın olabilir..
innuk ve şura sizdende menülerini bekliyorum lütfen..
ayrıca ilknur emin ol üstesinden gelmeyeceğin sorun yoktur. yanındayız..

tamam canım, bugün yanıma meyve almayı unutmuşum öğlen yemeğinde de meyve çıkmamıştı, bende meyva suyu aldım, ama acaba onun yerine küçük ayran mı alıp içsem hangisi daha az sakıncalı,,, karnım da acıkmaya başladı sanki...

tamam canım, bugün yanıma meyve almayı unutmuşum öğlen yemeğinde de meyve çıkmamıştı, bende meyva suyu aldım, ama acaba onun yerine küçük ayran mı alıp içsem hangisi daha az sakıncalı,,, karnım da acıkmaya başladı sanki...
Kesinlikle ayran.. Meyve suyu bolca seker içeriyor seni çabuk acıktiri.. Tok tutmaz.. Ama ayran kan şekerini yavaş yükseltir.. Tok tutar..

Sura260511 :

Gdogan : 2 Kupa Yeşil Çay

Bengi_arwen :
1 kupa adaçayı, 1 şişe maden suyu, 1 fincan yeşil çay

Maymunarmut :

İnnuk :

hemen gidip ayran alıyorum, midemi oyalamam gerek, akşam yemeklere saldırmak istemiyorum...

73 lü kilolarla başladı şuanda 67,700 olmuş, ama haftada 4 gün yürüyüş yapıyor, ve yemesine de dikkat ediyor, , ablamda diyette aile boyu diyetteyiz, onları ben gaza getirdim, şimdi beni geçtiler:))

73 lü kilolarla başladı şuanda 67,700 olmuş, ama haftada 4 gün yürüyüş yapıyor, ve yemesine de dikkat ediyor, , ablamda diyette aile boyu diyetteyiz, onları ben gaza getirdim, şimdi beni geçtiler:))
Hadi ya supermis.. Biz halimize bakıp ağlayalım..

26 Haziran
-karbonhidrat yenilmeyecek.YENMEDİ
-3 litre su içilecek İÇİLDİ
-bitki çayı içilecek İÇİLDİ
-terziye gidilecek GİDİLDİ
-annemi arayacağım ARANDI
-saat 18:00da spor yapılacak 5 DK YAPİLDİ ( belim hala ağrıyormuş)
-spordan sonra yerler süpürülecek SUPURULDU( öğlen)
-bulaşık yıkanacak YİKANDI
-çamasır yıkanacak YIKANİYOR
-etraf toplanacak BİRAZ TOPLADİM
EXTRA
- yogurt süzülüyor
- selilut icin yag sürüldü..

24,06,2013

sabah
2dilim ekmek
peynir
1yumurta
bir yeşil çay

ara
1 dilim karpuz

öğlen
1dilim karpuz
1 biber dolması zeytinyağlı
birkaç lokma ekmek

akşam
6yk ciğer sote
5 çatal patlıcan salatası
2 dilim ekmek

ara
1bardak papatya-yeşilçay

Son düzenleme:
25,06,2013

sabah
1 simit
bolca peynir
1yumurta
1bardak yeşil çay

öğlen
1 dilim karpuz
2 biber dolması
1incir

akşam
iskender :5:
5-6 tane patates kızartması
3 çatal bulgur pilavı

ara
1külah dondurma

bugün kendimi aştığım gündür ama çabuk toparladım.

26,06,2013

sabah
sündürme
1kk peynir
1 simit
1bardak çay

öğlen
1 peynirli sandviç
nescafe

ara
3 kayısı
1 armut

akşam
1 kase mercimek çorbası
3 küçük köfte
2 dilim fırın patates

24,06,2013

sabah
2dilim ekmek
peynir
1yumurta
bir yeşil çay

ara
1 dilim karpuz

öğlen
1dilim karpuz
1 biber dolması zeytinyağlı
birkaç lokma ekmek

akşam
6yk ciğer sote
5 çatal patlıcan salatası
2 dilim ekmek

ara
1bardak papatya-yeşilçay

Canım bu menünü cok beğendim. Yalnız karpuzu protein ile desteklemezsin çabuk acıktiri..

25,06,2013

sabah
1 simit
bolca peynir
1yumurta
1bardak yeşil çay

öğlen
1 dilim karpuz
2 biber dolması
1incir

akşam
iskender :5:
5-6 tane patates kızartması
3 çatal bulgur pilavı

ara
1külah dondurma

bugün kendimi aştığım gündür ama çabuk toparladım.

Bence bu gunün suçlusu öğlen karpuz dolma ve incir 3lusu.. Seker ve karbonhidrat bombası olmuş seni aciktirip aksam İskender'e saldırmana neden olmuş.. Tabi onları yiyince bu seferde kan şekerin hızla yükselip düşmüş soluğu dondurmada almişsin :D

26,06,2013

sabah
sündürme
1kk peynir
1 simit
1bardak çay

öğlen
1 peynirli sandviç
nescafe

ara
3 kayısı
1 armut

akşam
1 kase mercimek çorbası
3 küçük köfte
2 dilim fırın patates

1 simit 275 kalori hatırlatayım dedim.. Ama izmirde olupta boyoz yemekten iyidir.. Ah ah fırından yeni çıkmış boyoz olsa...
Aksam ekmek yemediğine sevindim..

kızlar okadar mutluyum ki. sevdicek istanbulda çekildiğim fotoları görünce hayran kaldı. sen bu işi yapıyorsun zaten daha iyisinide yapacaksın dedi. ayrıca kim görse sen ebat olarak küçülmüşsün diyor :46: öyle bir zevkki bu benim için. artık birşey giydiğimde oyyy göbeğim çıktı demiyorum göbek kalmadı çünkü. yada bir mağazaya girdiğimde 44 beden lütfen yerine 40 veya 42 seçiyorum. kıyafetlerim belimden düşüyor. giremediklerimin içine rahatlıkla giriyorum. ve ben başaracağıma okadar inanıyorum ki. yolu yarılamış sayılmam ama 3te1i gitti diyebilirim. bugün izmire döndüm. geldiğimde okadar özgüven doluydum ki. sporuma cumadan itibaren devam edeceğim ve devrim yaratacağıma eminim. beynim yemekten hemen sonra meyva yememeye alıştı artık canım istesede çatalımı uzatamıyorum meyvaya. ilk başta kimse farketmedi istanbulda kilomu ama sonra aaa sana bu olmuş aaaa kolun incelmiş aaaa hemde sarkmamış ay süper olmuşsun dedikçe onlar ben anlattım. ben anlattıkça onlar gaza geldi. düşünün ki bana artık birinin kilolusun demesi koymuyor. çünkü şimdilik diyorum sadece şimdilik böyle. ozaman susuyorlar. ve giyinince daha çok beğeniyorum kendimi. önceden kendime bakmazdım. şimdi maskeler scrublar nemlendiriciler herşeyi yapmaya başladım. insanların benim zayıfladığımı farketmesi okadar onure ediyor ki beni. vazgeçmeyin sakın..

Son düzenleme:
kızlar okadar mutluyum ki. sevdicek istanbulda çekildiğim fotoları görünce hayran kaldı. sen bu işi yapıyorsun zaten daha iyisinide yapacaksın dedi. ayrıca kim görse sen ebat olarak küçülmüşsün diyor :46: öyle bir zevkki bu benim için. artık birşey giydiğimde oyyy göbeğim çıktı demiyorum göbek kalmadı çünkü. yada bir mağazaya girdiğimde 44 beden lütfen yerine 40 veya 42 seçiyorum. kıyafetlerim belimden düşüyor. giremediklerimin içine rahatlıkla giriyorum. ve ben başaracağıma okadar inanıyorum ki. yolu yarılamış sayılmam ama 3te1i gitti diyebilirim. bugün izmire döndüm. geldiğimde okadar özgüven doluydum ki. sporuma cumadan itibaren devam edeceğim ve devrim yaratacağıma eminim. beynim yemekten hemen sonra meyva yememeye alıştı artık canım istesede çatalımı uzatamıyorum meyvaya. ilk başta kimse farketmedi istanbulda kilomu ama sonra aaa sana bu olmuş aaaa kolun incelmiş aaaa hemde sarkmamış ay süper olmuşsun dedikçe onlar ben anlattım. ben anlattıkça onlar gaza geldi. düşünün ki bana artık birinin kilolusun demesi koymuyor. çünkü şimdilik diyorum sadece şimdilik böyle. ozaman susuyorlar. ve giyinince daha çok beğeniyorum kendimi. önceden kendime bakmazdım. şimdi maskeler scrublar nemlendiriciler herşeyi yapmaya başladım. insanların benim zayıfladığımı farketmesi okadar onure ediyor ki beni. vazgeçmeyin sakın..

Tatlım harikasin seninle gurur duyuyoruz.. Yemeklerden hemen sonra meyve gercekten kilo alma sebebi.. Beden ölçünün düşmesine çok mutlu oldum.. Ne yazıkki benim beden ölçümün düşmesine epey yol var... Varsın desinler şişman ama sonra sen zayıfladikca kıskançlıktan mahvolurlar.. Eminim çok guzel bir kızsın ve daha da guzelleseceksin sevgili Şura.. Seneye gelinliğin icinde kuğu gibi olacaksın. Eh artık bize dugun fotarini atarsın :))

Tatlım harikasin seninle gurur duyuyoruz.. Yemeklerden hemen sonra meyve gercekten kilo alma sebebi.. Beden ölçünün düşmesine çok mutlu oldum.. Ne yazıkki benim beden ölçümün düşmesine epey yol var... Varsın desinler şişman ama sonra sen zayıfladikca kıskançlıktan mahvolurlar.. Eminim çok guzel bir kızsın ve daha da guzelleseceksin sevgili Şura.. Seneye gelinliğin icinde kuğu gibi olacaksın. Eh artık bize dugun fotarini atarsın :))

öncelik senin tatlım sen atacaksın önce :21:

Back