Ben bugün evdeyim çok şükür aylardır ilk kez 8 den sonra kalktım acayip iyi geldi bana uyumak...
Şimdi bu günün planlarınıyapacağım çok işim var yemek temizlik..
Daha kahvaltı yapmadım. Üşenmezsem önce kahvaltı ile başlamam lazım..
ne güzel canımm birazda kendine vakit ayır.. kahvaltınıda yap.
ben bugün çok fenayım. her yerim şiş ve belim tutulmuş sabah yatakta kalkamadım cidden kalkamadım birinin beni tutup kaldırması gerekiyordu ama kimse yokneyse 5dk uğratıktan sonra doğrula bildim. neden böyel oldu bilmiyorum dünde hafif belimin biraz üstğ ağrıyor demiştim. dün ve bugün spor yapmadım. 2 gündür geç yatıyorum.. ama belim neden böyle oldu bilmiyorum..yürüken sorun yok ama oturup kalkmak çok zor oluyor..
Teşekkürler..ya öyle hemen gitmek olurmu 1 hafta beraber geçiririz sanmıştım..
:)
Amin.Hakikasın wallahii.
Darısı bizlerin başına...
Ama öyle cee deyip kaçmak olmadı.. Takıl bizimlebir hafta kilo koruma yaparsın hem.
Haha sen de bendensin :) ojesiz çıkmam :) tebrik ederimKızlar, ojem kurudu.. Kalktım tartıldım..
Hedefime ulaşmış bulunuyorum..
Çılgın mesajımın linki..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-869.html#post30905655
E o zaman.. hoşça kalın..
Misafir dönemim de böylece bitmiş oluyor..
2 günde güzel makarnayı geç saatte yemediğini umut ediyorum. birde saattleri yazmamışsın canım
...
Şuracım en çok kilo verdiğin için tebrik ediyorum...
seninki nasıl teklif etti hemen kabul ettin. biraz nazlansaydın...
ne güzel canımm birazda kendine vakit ayır.. kahvaltınıda yap.
ben bugün çok fenayım. her yerim şiş ve belim tutulmuş sabah yatakta kalkamadım cidden kalkamadım birinin beni tutup kaldırması gerekiyordu ama kimse yokneyse 5dk uğratıktan sonra doğrula bildim. neden böyel oldu bilmiyorum dünde hafif belimin biraz üstğ ağrıyor demiştim. dün ve bugün spor yapmadım. 2 gündür geç yatıyorum.. ama belim neden böyle oldu bilmiyorum..yürüken sorun yok ama oturup kalkmak çok zor oluyor..
bir garip olmuş.. ama çok fazla görünmüyor yinede..19.06.2013
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
Öğlen
2 yumurtadan omlet
domates
salatalık
İkindi
1 köfte
3 yk pilav
Akşam
1 adana dürüm
1 bardak ayran
Su 1 litre
Spor yok
Bugün göktuğyu doktora götürdüğümüz gündü.. Çok düzensiz ve kötü geçti..
ama bugün çok fena kızarmış tavukkkk20.06.2013
Sabah
1 sandviç (maalesef beyaz ekmek, kepekli yoktu)
beyaz peynir
domates
salatalık
salamlı..
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
salata
patlıcanlı kötfe
Akşam
kızarmış tavuk baget 2 ad.
Kızarmış tavuk kanadı 2 ad.
nuget 3 ad.
1 bardak ayran
Su 2 litre
1 litre bitki çayı
17.06.2013
Sabah
kepekli sandviç
Domates
beyazpeynir ve maydanozlu
Öğlen
Semizotu salatası
mantarlı bulgur pilavı
1 kutu light kola
Akşam
Sebze türlü
yoğurt
salata
Su 3 litre
1 fincan yeşil çay
21.06.2013
Sabah
2dilim ekmek
bir kk peynir
birkaç parça sucuk
1 bardak şekersiz çay
öğlen
kiraz
1armut
3kayısı
akşam
6 kaşık zeytinyağlı taze fasülye
bir dilimin çeyreği ekmek
1 zeytinyağlı biber dolması
ara
1kk peynir
1armut
1 nektari
bir dilim ekmek
buda diyetisyenimin önerisiyle yapılmış bir ara. ve kızlar size birşey söleyeceğim bu sabah tartıldım ve bir kilo daha eksik tartıldım. bu arada püsküttcüm 3,3 vermiş yazmış doğal olarak ama 5,3 verdim tartı değişmesiyle birlikte.
sopa yutmuş gibi yürüyorum.. öğlen arasında eve gittim uzandım ama kalkması çok zor oldu yine..Canım çok geçmiş olsunn ters bir haraket falan yapmış olmayasın. Bel olayı çok kötü. Eşimde de var çok çekiyor zavallım..
Bu arada menülerimi yazdım bakarsın bir ara.. Nasıl cozutmuşum nasıll nasıll yazarken fark ettim
Karatay diyetini inceliyorum sanırım ona başlayacağım. İş yerinde herkes onu yapıyor. 8 yada 10 ay önce başlayan bir arkadaşım 17 kilo vermiş. hemde evdekilerin yeme düzeni oturmuş olur. Eşimde etsiz yemek yemiyor zaten. Hem protein ağırlıklı bir diyet, karbonhidrat ve şekerden arınmış doğal ve sağlıklı besleniyorsun..Mantıklı geldi bana..
BENGİcim canım, geçmiş olsun. Kendi kendine geçmesini beklemeden acilen doktora görünmelisin. Bel çok ciddidir. Umarım ters harekette bulunmamışsındır.. :26:
Tatlım herhalde gözünden kaçtı.. Açıklama bölümünde yazmıştım ama tekrarlayayım..21.06.2013
Sabah
2dilim ekmek
bir kk peynir
birkaç parça sucuk
1 bardak şekersiz çay
öğlen
kiraz
1armut
3kayısı
akşam
6 kaşık zeytinyağlı taze fasülye
bir dilimin çeyreği ekmek
1 zeytinyağlı biber dolması
ara
1kk peynir
1armut
1 nektari
bir dilim ekmek
buda diyetisyenimin önerisiyle yapılmış bir ara. ve kızlar size birşey söleyeceğim bu sabah tartıldım ve bir kilo daha eksik tartıldım. bu arada püsküttcüm 3,3 vermiş yazmış doğal olarak ama 5,3 verdim tartı değişmesiyle birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?