10.takim citirlari hadii muhabbete

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.size bu satırları ölüdenizden yazıyorum :):)
kısmetse c.tesi günü dönüyorum.şimdilik herşey güzel gidiyor.kilo durumum iyi.yüzerek sıkılaştım baya.
geçmişi okuyamadım.umarım herkes iyidir.hepinizi kocaman öpüyorum.çok özledim sizi.kendinize iyi bakın.hoşçakalın.muckssss...

merhaba kızlarrr
adıvar cımm hoşgeldin tatlımm bekleriz her zaman
neslimm gaye de gidiyo bugün tatile

kiz hic sorma herkezler gitti baksan bir biz kaldik senağlama
neyseki benim gunumede az kaldi bir hafta sonraa allah nasip ederse bende yolcuyum sen gitmiyonmu canim ya

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.size bu satırları ölüdenizden yazıyorum :):)
kısmetse c.tesi günü dönüyorum.şimdilik herşey güzel gidiyor.kilo durumum iyi.yüzerek sıkılaştım baya.
geçmişi okuyamadım.umarım herkes iyidir.hepinizi kocaman öpüyorum.çok özledim sizi.kendinize iyi bakın.hoşçakalın.muckssss...

kiz cadi bizde seni coook seviyoruzz oh gez kiz gezz ne guzel tadini cikart iyi tatiller sanaa opuyorumma.s.

Galiba öyle olacak ben bu gidişle bu sene bir yere gidemiyecem burdayim galiba izine ayrilim burda denizin tani çikaracam artik

Galiba öyle olacak ben bu gidişle bu sene bir yere gidemiyecem burdayim galiba izine ayrilim burda denizin tani çikaracam artik

ne mutlu ki sana canim tatile gitmesende denizi olan bir memlekette yasiyosun benim adanada oyle 10 dakka denizle aramiz ne guzel ama farnasada yasadigim yerde oyle bir altenatifim yok 4 senedeir denize hasret yasiyorum artik bol bol denize girecem geldigimdee :sm_cool:

iyi akşamlar kızlarrr
minyatürrrr özledim seni tatlımyaaa gel bir an önce
neslihancımm bizimkilerde altınoluk a gitmeyi düşünüyolar tatilde ama ben kararsızım hala gidip gitmemekte bi yandan çeyiz hazırlıkları malum :) bide eylülün 15 ile 30 u arasında da devremülkte olacağız o yüzden karar veremedim daha hazırlıklar yetişmez diye
bakalım kısmett
haticecimm canımıniçi sen nasılsınn
hepinizi öpüyorum güzellerimm çok iyi bakın kendinize Şeniz

iyi akşamlar kızlarrr
minyatürrrr özledim seni tatlımyaaa gel bir an önce
neslihancımm bizimkilerde altınoluk a gitmeyi düşünüyolar tatilde ama ben kararsızım hala gidip gitmemekte bi yandan çeyiz hazırlıkları malum :) bide eylülün 15 ile 30 u arasında da devremülkte olacağız o yüzden karar veremedim daha hazırlıklar yetişmez diye
bakalım kısmett
haticecimm canımıniçi sen nasılsınn
hepinizi öpüyorum güzellerimm çok iyi bakın kendinize Şeniz

canim benim seni ne mutlu ediyosa onu yap
kiz sen hala ceyiz hazirligimi yapiyon kizacam sana haa yeter ne bukadar heder ettin yetistirirsin kafani yorma okadar hersey olur ceyiz icin kendinden taviz verme benceyerimseniben

haklısın bitanemdee tam bitti derken sürekli bişeyler çıkıyo :)
tatilde de şimdi abim beraber gidelim bi yazlık kiralayalım diyo bende ailecek tatilmi olur muş karı koca gidin diyorum sanırım benim dediğim olacak yine :)

haklısın bitanemdee tam bitti derken sürekli bişeyler çıkıyo :)
tatilde de şimdi abim beraber gidelim bi yazlık kiralayalım diyo bende ailecek tatilmi olur muş karı koca gidin diyorum sanırım benim dediğim olacak yine :)

canim dogru diyonda iste ceyiz isi bu oluruna birakacan birdefa san tecrube olarak sunu soyleyimhani havlu kenariymis yok carsaf kenariymis bak sakin onlari islemeye calisma gercekten diyorum bende var sadece iki ay en fazla kullanmisimdir cunku gercekten cook kullanissiz seyler bak bana suan yatagimda sadece lastikli carsaf var o kadar oh yika yika ser utu derdi yok benden san atavsiye:1hug:

canim dogru diyonda iste ceyiz isi bu oluruna birakacan birdefa san tecrube olarak sunu soyleyimhani havlu kenariymis yok carsaf kenariymis bak sakin onlari islemeye calisma gercekten diyorum bende var sadece iki ay en fazla kullanmisimdir cunku gercekten cook kullanissiz seyler bak bana suan yatagimda sadece lastikli carsaf var o kadar oh yika yika ser utu derdi yok benden san atavsiye:1hug:

çok haklısın bitanemm bende aynı şeyleri anneme söylüyorum ama biraz geç kaldın Allahtan onları daha önceden hallettik:) ,
şimdide evle ilgili eksiklikleri tamamlamaya çalışıyorum bende tatlım sürekli bişeyler çıkıyo alınacak

Iyi pazarlar çitirlarrr.
Geldim ve gelir gelmez iş başi yaptim.umarim hepiniz iyisinizdir.tüm gün çalişip akşam eve gidergitmez hemen yaticam.malum yol yorgunluğu.ancak yarin gelebilirim.hepiniz kocamannnn öpüldünüz...

Iyi pazarlar çitirlarrr.
Geldim ve gelir gelmez iş başi yaptim.umarim hepiniz iyisinizdir.tüm gün çalişip akşam eve gidergitmez hemen yaticam.malum yol yorgunluğu.ancak yarin gelebilirim.hepiniz kocamannnn öpüldünüz...

canım benimyaaa hoşgeldinnnnn iyiki geldinnnŞeniz
ama pazar pazar çalışmanda kötü olmuş...
yarın ben yokum bu arada emar çektiricem sabahtan ama akşam girerim heralde öpüyorum seniii ŞenizŞeniz

günaydin tünaydin hanimlar a.s.

nasilsiniz bakalim? ben bildiginiz gibi,ayniyim :)

sanirim biraz kilo aldim :) burda hafta sonu cuma..oyuzden c.tesi diyetime ve yürüyüşlerime baslicam inşaAllah :KK66:

bugunlerde hava cok sicak..daha dogrusu cok nem var havada..oyuzden pek dişari cikamiyorum..

böyle işte hanimlar..öptüm hepinizi kocamannnn :)

siyah nerelerde hanimlar ya? annesi nasil olmus acaba..cok merak ediyorum :S haberi olan varsa iletsin olurmu..hadi öptüm Şeniz

merhaba kızlarrr
mutahharacımm nasılsın tatlım alışabildin mi oralara
bende dün hastaneye gittim emar için meğerse bugüneymiş randevum annem yanlış hatırlıyomuş :) o yüzden bu sabah tekrar çektirdim bi halsizlik ve baş dönmesi var şimdi oda verdikleri ilaçtanmış:KK43:
siyahta sağolsun geçen hafta çok hoş bi msj atmıştı bana ama annesinin durumunu bilmiyorum bi ara msj atarım inşallahh
gayem ve tuana tatilde diğerleri nerde acaba neslihan , minyatür, haticede uğramamış hayırdır inşallahh

Slm kizlaarrrr o kadar yoğun bi tempoyla başladim ki işlere kafami kaldiramiyorum.
15 günlük birikmiş işler ve üstüne eklenen günlük işlerle birlikte deli gibi çalişarak geçiyo günüm.allah yardimcim olsun.
Dün bi spor salonuyla görüşüp kaydimi yaptirdim.allah izin verirse p.tsi günü pilatese başliyorum.
Hepinizi çookk öpüyorum.mucks....

iyi geceler kızlarr
bugün kendimi çok iyi hissediyorum ama uykum yok nedense
sizler nasılsınız bakalım tatil modundan çıkamadık bi türlüü
minyatürcümm canım benimyaa üzülüyorum valla senin durumuna bu ne yoğunluk böyle
bende bildiğiniz gibi kızlar aynı tas aynı hamam :)
hepinizi en kocamanından öpüyorumm Şeniz

slm kızlar coktandır ugrayamadım turkıyedeyım vatanımdayım kızlar
dun geldım sızlerede haber verım dedım
fazla ugrayamam haberınız olsun sızlerı cokk sevıyorum hepınızı optum kocaman

slm kızlar coktandır ugrayamadım turkıyedeyım vatanımdayım kızlar
dun geldım sızlerede haber verım dedım
fazla ugrayamam haberınız olsun sızlerı cokk sevıyorum hepınızı optum kocaman

canım benimyaaa hoşgeldinnnnn
tahmin etmiştim zatenn çok çok iyi bak kendine
arada bi uğra ama Şeniz

X