10.takim citirlari hadii muhabbete

günaydınlar tatilden geleli 3 gün oldu ama ancak yazabildim
ölüdeniz çok güzeldi ordan nevşehir ve kayseri turu yapdık sonu iyi geçmedi ne yalan diyim ama bbaşları süperdi tatilin 3 kilo aldım bu aradada hemen diyete başladım ya neysem sizler nasılsınız sizleri çok özledim kızlar ya

GAYEMMMMMMM kıs sendemi ölüdenizdeydin.leenn söyleseydin ya buluşurduk seninle.
bencede harikaydı ölüdeniz walla kerkese tavsiyemdir.
3 kilo almana gelince allahtan hemen diyete başlıyacam demişsinde sopalarımdan kurtuldun. :)
bende bugün akşam pilatese başlıyorum.yarın görüş ve izlenimlerimi bildiricem jeyyar jeyyar

kız sonanda belli oldu orda benim dayımın oteli var gecen sene oraya gitmişdik bu senede bi günde karar verdik gitmeye ölüdeniz bencede harika ben kayseriyi sevmedim ya sıkıldım hemde çok
pilatese başlıyonha hadi hayırlısı cnm bende ne etsem diye düşünüyom

kızım siz ne güsel spor yapıyosunuz hoplaya zıplaya.ben yapamıyom yoruluyom.hoplayıp zıplayamıyom :roflol: :roflol:

bu yüzden bana en uygun sporun sessiz sedasız pilates olduğuna karar verdim a.s a.s :teytey:

kızım siz ne güsel spor yapıyosunuz hoplaya zıplaya.ben yapamıyom yoruluyom.hoplayıp zıplayamıyom :roflol: :roflol:

bu yüzden bana en uygun sporun sessiz sedasız pilates olduğuna karar verdim a.s a.s :teytey:

kız tatil geldi spor felan kalmadı bende diyetle yeni başladım spora gerçekde bi oturtamadım bu aralar misafir bitmiyo almancılar ingilizler derken zaman bulamadım valla ya akşamlar ı yarım saat b,s,kletle yarım saatde step başladım valla inş bırakmazam tabiiiiiiiiiii

hayirli gunler hanimlarrr a.s.

ya buraya girebiliyorum ama yazarken sorun cikiyor cogu zaman..daha dogrusu yollarken sorun cikiyor :)

minyatürümmm ve gayecimmm hosgeldiniz ikinizde :) bende insaAllah agustos basi gibi gelicem :)

gayecim tatilde kilo almiş olmana lafim yok cunku diyete baslamassin :) ama keske orda da verseydin..hazir yuzme imkani varken olsun canim..sen verirsin biran once

minyatrümmmm insan bi tatil resmi koyar dimi ama :)

bugun neslinin dogum gunu a.s. ona giflerimi hazirliyim yolliyim :)

ya bu siyah nerde kizlar ya..cok merak ediyorummmm

jnazim az kalmis nikaha :) ha gayret :) kesin 4 elle gene is yapiyorsundur :) sagligin ne alemde ?

buarada bende diyetteyim..ama cok sıkı degil..cok sıkı yapabilcek durumda diilim..yoksa patlarim hepten :) yanliz burda yürüyüş yapinca felaket bi ter atiyor insan ist.da ki yürüyüşlerimde bukadar terliyor olsaydim o hooo

neysem öptüm sizi kocamannnnnn Şeniz Şeniz

Canim Neslicimmmmmm

Recel guzeliiiiii

Dogumgunun kutlu olsun canimmmm a.s.

Ailen ve tum sevdiklerinle nice mutlu,huzurlu,bereketli,saglikli,hayirli yillara canim benimmm yerimseniben

iyi ki dogmussunnnnn

iyi ki seni tanimisizzzz

iyi ki varsinnnn yerimseniben​

merhaba kızlarrr
gayem hoşgeldin tatlımmm Şeniz
minyatürrr ve mutahharaa Şeniz
kızlar yaa benim hiç keyfim yok bugün emar sonuçlarını aldım ve daha doktora göstermedim .
ama sonuçlar pek iç açıcı değil karaciğer sol lobda 6 mm çapında hemanjiom diye bişey varmış aslında bundan 4 sene evvelde ultrasonda 10*10 mm çapında böyle bişey çıkmıştı 6 ay takip edelim bi bakalım büyüme varmı demişlerdi tekrar ultrason çekildiğinde hiç bişey görünmemişti hatta bu 4 senede onun üzerine emar ve tomogrofi çektirmiştim ve yine bişey çıkmamıştı şimdi tekrar çıkmış onun şaşkınlığını atamadan bide dalakta 8 mm çapında basit huylu kist var yazısını okuyunca daha da bi kötü oldum
bakalım doktorum ne diyecek bu duruma:çok üzgünüm:
işte böylee yazınca daha da bi kötü oldum nedense
mutahharacım tahmin ettiğin gibi çeyiz hazırlıklarıda devam ediyo yazma oyalıyorum bi kaç gündür onların bitince elişi olarak bişey kalmayacak gibi görünüyo tatlım
diyete de gelince 55 ile 55.5 arası gidip geliyorum kızlar öyle aman aman diyet yaptığım yok ama akşamları yememeye gayret ediyorum birde sabahları elma sirkesini ılık suya katıp öyle tüketiyorum onun faydasını da görüyorum
spor adına da hiç bişey yapamıyorum kızlarya bide bu aralar o kadar çabuk yoruluyorumki ev temizlemek bile seronomi halini alıyo bende
geçen hafta doktoruma danıştım halsizlik olması normal ama takma kafaya dedi bende onu dinliyorum rahatsızlığım dışında sıcaklıklarında etkisi vardır diye düşünüyorum
kendinize çok çok iyi bakın olur mu sizinde içinizi karartmadan çıkayım ben iyisiyerimseniben

canımmm reçel güselim neslimmmmmmmmmmmmmm.doğum günün kutlu olsun tontişimmm :):):)seni seviyorussss. :lepi: a.s. a.s.
mutoşummmmmm seni görmek ne güsel öslemişim kıs walla.tatil resmini buraya koyamam ama eve gidince bi mail atıyımda gör çıtır arkidişini :)))
jnazım sen de tahlil sonuçlarını kendin yorumlama canım benim ya .önce bi dr baksın yorumlasın ondan sonra düşünelim.sen hemen niye bırakıyosun kendini.walla tam zopalıksın haa.... klava:
gayem dün dediğim gibi başladım platese.ilk seans iyi geçti.inşallah bu sefer bırakmadan sonuna kadar gidicem bu işin.
hadi ben şimdilik kaçtım şekoşlar.hepinizi kocamannnnn öpükslüyorum.muckssssssss
Şeniz

canlarım cook cokk tesekkur ederım hepınıze bende sızlerı cok sevıyorum ıyıkı varsınızz
bu arada tatılım cok cok guzel gecıyo desem yalan soylerım tamam hasret gıderıyorum ama buralar acayıp sıcak cocuklar hava degısımınden bıraz rahatsızlandılar bırazda sımardılar nasıl yapacam bılmıyom bır yere gıdemıyom kızım benı ısteyıp duruyoo kocısle bır tatıl yapamadık anlayacagınız:çok üzgünüm:
neyse benı cagırıyolar ben gıdıyom kıb yıne gorusuruzz a.s.

slmlar kızlar
mutoşum h.g cnm umarımorda hayat iiigidiyodur nedengitmesinoda varkocan yanında yaaustosa ne kaldıkı yakına geliyon desene
jalecim sakın sen kafana takma kendini kendinhasta diyonya hele bi doktor görsün ya senkafanıdügüne takceyizini yap boşver gerisini psikolajin boulursa işde o zaman sen hasta olun
neslicim tatil nasıl balım ya senide çok özledim dogum günün kutlu olsuncnm allahsana alilenle ömür boyu mutlulukl nasip etsin
minyatür cnm benimiger sporlar gibi platesdende bıkmassan çok iiya
bu arada ben işyerini açmıyom bugünannemdeyim akşama şarkköe gitcem hafta sonuna kadarorda tatil ypacam inş hpiniziisinisanırsam siah girmiyo sanırsam umaım odaiyidir
hepğnizi çok çok öptüm kendinize ii bakınbye ŞenizŞeniz

merhaba kızlarrrr
anca gelebildim sevgili nişanlım geldide :) canım sıkkın diye sürpriz yaptı çok mutlu oldum tabiki şimdi daha iyiyim :)
neslihancımmm doğum günün kutlu olsun tatlımyaa o gün gözümden kaçmış galiba kusuruma bakma olur mu Şeniz
minyatürümm canım benimm haklısın sanki çok anlıyomuşum gibi kendi kendime kuruntu yapıyorum doktorum tatilde çarşamba günü gelecekmiş randevumu aldım bakalım o ne diyecek :)
gayecimmm sende tatile doyamadın gitti be güzelimm senin yerinde olmak vardı :)
mutahharacım da uğrayamamış
hepinizi çok seviyorummm kendinize çok iyi bakın olur mu Şeniz

merhaba kızlarr ben geldim ama pek iyi haberlerim yok size
siyahtan haber alamıyodum uzun süredir merak etmiştim onunla konuştum şimdi çok üzüldüm meğerse 1 aylık hamileymiş kızlar ama bebeğini kaybetmiş kürtajla almışlar bide daha da kötüsü rahimde kist çıkmış hamilelikten dolayı oda büyüme yapmış ve ilaçla tedavi başarılı olmazsa ameliyat olması lazımmış ve kistte büyük olduğu için rahmin alınma durumu varmış morali çok bozuk şimdi hastanede bebek çok küçük olduğu için kürtajı zor geçmiş bir kaç gündür iyiymiş daha ama kanaması tekrar başlayınca hastaneye yatırmışlar ve canım benim yine 70 kilo oldum diyo
size çok çok selamı var ve dualarımızı bekliyo kızlar
inşallah bir an önce sıhhatine kavuşur

ay inanmiyorum yaaa cok üzüldüm haftaya cumartesi ist.a geliyorum büyük ihtimalle..jnazim sen bana siyahin numarasini özel mesajla yada maille atarmisin? bende yok bi geçmiş olsun diyim ya

inşaAllah ilaçla tedavi olur

sanada cok gecmiş olsun jnazim..vesvese yapip kotuyu cagirma..hele bi doktorunla konus bakalim..o ne diyecek çarşamba günü..muhakkak yaz burayada..merak ediyorum..inşaAllah kötü bişey cikmicaktir canim benim..

dedigim gibi haftaya cumartesi geliyorum inşaAllah buyuk ihtimalle..eşimde benden 1 hafta sonra gelicek inşaAllah..benden bi haber yok anlayacaginiz..

öptüm hepinizi kizlarr..

Rabbime emanetsinizzz

mutahharacımm dün işlerim vardı uğrayamadım yeni gördüm msj ını özelle atarım şimdi numarayı .
geçmiş olsun dileklerin içinde çok sağol bitanemyaa inşallah benimde kötü bişey çıkmaz hoş çıksa da napalım rabbim dermanı olmayan dert vermesin kimseye
az kalmış gelmenede güzelim hayırlı yolculuklar şimdiden Şeniz

canlarım ne yaptınız ya ugrayamadımda ne yapım artık benı anlarsınız
bu arada gercekten sıyaha cok cok uzuldum ya cok kotu olmus ınsallah tez zamanda duzelırr
dogum gunu dıleklerınız ıcınde ayrıca cok tesekkur ederım dogum gunum cok guzel getı bu sene herzaman cok kotu gecmıstırde
neyse hepınızı cok cok opuyorum ayrıntılara gıremıyecegım gızlı gırdım zaten

merhaba kızlarrr ben geldimm ama bu sefer iyi haberlerleee:)
sabahtan doktora gittim ve korkulacak hiç bişey yokmuş emarda görünende pıhtılaşmaymış :)
tedaviye eynen devam ediyoruz kesinlikle aksatmamam lazımmış
hastaneden çıktıktan sonrada alışverişe gittik ve hemen hemen herşeyimi aldık bi banyo halım ve çöp kovam kaldı:) öyle heveslendimki anlatamam rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallahh
bu arada hepinizin geçmiş miraç kandili mübarek olsun güzellerimm
hepinizi çok çok çok kocaman öpüyorumm Şeniz

hayirli aksamlar cümleten hatunlar a.s.

dün sabah 6 da istanbul'a geldim..inşaAllah eşimde haftaya gelicek..

perşembe günü dogumgünümdüüüüüüüü..hiç biriniz hatirlamadiiii mikroplarrrrrrrrrr klava: küstüm hepinizeeeeeeeeeeeeeeeee :mymeka:

jnazcim bişey cikmamasina cok sevindim..lütfen tedavine cok önem ver

hadi hayirli haftasonlari cümleten a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…