günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
walla heycan dorukta bi şekilde bu günüde atlatmaya çalışıyorum.
allahın izniyle yarın akşam biniyorum otobüse.ankaradan ölüdeniz 13-14 saat sürüyomuş
çok uzak ama katlanıcaz artık napalım.annem dalga geçiyo benle ilk defa denize gidiyomuş gibi davranma diye.ayyy anlatamöadım kızlar ya derdim deniz değil kıyafatlerim diye :))))))
ben biraz işe güce bakıyım gelcem yine.
yokbe güzel,m o kadar uzak deil biz ist. gecen sene 13 de varmışdık
ve harika bi yere tatile gidiyon ben oraya hastayım ya çok güzel yer inş eglenirsin sende begenirsincnm Şeniz
günaydınn kızlarrr
oh ne güzelll herkes tatil moduna girmişş bi ben kaldım desenize buralarda :.( hoş sanki deniz ve kum ilgimi çekiyomuş gibi davranıyorum dimii biliyomusunuz ben şimdiye kadar hiç denize girmedim tatile gittiğimde otelin kapalı havuzuna bile girmiyorumm kulağıma su kaçacak diye :) bu güzellikten mahrum ediyorum kendimii neyseee hüzünlendirmeyin beniiii
minyatürcümmmmm ne güzel canımyaa bayılıyorum senin şu keyifli hallerine inşallah harika bi tatil geçirirsinn Şeniz
Burayada Uğruyayim Dedim Bakam Kimler Var Ama Kimsecikler Yokmuş Bu Akşam Aarkadaşin Düğünü Var şimdi Işten çikip Süslenipte Akşamada Oraya Geçerim Artik Kurt Dökmeye
merhaba arkadaşlar ben süheyla naslinin arkadaşım yeni üyeyim biraz zor oldu ama neslinin yardımıyla başardık.umarım iyi vakit geçiririm.
hayirli geceler hanimlar a.s.
carsamba 19:50 de ucuyorum nasipse :)
jnazim ciddi olamassinnn..kizim kulak tipalari var onlardan kullansana..ay alemsin valla :) bugun bizde denize gittik..ördek gibi cikmadik kuzenimlesuyun icinde ters takla ve elleri kuma koyup ayaklari havaya dikmekte usta olmus durumdayim ay cocuk gibi saatlerce bu hareketleri yapmaya calistim ve yaptim bide bi yanmisim yüzüm pancar gibi..yarin bronz olurum ama su ilk gün beni mümkün oldugu kadar az kisi görmeli
ay gidicem diye heycan da basti..bi yandan anneme de cok alistim..kendimi yeniden evlenio gibi hissediyorum :)))) hem heyecan hem hüzünhayirlisi inşaAllah :)
öptüm hepiniziiii kocamannnn :)
slmm kıslarr ben geldimm nasılsınız bakalımmm
nesli cadısı alacağın olsun kıs senin ne arıyorsun ne soruyorsunn ayran içtik ayrımı düştükk bak ağliycimm şimcik pis şişko ne olcekk:))
:1shok: vay vay vayyyyyyyyyyy
benim eski 10.takım diyet arkadaşlarımın artık bir geyik topiğide varmışş
bende hemen geldim arkadaşlarımı tekrar bir arada gördüğüme nasıl sevindim nasıl anlatamam..
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum Şeniz
hayirli geceler hanimlar a.s.
carsamba 19:50 de ucuyorum nasipse :)
jnazim ciddi olamassinnn..kizim kulak tipalari var onlardan kullansana..ay alemsin valla :) :)