10.takim citirlari hadii muhabbete

yokbe güzel,m o kadar uzak deil biz ist. gecen sene 13 de varmışdık
ve harika bi yere tatile gidiyon ben oraya hastayım ya çok güzel yer inş eglenirsin sende begenirsincnm Şeniz

yokbe güzel,m o kadar uzak deil biz ist. gecen sene 13 de varmışdık
ve harika bi yere tatile gidiyon ben oraya hastayım ya çok güzel yer inş eglenirsin sende begenirsincnm Şeniz

ilk defa gidiyorum cnm.eğer gerçekten resimlerdeki gibiyse beğenmemem imkansız sırnaşık şey

oh ya ne guzelsiniz vallah iyi tatiller anacim hepinize gezin gezin bende su temmuz 16 gelsede ciksaydim yola ben ne yapacam bakalim 13 saatten bahsediyonuz ben 2 gun gidecem yollarda ama inannin gozume hic cok gelmiyo hayirlisiyla bir varalimdaa hepimiz insaallah super tatil yapacaz
gayee kiz cadi sende begumun yaninami gidecen kiz tatile oyle dedi begum deliler benide bekleyin anam bende su kocisimi ayarlasamda gelsem yaniniza ne guzel olur ama neysee hayal sadece

günaydınn kızlarrr
oh ne güzelll herkes tatil moduna girmişş bi ben kaldım desenize buralarda :.( hoş sanki deniz ve kum ilgimi çekiyomuş gibi davranıyorum dimii biliyomusunuz ben şimdiye kadar hiç denize girmedim tatile gittiğimde otelin kapalı havuzuna bile girmiyorumm kulağıma su kaçacak diye :) bu güzellikten mahrum ediyorum kendimii neyseee hüzünlendirmeyin beniiii
minyatürcümmmmm ne güzel canımyaa bayılıyorum senin şu keyifli hallerine inşallah harika bi tatil geçirirsinn Şeniz

kiz gercekmi diyon deliiii
girilmezmi hic denize benim elimde olacakta ben girmiyecem 4 sen oldu bende girmeyeli ama benim cocuklugum denizde gectii cok ozledim simdi gittgimde girecem onsallah benimkide biraz kiskanc bu konularda girdirmem diyo ama bosuna diyoo ortaligi yikarimm valah

Selam Kizlar Buraya Uğramayi Unutuyom Ya Ne Yapiyorsunuz Ya Jnazcim Boneyle Girsene Kulağina Bir şey Olmasin Diye Niye O Serin Sulardan Mahrum Kaliyonki Beni Birakin Suya Yaşarim Orda Pazar Denize Gidecem Akşama Kadar Sudan çikmam Herhalde Inşallah Hava Güzel Olur Minyatür Iyi Tatiller Sanada Tuannaylada Msn De Konuştum Tatili çok Iyi Gidiyormuş Artik Darisi Başimiza

slm kizlar ben geldim ne yapiyonuz yaa gorukmuyonuz su siyah nerelerde hani minyatur tuana begum tatildeler gayecimde ise gelmiyodur eminnim ondan yok mutoss islemlerle ugrasiyo ay bir jaleyle hatice bide ben bostayiz sanirim anammm goruyonmu kimsecikler kalmaddiii neysee onlarin keyifi keyif o yeter ne guzel darisi biran once bizim basimiza

ewet kızlarrr bide yeni topiğimizde vedalaşıyım sizle dedim.döndüğümde direkt buraya gelicem zati.yeni adresimize.hepinizi çok seviyorum.kendinize iyi bakın rabbime emanet olun.hoşçakalın bebeklerr....

Burayada Uğruyayim Dedim Bakam Kimler Var Ama Kimsecikler Yokmuş Bu Akşam Aarkadaşin Düğünü Var şimdi Işten çikip Süslenipte Akşamada Oraya Geçerim Artik Kurt Dökmeye

Burayada Uğruyayim Dedim Bakam Kimler Var Ama Kimsecikler Yokmuş Bu Akşam Aarkadaşin Düğünü Var şimdi Işten çikip Süslenipte Akşamada Oraya Geçerim Artik Kurt Dökmeye

oh oh ne guzell ne yaptin kiz aksam kurtlarini doktunmuu dugunde bizim icinde oynasaydin kiz :dance::dance:

hayirli geceler hanimlar a.s.

carsamba 19:50 de ucuyorum nasipse :)

jnazim ciddi olamassinnn..kizim kulak tipalari var onlardan kullansana..ay alemsin valla :) bugun bizde denize gittik..ördek gibi cikmadik kuzenimle suyun icinde ters takla ve elleri kuma koyup ayaklari havaya dikmekte usta olmus durumdayim ay cocuk gibi saatlerce bu hareketleri yapmaya calistim ve yaptim bide bi yanmisim yüzüm pancar gibi..yarin bronz olurum ama su ilk gün beni mümkün oldugu kadar az kisi görmeli

ay gidicem diye heycan da basti..bi yandan anneme de cok alistim..kendimi yeniden evlenio gibi hissediyorum :)))) hem heyecan hem hüzün hayirlisi inşaAllah :)

öptüm hepiniziiii kocamannnn :)

slm kizlar ben geldimm yaww ne var ne yok ay tam oturdum yine benim kiz viyaklamaya basladii ben onu az susturim gelirim gerci herkez tatilde kimsecikler yok ya olsunn kendi kendime konusurum benn :d

merhaba arkadaşlar ben süheyla naslinin arkadaşım yeni üyeyim biraz zor oldu ama neslinin yardımıyla başardık.umarım iyi vakit geçiririm.

gecirisin gecirirsin sen bize takil yavrum benim sonunda aramizdasin
kizlar bu kizi uye yapana kadar anlimin damari catladi haberiniz olsunn :bbo:

canim benim ya ne kadar heyecanlisin dimii ayy bu simdi kocasinada kavusacakk yesinler seni uyy guzelim hakkinda hayirlisi annende sana cook alismisti haa onada zor gelecek simdii sen hadi kocana kavusuyosun o ne yapsinn anamm kiyamam kiz uf be dunyanin duzeni boyle istee hic anneler uzulmesin diyoruz ama uzuyoruz iste tatli uzmeler ama dimi ne ya^pacan ben annemden biliyorum kadincagizin omru gitti beni ozlemekten ama ne yapacan istee kismet boyleymis demekten baska bir secenegimiz yok
iyi yolculuklar canim tekrar tekrar seni seviyoruzzz:1hug:

slmm kıslarr ben geldimm nasılsınız bakalımmm
nesli cadısı alacağın olsun kıs senin ne arıyorsun ne soruyorsunn ayran içtik ayrımı düştükk bak ağliycimm şimcik pis şişko ne olcekk:))

:1shok: vay vay vayyyyyyyyyyy
benim eski 10.takım diyet arkadaşlarımın artık bir geyik topiğide varmışş
bende hemen geldim arkadaşlarımı tekrar bir arada gördüğüme nasıl sevindim nasıl anlatamam..
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum Şeniz

slmm kıslarr ben geldimm nasılsınız bakalımmm
nesli cadısı alacağın olsun kıs senin ne arıyorsun ne soruyorsunn ayran içtik ayrımı düştükk bak ağliycimm şimcik pis şişko ne olcekk:))

kiz yok askolsun hic arayip ,sormazmiyim buraladayim ben sen gozukmuyon cadii ayrica ozlettin kendini bu kadar uzak kalma bakk

hosgeldin canim seni aramizda gormekten bizde mutluluk duyariz hosgeldin gerci bizim arkadaslarin hepsi tatilde kimsecikler yok hic soma artik buralar durgunlasti en neler yapiyosun

merhaba kızlarrr
adıvar cımm hoşgeldin tatlımm bekleriz her zaman
neslimm gaye de gidiyo bugün tatile

hayirli geceler hanimlar a.s.

carsamba 19:50 de ucuyorum nasipse :)

jnazim ciddi olamassinnn..kizim kulak tipalari var onlardan kullansana..ay alemsin valla :) :)

e kuşumm o kadarını bende biliyorum ama güvenemiyorumki o tıpalara duş alırken falan bi kere kullandım sonra attım vazelinli pamukla idare ediyorum bende :)
bide su kaçmasından korkmamın nedeni benim iki kulak zarıda delik sağ kulaktan ameliyat oldum ve olurda su kaçarsa işkenceye dönüyo benim için ondan yaniitatlicadiarzu
ayy bide benimki balayına deniz kum sahil hayali kuruyo :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…