ya okuyucan şok oldum tebrikler hatice allahım sana saglıklı evlat nasip etsin
mutoş bebişimiz nasıl kız oruç tutayım derken vitaminsiz bırakma sakın
jalacim sanada iiii yolculuklar
neslihan sende garipsin kız herkes kilo veriir sen alıyon ben tatilde aldıklarımı hep oruçda verdim
minyatür sen nasılsın cnm ya
kızlar beni soracak olursanız ii ve sıkıntılıyım ya okul acılması deilde sabah 6 da kalkmak zor oluyo yoksa yorulmak neymiş bilmiyom ya neysem hepinizi öptüm boş anımda girecem msn bile acamıyom valla
günaydın ben lkızlar erkenci oldugum içindir heral kimse yok
9 gün tatil moduna bende giriyom yarın benim içib tatil başlıyor
neslicim ramazan bi çıksın herkes girmeye başlar sanırsam küsme hemen sende ya :)
O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar... ta şafak sökünceye dek!.. Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin.
Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun...
bayramdan sonra görüşmek üzere hoşça kalın öpüldünüz
merhaba cadilar a.s.
kac gündür kendimle ugrasiyorum ancak..testlerde guatr cikti..gebelikte de tehlikeli bir durum..dua edi emi..karişik bir durum oldu..TSH yüksek,t3,t4 normal cikti..doktor ilaca gerek yok dedi..ama baska bir doktor bir daha test yaptir ilac gerekebilir dedi..şimdi şöyle bir durum var..gebelikte olan guatr tedavi edilmesse bebegin zekasini etkiliyor Allah muhafaza..tedavide sadece 1 hap kullaniyorsun ve cocuga yan etkisi yok..yani tedavisi kolay ama tedavi edilmesse kötü sonuclari olan bir durum söz konusu..oyuzden böyle panikledim..2 tstleri p.tesi yaptircam inşaAllah..dua edin inşaAllah halledilir de bebegime br zarari olmaz..
öptüm hepinizi a.s.
jnazim dügününe 14 günmü kaldiiiiiiiiiiiiiii :)