10.takim citirlari hadii muhabbete

kiz yok ya ben her ramazan boyle kendimi tutamayip cok yiyorum oyuzden bu ramazandada boyle olduu
artik kilo aldigim belli olmaya basladi ben yine bunalimlara girdim ya hayirlisi az kaldi basliyacam insallah

anam siz nerelerdesiniz kmseler ugramamis buraya dovecem ha sizi beni yanliz birakin siz askolsun size neyse kustum size konusmayacam bak haberiniz olsun

günaydın ben lkızlar erkenci oldugum içindir heral kimse yok
9 gün tatil moduna bende giriyom yarın benim içib tatil başlıyor
neslicim ramazan bi çıksın herkes girmeye başlar sanırsam küsme hemen sende ya :)

O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar... ta şafak sökünceye dek!.. Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin.

Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun...

bayramdan sonra görüşmek üzere hoşça kalın öpüldünüz

merhaba cadilar a.s.

kac gündür kendimle ugrasiyorum ancak..testlerde guatr cikti..gebelikte de tehlikeli bir durum..dua edi emi..karişik bir durum oldu..TSH yüksek,t3,t4 normal cikti..doktor ilaca gerek yok dedi..ama baska bir doktor bir daha test yaptir ilac gerekebilir dedi..şimdi şöyle bir durum var..gebelikte olan guatr tedavi edilmesse bebegin zekasini etkiliyor Allah muhafaza..tedavide sadece 1 hap kullaniyorsun ve cocuga yan etkisi yok..yani tedavisi kolay ama tedavi edilmesse kötü sonuclari olan bir durum söz konusu..oyuzden böyle panikledim..2 tstleri p.tesi yaptircam inşaAllah..dua edin inşaAllah halledilir de bebegime br zarari olmaz..

öptüm hepinizi a.s.

yok canim ya ne kusecem saka yapiyorum takilmak maksatli sana iyi tatiller guzelim hadi bakalim bol bol tatil yaptin ha sen tatilden sonra burdasin ona gore
guzel dileklerin icinde ayrica tesekkur ederim canim seninde bayramin kutlu olsun opuyorum seni iyi tatiller a.s.

canim ya gecmis olsun tabiki dua ederiz senin icinde insallah bebegine zarar gelmez bak bende tedirgin oldum aman diyim kendine dikkat et guzelim yegenimize iyi bak kulahlari degisiriz ona gore
hadi optum canim:1hug:

bu arada kizlar gecmis kandilinizde mubarek olsun girdim kandil dileginde bulunayim diye ama bir turlu yazamadim bayramda ben burda oldugum icin simdiden kutlamayim
kizlar kimseden ses yok ya minyatur boyle yapmazdi ne oldu hic haber yok haticede iyi haberi verdi gitti tuana zaten yok hic gorukmedi haberiniz olursa yazinda bizimde olsun haberimiz haydi ben kactim guzellerr cavv zaten kimseyle karsilasamiyorum tatilden beri en iyisi gidim kizima birseyler oruyorum gidimde bitirim cavvv

KIZLAR BİR HAFTadır hastanedev yattım düşük tehlikesiyle şimdide evde yatıyorum kız dua edin bebişime bir şey olmasın sık giremem doktor istirahat verdi bayrammınız şimdiden mübarek olsun

iyi geceler kızlarrr nasılsınız bakalımm özlediniz mi beni :)
bu arada haticecim gözün aydın bitanemmm inşallah sağ salim alırsın bebişini kucağına siyahla msj laştık kandilde o söyledi çok sevindim senin adına Şeniz
öyle yorgunumki yeni geldik yoldan hemen uyumak istiyorum bol bol konuşuruz inşallah öpüyorum hepinizi Şeniz

slm kızlarrrr. Şeniz
öncelikle haklısın neslicim haber vermeden kaçmazdım hiç ama bu sefer işler çok üst üste geldi.bide araya bayram temizliği filan girince hepten uğrayamadım buraya.ama bayram bi geçsin hemen toplaşırız yine.
2 tane hamişimiz var artık.ikisinede hem kendilerine hem yavrularına allahtan sağlık sıhhat diliyorum.
tuana siyah gaye jale hepinizi çokkk ama çok öpüyorum.kendinize iyi bakın.şimdi,den bayramınızı kutluyorum... a.s.

BU BAYRAMDE SEVGİ HER YANINIZI KUŞATSIN,BÜCÜRLER CEBİNİZİ BOŞALTSIN....BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN..........

Hayirli geceler hatunlar a.s.

Aileniz ve Tüm Sevdiklerinizle Nice Mutlu,Huzurlu,Saglikli,Keyifli Bayramlar Gecirmeniz Dilegiyle..

Hepiniz Rabbime emanetsiniz a.s.

iyi akşamlar kızlarr
hepinizin bayramı mübarek olsun sevdiklerinizle birlikte hayırlı , huzurlu ve sağlıklı nice bayramlara inşallahh ...

jnazim dügününe 14 günmü kaldiiiiiiiiiiiiiii :)

evetttt
biliyomusun canım geçen perşembeye kadar abimde inanmıyodu biz hazırlıklarla uğraşıyoruz sakaryaya gidip geliyorum ama abim nasılsa kayınvaldemlerin geliş tarihi belli olmadığı için ertelenir gözüyle bakıyomuş ama ne zamanki bizimkileri karşısında gördü o zaman şok geçirdi :roflol:

slm kızlar geçmiiş bayramınızı yeniden kutlarım

kızlar hadi toplanın bakam bayram nasıl geçdi
ben bayramda kilo aldım valla ya bayram derseniz evdeydik ama güzel geçdi
ha bu arada varmısın yokmusuna cagırdılar beni
bayramın 2. günü ordaydım mulakatda olursa cagıracaklar ama sanmıyom çok kalabalık ya
neysem güzel geçdi işde

jnazim kız şaka maka derken dügün günün gelip çatmış ya
ha bu arada diyete başladım aylar sonra muzzaffer kuşkan diyetine güzel gidiyo ama hoşuma giddii bu diyet
gein artık ya

gayecim sağol tatlımm ciddi ciddi geldi artık hatta ben davetlere gitmeye bile başladım kısmetsede bu pazar çeyiz gidecek :)

hadi bakalim hayirli olsun jnazimmmmm :) inşaAllah evine net baglatmişsindir

gayecim aman kilo ver gözünü seveyim..ben gittikçe şişiyorummmm ve kendimi cirkin hissetmeye basliyorum gittikçe..

minyatür yok ortalarda..nesli dittiiiii kimse kalmadiiiiiiiiiiiiii

mutahharacım şimdilik netimiz yok ama gider gitmez halledicez inşallah
kaç gündür girip çıkıyorum şu topiğe ama kimseler yok minyatür niye uğramıyorum nesli nereye gitti ?

slm kızlarrr ben geldim.bugünlerde işler biraz yoğun.eve gider gitmezde kendimi yatağa atıyorum.bide bi muhabbet kuşu aldım onu aldığımdan beri gözüm internet filan görmüyor.o kadar tatlı bişey ki.
hepinizi kocaman öpüyorum.yediğinize içtiğinize dikkat edin almayım ayağımın altına.muckssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…