- 30 Aralık 2007
- 412
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neslicimmm recel güzelimmm :) demek kilo aldin he :) söyle bakayim kaç kilosun :) bencede bir takima gir..ben seni kollarim orda kaydirigubbakcemil
hadi ya..epey kilo almişsin be güzelim :) ya kaptanlik cok zor degil..ama oturmus bi takim icin..yeni kurulcak bi takim için zor olabilir..ama sıkı kurallar koyarsan bence olur..yani herkesin hergün ugramasi,diyetine sporuna dikkat etmesi vs..ama basta senin uyman lazim buna :roflol: bastan belirtirsin ben heran burda olamam ama sıksık ugrayacam diye..gelince onlarin yazdiklarina cevap verirsin..bi sekilde toplayabilirsin bence..
hamilelik iyi gidiyor hamdolsun..bi sorunum yok..12.haftadayim..önümde inşaAllah 28 hafta daha var :) yol uzun yani :)) saglikli beslenmeye dikkat ediyorum..fazla kilo almicaktim güya ama rekor kirdim :) önlemimi almam lazim :)
bizim hatunlarin hepsi gelse biz seni burda zayiflatirdik..ama işte kimse gelmiyorki klava: vefasizlar..unuttular hemen biziiiiiiii klava:
jnaz evlendi..tamam onun bahanesi var..ama gerisi için hiiiiiiiiiiiiç bişi demiyorum klava:
basladinmi recel güzeli diyete?
ya sey ufff puffffffCADIARZUkafamçokkarıştı
ya aksam su kaynananin corbasi diyeti varya onun malzemelerini hasliyacam sonrada yarin basliyacam bakalim eger tadi guzel olmazsa lahana corbasini yapacam sence hangisini yapim
jnazcim allah sana ömür boyu mutluuluk nasio etsin cnm benim
nesli kız geldim işde burdayım takımı sen hele bi aç hergün girerim bu arada ne zaman başlıyoz kilo bildirmeye bekliyom ona göre
oooooo sen gene bu corbalara umit bagladiysan unut zayiflamayi neslicim..bak zaten yarina atmaya baslamissin simdidennnn klava: birakin su diyetleri artik yaaa..dogru düzgün peynirli,sebzeli,etli,tavuklu diyetler yapin ya..ne bu boyle corbaymiş bilmem neymiş.kaç ay birlikteydik..hepimiz denedik..hiçbirimiz sonuc almadik..alsakta hemen geri aldik verdiklerimizi..bunlar sadece kandirmacaaaaaaaaaa..lütfen düzgün diyet yap neslicim..yoksa kilo vermeyi unut..
sen kac kilo oldun bakayimmm?
söylemesem olmazmıııııııı?:çok üzgünüm:
kızlarrrrr Şeniz Şeniz Şeniz
hepinizi çok özledimmm balayındayım şimdi çıkıyorum dönüşüm daha güzel olacak inşallahhh :)