10.takim citirlari hadii muhabbete

kızlarrrr cuma günü kına gecem var bana bol bol dua edin olur muu şu kınayı düğünü hayırlısıyla bi atlatayım...

ben burdayim hergün..ama hiçbiriniz dogru dürüst gelmiyorsunuz..resti cektim yani :p tabi herkes kilolari aldi ugrayamiyor korkusundannnn :p elbet düşeceksiniz gene elime :KK70: bende oklavami alicam elbet bigun :)

jnazim inşaAllah saglikla mutlulukla keyifle atlaticaksn..hiç merak etme bitanemmm :KK66:

valla bende öyle geliyom kimse yok ne oldu herkese ya

jnazcim allah sana ömür boyu mutluluk nasip ettin hayatın en güzel gecelerinden biri olsun cnm benim

eyvahhhhh son 24 saat kaldi kina geceneeeee :) biraz heyecan iyidir canim :) eline ayagina dolaşmadan keyfi cikmaz bugunlerin :) her saniyesinin keyfini cikarmaya bak :KK66:

kizlar ben geldim.................
aman ya ne bu boyle pc gitti gec gunlerdir yoktu pc geldi bir sevincle girdim oda site yok olmus aman ne oluyo dedim haberimde yok kimsecikleride bulamdim msnde felan cok ozledim yaw sizi sizde beni ozlediniz dimi anacim kilar ben cok fena kilo aldim hemen kendimi bir takima atacam gelmek isteyen buyursun gelsin hatice ve mutos haricc heheytttttttt onlarin almasi lazim cunkukaydirigubbakcemile3
neyse oncelikle su balimi tebrik edim canim ya omur boyu esinle mutlu olursun insallah hadi sende evlendin sonunda be ben bile inananmiyorum hic gelmiyeek sandim sizin evlilik gununuz neyse mutlu olursun insallah
kizlarr kimseler ugramaz olmus buraya gercekten ciddi kopukluk olmus haa sorun buyuk ne yapsak ki bu sorunu cozmek icin bilmiyorum
gayenin pc si acik ama kocasinla birlikte bakiyolarmis dukkana o yuzden galiba giremiyo ben desen cok ozledim sizleri ya aliskanlik olmussunuz bende ama cok fena kilo aldim su ezeli rakibimi bir bulabilsem siyahcigimi birdaha birakmiyacamda yok ortalarda
minyatur seni doveim kiz ne kusu kus yuzunden bizi ihmalmi ediyosun askolsun sana hadi bakalim cabuk kusu sev azcik hevesini al sonra don evine
neyse kizlar ben buralardayim haberiniz olsun kendimi gidimde bir takima atim 10.takim gibi olurmu bilmem:uhm:

ay ne güzel maşaAllah ya tikir tikir aciliyor :) kac gündür giremedim :)

öncelikle jnazimmmm kaptanimmm :) artik evli bir hatunsun :) cok sukur diyoruz :)) inşaAllah eşinle 2 cihanda da coook mutlu olursunuzzz a.s. Rabbim yuvanizdan sagligi,bereketi,huzuru,saygiyi,sevgiyi,mutlulugu eksik etmesin inşaAllahhh Şeniz

neslicimmm recel güzelimmm :) demek kilo aldin he :) söyle bakayim kaç kilosun :) bencede bir takima gir..ben seni kollarim orda kaydirigubbakcemile

minyatür cadisi bir cikcike degisti biziii :dilcikar: süpürgeli cadi oldugu için kan cekmiştir tabi :eek: ay bi smiley bi insana ancak bu kadar uyar he :roflol:

siyah cadisindan tuana cadisindan ne ses var ne seda var..gaye cadisida cok kilo aldi sanirim gelmiyor sıksık CADIARZU

geleyim bana :) rekor kirmişim :) 7 kilo almişimmmm :1shok: doktorda şok oldu :) ama ama ama dedimmm doktor hanimcim ben sigarayi biraktim..bide multi vitamin verdiniz..yiyip yatiyorum sürekli dedim :) dogru dedi..vitamini kesti :) doyma hissim kaybolmustu ya :) bugun bebişimi gördüm gene kizlar..ay ellerini ayaklarini gördüm..ay bi oynak bi oynak :) oynadi oynadi sonra uyudu :emir_bebek: Rabbim tüm istiyenlere saglikla mutlulukla huzurla güzel bebişler versin inşaAllahhhh :) darisi tez zamanda jnazimin basinaaa :)

hadi öptüm hepiniziiii dualarinizda unutmayin beni Şeniz

neslicimmm recel güzelimmm :) demek kilo aldin he :) söyle bakayim kaç kilosun :) bencede bir takima gir..ben seni kollarim orda kaydirigubbakcemil

ay kiz nerelerdesin be ozledim sizi cok sukur kavusturana
ya sen hamilesinde 7 kilo almissin ben hamilede degilim ama benimde senden farkim yok 79 kiloya ciktim yine
takimlar hep dolu benii kimse kabul etmiyosenağlama
ama yilmadim tabi simdi zayiflamak isteyenlerin topiginde cok kiz var yarismaya katilmak isteyen bende bir takim kuralim dedim dun hemen cok sayida kisi istedigini soyledi bende puskuute soyledim oda deneyimli birinin basta olmasi sartiyla ancak kurabilir dedi bende kaptanlik yapabilirmiyim bilmiyorum cocuklardan ugrasabilirmiyim oda mechul bide biraz endiseli istiyenler bugun istiyolar yarin kaciyolar sende biliyosun felan dedi kararsiz kaldim bakalim bugun yine arkasina dusecem
gayede girmek istiyodu takima hanfendiyi bir bulabilsem onu kaptanliga zorlardim ortada yok bakalim
sen ne ler yaptin kiz nasil gidiyo hamislik anlat bakalim kimsede gelmiyo senden benden baska su minyatur cadisina baksana bir kusa satti bizi onu bir online yakalayim dovecem valla
neyse guzelim benim kiz anneeeee diyo gidim bakim suna yeni kalkti optum seni a.s.

hadi ya..epey kilo almişsin be güzelim :) ya kaptanlik cok zor degil..ama oturmus bi takim icin..yeni kurulcak bi takim için zor olabilir..ama sıkı kurallar koyarsan bence olur..yani herkesin hergün ugramasi,diyetine sporuna dikkat etmesi vs..ama basta senin uyman lazim buna :roflol: bastan belirtirsin ben heran burda olamam ama sıksık ugrayacam diye..gelince onlarin yazdiklarina cevap verirsin..bi sekilde toplayabilirsin bence..

hamilelik iyi gidiyor hamdolsun..bi sorunum yok..12.haftadayim..önümde inşaAllah 28 hafta daha var :) yol uzun yani :)) saglikli beslenmeye dikkat ediyorum..fazla kilo almicaktim güya ama rekor kirdim :) önlemimi almam lazim :)

bizim hatunlarin hepsi gelse biz seni burda zayiflatirdik..ama işte kimse gelmiyorki :eek:klava: vefasizlar..unuttular hemen biziiiiiiii :eek:klava:

hadi ya..epey kilo almişsin be güzelim :) ya kaptanlik cok zor degil..ama oturmus bi takim icin..yeni kurulcak bi takim için zor olabilir..ama sıkı kurallar koyarsan bence olur..yani herkesin hergün ugramasi,diyetine sporuna dikkat etmesi vs..ama basta senin uyman lazim buna :roflol: bastan belirtirsin ben heran burda olamam ama sıksık ugrayacam diye..gelince onlarin yazdiklarina cevap verirsin..bi sekilde toplayabilirsin bence..

hamilelik iyi gidiyor hamdolsun..bi sorunum yok..12.haftadayim..önümde inşaAllah 28 hafta daha var :) yol uzun yani :)) saglikli beslenmeye dikkat ediyorum..fazla kilo almicaktim güya ama rekor kirdim :) önlemimi almam lazim :)

bizim hatunlarin hepsi gelse biz seni burda zayiflatirdik..ama işte kimse gelmiyorki :eek:klava: vefasizlar..unuttular hemen biziiiiiiii :eek:klava:

sagol be guzelim yok kaptanlik zor degil yapabilirim ama arada pc bozuluyo giremedigim oluyo bunlarida dusunuyorum birtaraftan oyuzden yoks kizlar cok kararli gayede istiyo bakalim nasil olacak tekrar yeni kanlar aslinda guzel sil bastan yapip tekrar diyet programina girmek super olacak
ya su vefasizlardan hic konusmayalim cunku gercekten kizmaya basladim onlara hepimiz olsak zaten yana yana takim aramam sizler olduktan sonra ama ne yaparsin iste gelmiyolar buraya hanfendiler soyle tutacan sacindan suruyerek getirecen kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileah elime gecirsem bir onlari:mymeka:

neyse kizlar buralara kimsaler ugramiyo yanlizim yanliz bir destek olmuyonuz ha bende gidiyom iste

anammmm yine kimse yok ben geliyom geliyom geri gidiyom biynumu bukup askolsun size hani bizim takim ruhumuz ucmus gitmiss

jnaz evlendi..tamam onun bahanesi var..ama gerisi için hiiiiiiiiiiiiç bişi demiyorum :eek:klava:

basladinmi recel güzeli diyete?

jnaz evlendi..tamam onun bahanesi var..ama gerisi için hiiiiiiiiiiiiç bişi demiyorum :eek:klava:

basladinmi recel güzeli diyete?

ya sey ufff puffffffCADIARZUkafamçokkarıştı
ya aksam su kaynananin corbasi diyeti varya onun malzemelerini hasliyacam sonrada yarin basliyacam bakalim eger tadi guzel olmazsa lahana corbasini yapacam sence hangisini yapim

jnazcim allah sana ömür boyu mutluuluk nasio etsin cnm benim

nesli kız geldim işde burdayım takımı sen hele bi aç hergün girerim bu arada ne zaman başlıyoz kilo bildirmeye bekliyom ona göre

ya sey ufff puffffffCADIARZUkafamçokkarıştı
ya aksam su kaynananin corbasi diyeti varya onun malzemelerini hasliyacam sonrada yarin basliyacam bakalim eger tadi guzel olmazsa lahana corbasini yapacam sence hangisini yapim

oooooo sen gene bu corbalara umit bagladiysan unut zayiflamayi neslicim..bak zaten yarina atmaya baslamissin simdidennnn :eek:klava: birakin su diyetleri artik yaaa..dogru düzgün peynirli,sebzeli,etli,tavuklu diyetler yapin ya..ne bu boyle corbaymiş bilmem neymiş.kaç ay birlikteydik..hepimiz denedik..hiçbirimiz sonuc almadik..alsakta hemen geri aldik verdiklerimizi..bunlar sadece kandirmacaaaaaaaaaa..lütfen düzgün diyet yap neslicim..yoksa kilo vermeyi unut..

jnazcim allah sana ömür boyu mutluuluk nasio etsin cnm benim

nesli kız geldim işde burdayım takımı sen hele bi aç hergün girerim bu arada ne zaman başlıyoz kilo bildirmeye bekliyom ona göre

sen kac kilo oldun bakayimmm?

oooooo sen gene bu corbalara umit bagladiysan unut zayiflamayi neslicim..bak zaten yarina atmaya baslamissin simdidennnn :eek:klava: birakin su diyetleri artik yaaa..dogru düzgün peynirli,sebzeli,etli,tavuklu diyetler yapin ya..ne bu boyle corbaymiş bilmem neymiş.kaç ay birlikteydik..hepimiz denedik..hiçbirimiz sonuc almadik..alsakta hemen geri aldik verdiklerimizi..bunlar sadece kandirmacaaaaaaaaaa..lütfen düzgün diyet yap neslicim..yoksa kilo vermeyi unut..

sen kac kilo oldun bakayimmm?

söylemesem olmazmıııııııı?:çok üzgünüm:

kızlarrrrr Şeniz Şeniz Şeniz
hepinizi çok özledimmm balayındayım şimdi çıkıyorum dönüşüm daha güzel olacak inşallahhh :)

söylemesem olmazmıııııııı?:çok üzgünüm:

en son 68lerde felandin galiba..söyleeee hemennnnnn kaydirigubbakcemile

kızlarrrrr Şeniz Şeniz Şeniz
hepinizi çok özledimmm balayındayım şimdi çıkıyorum dönüşüm daha güzel olacak inşallahhh :)

oy oy oy hatuna bak :) buda kesin kilo alip gelir he :))) keyifli balayilari canim benim..bizim içinde gez toz :KK66:

X