- 28 Kasım 2014
- 3.369
- 497
- 198
- 41
tam kalıp 38 mi??bu arada botiye ihtiyacım yok şu an..çok teşekkürler..nine west ayakkabı 40 numara. gerçek deri.
ayrıca, elimde 40 numara botti var. istersen onu da ekleyebilirim. çok rahattır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam kalıp 38 mi??bu arada botiye ihtiyacım yok şu an..çok teşekkürler..nine west ayakkabı 40 numara. gerçek deri.
ayrıca, elimde 40 numara botti var. istersen onu da ekleyebilirim. çok rahattır.
canım botu soruyorsan iç kısmında 39 yazıyor. ama ben de 39-40 giydiğim için beni sıktı, o yüzden 38 dedim.tam kalıp 38 mi??bu arada botiye ihtiyacım yok şu an..çok teşekkürler..
koton çanta. hiç bir hasarı yok.
anladım .bir çantam var o renkle takım olur diye düşünmüştüm..ondan rahatsız edip duruyorum..resim atmayı bilsemde size göstersem.. ama bir deneyeyim..renklere birde siz bakın..:) yinede ne kadar diyorsunuz?aklımda bir bulunsuncanım botu soruyorsan iç kısmında 39 yazıyor. ama ben de 39-40 giydiğim için beni sıktı, o yüzden 38 dedim.
bu çanta mı koton? :)
bunu ben sattım bir üyeye burdan hatta hediye ettim arowdan alınma bir çanta
rengi de vizon değil
bakınız :)
tatlım, kar amacım yok. o nedenle, sen uygun birşey söyle, tamamdır benim için :)anladım .bir çantam var o renkle takım olur diye düşünmüştüm..ondan rahatsız edip duruyorum..resim atmayı bilsemde size göstersem.. ama bir deneyeyim..renklere birde siz bakın..:) yinede ne kadar diyorsunuz?aklımda bir bulunsun
deri ceket kaç beden??bir de daha net resimler var mı??deri ceket. epey kullanıldı ama iyi durumda.
bu çantanın uzun sapı var mı ve boyutları..koton çanta :)
özelden msj yazmak istiyorum size..ayarlarınıza bir bakar mısınız??deri ceket kaç beden??bir de daha net resimler var mı??
sapı yok canım. kola takılıyor ama ben omuza da takıyorum.bu çantanın uzun sapı var mı ve boyutları..
atamıyorum msjı...sapı yok canım. kola takılıyor ama ben omuza da takıyorum.
boyutu ne çantanın?detaylı resim atacak mısınız??sapı yok canım. kola takılıyor ama ben omuza da takıyorum.
tatlım ceket 36 ama şimdilik bir üye ceketi ve kahve çantayı ayırmamı istedi. akşam dönecek bana.deri ceket kaç beden??bir de daha net resimler var mı??
koton çanta :)
deri ceket. epey kullanıldı ama iyi durumda.
kargom geldi. çok güzeller. teşekkür ederim.