10. sayfadan itibaren yeni pardesüler eklendi

philips sac sekillendirici. hem duzlestirici hem de dalgalı yapıcı baslıkları var istediğinizi takıp kullanıyorsujnuz

Fiyatlarını yazarsan sevinirim bedenimiz uyuyor tesettürlüyüm de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ince uzun bordo renkteki ruj ve kahverengi kapaklı şeftali tonundaki ruj ayrıca tkas düşünüyormusun şekerim sana göre bişeylerim var bi bak istersen

ince uzun bordo renkteki ruj ve kahverengi kapaklı şeftali tonundaki ruj ayrıca tkas düşünüyormusun şekerim sana göre bişeylerim var bi bak istersen

ianan o kadar cok seyim var ki :) o nedenle takas dusunmuyorum. begendiğin baska seyler var mı, makyaj malzemelerinin marka resn tonu vs bilgisini detaylı yazayım ben yine dee

avon face pearls top allık
maybelline new affinitone natural face tone fondoten
monella paris eye shadow, blush, monella paris makyaj seti, allık, pudra, farlar ve fırcalar kapagı bile acılmadı

asagıdakilerin hepsi tane 5 tl
avon super extend maskara
avon glimmerstick eye liner rengi blackest black
avon glimmerstick eye liner, rengi starry night blue
avon color trend pencil göz kalemi siyah
avon extra lasting ruj mauve tonu (kalem ruj) l
avon ruj rose ribbons tonu
avon ruj lillac shimmer tonu
avon makyaj temizleme losyonu

Eki Görüntüle 1018224 Eki Görüntüle 1018225 Eki Görüntüle 1018226

tunik 36 beden, düz kesim, cokseverek rahat ederek kullandım. bu etekle kombinliyordum. etek 40 bedene kadar olur. 36 bedenken de giydim ben

Eki Görüntüle 1018237
Eki Görüntüle 1018240

hm marka yün mini hırka s beden

altına bu eteği giyiyordum 40 beden.36 bedenken de giydim hoş duruyor

Eki Görüntüle 1018242

armine sıfır elbise, s beden. kışlık bir model, uzun boyluların kullanımını da uygun. ihtiyac fazlası oldugu için satıyorum

Eki Görüntüle 1018302

iz otantik tarz etek, sıfır, 36 beden
eteği çok beğendim de 38 40 ım canım olmaz sanırım

Eki Görüntüle 1018308

sıfırdır, şalların altına bu tarz etekleri hoş buluyorum, ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum

Eki Görüntüle 1018329

bu tunigi sadece 1 kez giydim nar cicegi renginde, lacivert detayları var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…