Şimdiden diyet arkadaşı bulmak harika olduuSelam. Ben de 71 im bugun itibariyle
Günaydın :) bende katılayım size bi başla bi bırak derken dün 93 le basladik bakalim :) hedef 59 yol uzun ama sonuçlarımız çok güzel olacak kılar fit olacağız inşaAllah:)G
Ü
N
A
Y
D
I
N nası gidiyo
Merhaba, ben de ikinci çocukta aldım kiloyu benimde oğlum 2,5 yaşında . Aynı durumdayız .bu arada hayırlısıyla atanırsınız inşallah .Hopp bende katıldım aranıza kilomuzda hedefimizde aynıymış bende 70 kiloyum bugün detoks yapıyorum eşimle birlikte ödemleri atayım diye , kpss çalışırken tabi birde 2. Bebeği emziricem diye bir sürü yemişim artik vermem lazım çünkü bu öğretmen alımda atanacagim insalalh ..artık bakim zamanıemzirmeyi de kestim bu arada kızım 2 buçuk yaş oldu çok şükür
Bence de ben bundan önce diyetisyenle çalıştım diyetisyenimin vermiş olduğu listeyle devam edeceğim 2 haftada 4 kiloya kadar vermiştim uyguladığım listeyle. Diyet mantığım aralıklı oruç ile beslenmekti ve 2 ana bir ara öğün şeklindeydi kahvaltımı saat 10-11 arası yapıyordum, ara öğünümü saat 14-15 arası, akşam yemeğimi ise saat 17-18 arası yapıp öğünler arasında kesinlikle kalorili hiç bir besin tüketmiyordum. Diyet mantığım buydu öğünler arasında güne 2 fincanı geçmeyecek şekilde şekersiz türk kahvesi, maden suyu, bitki çayları tüketiyordum. Onun dışında hepimizin bildiği gibi günde 3 litreye yakın su tüketiyordum bu şekilde 2 hafta gibi bir sürede zorlanmadan 4 kilo civası kilo vermiştim ve çoğu yağdan gitmişti. Eminim ki sporla destekleseydim çok daha iyi sonuçlar alırdım . Umarım bir fikir verebilmişimdirYaptıklarınızı yazarsak motivasyon sağlarız insalalh benimde fazla motivasyonum yok çünkü ama göbeğim dağlar kadar oldu :)
Günaydın insaallah,hos geldinizGünaydın :) bende katılayım size bi başla bi bırak derken dün 93 le basladik bakalim :) hedef 59 yol uzun ama sonuçlarımız çok güzel olacak kılar fit olacağız inşaAllah:)
Günaydın,hos geldiniz. Birlikte zayiflayalim insaallahMerhaba bayanlar günaydın , ben de katılabilir miyim size. 68.5 kiloyum 60 kilo hedefim.
İnsaallah hayirlislisiyla atanirsiniz. Hos geldiniz. Allah bagislasin.Hopp bende katıldım aranıza kilomuzda hedefimizde aynıymış bende 70 kiloyum bugün detoks yapıyorum eşimle birlikte ödemleri atayım diye , kpss çalışırken tabi birde 2. Bebeği emziricem diye bir sürü yemişim artik vermem lazım çünkü bu öğretmen alımda atanacagim insalalh ..artık bakim zamanıemzirmeyi de kestim bu arada kızım 2 buçuk yaş oldu çok şükür
Evett,yazmak çok önemli.Yaptıklarınızı yazarsak motivasyon sağlarız insalalh benimde fazla motivasyonum yok çünkü ama göbeğim dağlar kadar oldu :)
Selam. Hadi azimle basaricaz insaallahSelamlarr hanımlar, aramıza yeni katılan arkadaşları görmek beni daha da motive etti. Başladık bakalım verelim şu kilolarııı
Çok iyiİlk spor benden olsun kızlar 35 dakika kendimi zorlayarak ve çokta sıkılarak spor yaptım ..yani şu göbek eritme hareketi varya asyalı bir kadının onu 15 dkaika yaptım göbeğim çok terledi..10 dakika eliptik 10 dakikada ağırlık yapt şimdi kahvalti hazırlayacağım sizi iyi günler
Yapalımm haftada bir tartı günü yapabilirizTartı günü yapacak mıyız bayanlar