Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katılım çok olunca seçmesi de zor oldu. makyajı tamamlayan makyajı daha göze gösteren aksesuarlardır düşüncesindeyim. yerimseniben çok güzel makyajlar var elinize sağlık. kaydirigubbakcemile5
bide artık nicke gerek yok, saklanmasına da gerek yok, gözünden tanırım ben adamı olduk :roflol: :roflol:
Acik konusmak gerekirse kizlar burda aksesuara degil makyaja bakmaliyiz.. Çünkü cogumuz buldugumuz takiyi kafamizdan asagiya sallandirdik. Incik boncuk cincik ne varsa hatta bazilarimiz bulamadik bile. Eee durum boyle olunca makyaja bakarak oy wermek en mantiklisi diye dusunuyorum. Ben sahsen hint makyajinda iddiali degilim zaten oy alirsam sewinecegim hehe:) Bir kaç arkadasimiz arap makyaji ile hint makyajini karistirmis. Hint makyaji daha cok eyelinerla oluyor. Arap makyajida simsiyah gozkalemleriyle kopkoyu renkler kullaniliyor.
Bu arada bir arkadasin makyajini cok begendimm. Oyumu anket acilinca werecegim. Herkese basarilar.