10 haftalık gebelik KANAMA

Simdi ayni dedigin gibi evde sadece tuvalete kalkiyorum onun disinda yatiyorum oturuyorum. Son aylara kadar oyle mi devam etti canim yatman mi gerekti yani hep doguma 2 ay kalmis sanirim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Evet canım ben hala aynı şekildeyşm sma şundan dolayı bu sefer de rahim kısalığı çıktı daha öncesinde plesenta aşağıdaydı böyle böyle devam etti sen kaç haftalıksın

Evet canım ben hala aynı şekildeyşm sma şundan dolayı bu sefer de rahim kısalığı çıktı daha öncesinde plesenta aşağıdaydı böyle böyle devam etti sen kaç haftalıksın
Anladim canim Allah kolayligini versin insallah basta da onlar mi kanamalara sebep olduki acaba. Benim 11 hafta bitti. Insallah bebislerimiz saglikli olsun saglikla kucagimiza alalim da sıkıntılarin hepsi mutluluga donussun

Anladim canim Allah kolayligini versin insallah basta da onlar mi kanamalara sebep olduki acaba. Benim 11 hafta bitti. Insallah bebislerimiz saglikli olsun saglikla kucagimiza alalim da sıkıntılarin hepsi mutluluga donussun
Neden olduğunu doktor söylemedi nedeni yok gibi ana benimki tüp bebek ilaçlarla felan da alakalı olabilir çünkü bazı ilaçları bıraktığım zamandı

Neden olduğunu doktor söylemedi nedeni yok gibi ana benimki tüp bebek ilaçlarla felan da alakalı olabilir çünkü bazı ilaçları bıraktığım zamandı
Benimki de tup bebek ben de bi ihtimal ondan oldugunu dusunuyorum bir de özellikle de cevreden duydugum bu sekilde kanamali gecenler de geneli tup bebek olanlar.

Kanama şuan ben de yaşıyorum. Dört gün önce kırmızı kanamam geldi sonra kesildi. Doktor kesede sıkıntı yok dedi. Pruloton ve progestan kullanıyorum. Hala kahve rengi az kanamam oluyor. Cumartesi kalp atışi için gideceğim. Ama insan tedirgin oluyor. Hep bir araştırma içindeyim.

Mümkün olduğunca dinlenin kalkmayın bence

Bazı hamilelerde halamdan biliyorum adet olabiliyorlar o da kaç sefer hastanede kaldı. İnşallah bir daha olmaz sıkıntı vermez size
Merhabalar 10+4 günlük gebeyim bende 2 gün önce gece kanamayla uyandım sizile aynı şeyleri yaşadım . Şuan durumunuz nedir nasıl geçti o süreç bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelmiştir inşallah cevaplarsnız çok sevinirim .

Nasıl geçti o süreç ?

Ben öyle olmadım halam olmuştu çocuğu sağlıklı ama hastanede kaldı kanaması duruna kadar doktorunuza danışın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…