Bende iki defa düşük yaptım pıhtılaşma çıktı bende de ama bence nasip işi ilkinde çok kanamam oluyodu ikincisinde de 21 haftaya kadar hep kanamam oldu en son suyum geldi şimdi yine hamileyim ekstra kullandığım bişey yok sadece protestan kullanıyorum şu anlık daha kanamam falan olmadı bence sağlıksız olduğukları için düşüyorlarMerhabalar konuya nereden başlasam bilmiyorum 4 defa düşük yaptım son gebeliyim en son 2 gün önce kaybettim bebeğimi şuan hala kanamam devam ediyor önce kahve rengi sonra şiddetli bir kanamayla evde düşük yaptım kendimi toparlayamıyorum bebeğim gözümün önünden gitmiyor cennete bir melek gönderdimdaha öncede düşük yapmıştım tüm testleri yaptırdım kan pıhtılaşması olduğunu söylediler 4 cu gebeliğimi öğrendiğimden beri kan sulandırıcı iğne aspirin ve vitaminler kullandım ona rağmen kaybettim yine bebeğimi psikolojik olarak çok kötüyüm uyuyamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum nasıl devam ediceğimi bilmiyorum tekrar hamile kalırsam nolucak yine böyle olursa diğe kendimi yedim bitirdim tüp bebek yaptırmak istedim doktorlar kendiliğinden hamile kalıyorsun bebeği dışarda birleştirip içeri koymaya gerek yok dediler benim durumumda olanlar varmı konuşalım evde tek başımayım delirmek üzereyim belki benim yaşadığımı yaşayıp sonra bebeği olanlar vardır biliyorum herşey Allah tan ama ağlaya ağlaya gözümde yaş kalmadı
8 haftalık düşüğüm var yoğun kanama yaşayınca özel hastaneye gittik kalp atışını ilk defa duyduk ama kanama giderek artınca yatış verdiler ertesi gün son kontrol ve taburcu olacaktık ki düşmüş bebeğim koca koca parçalar gelmişti ama duruyordu o ultrasonda bombos alanı görünce o şok hali hiç aklımdan çıkmıyor. Tüp bebekti tedaviyle olmuştu pıhtılaşma hafif düzeyde var ama kan sulandirici hem iğne hem hap kullaniyodum fazla gelmiş sonra kestirdi doktor ama giden gitti yani. İkincisi bir kac ay sonra kendiliğinden hamile kalmışım farketmedim ağır eşyalar taşıdım yine çok kanama olunca hastanede söylediler düşük olduğunu. Bidaha da hiç kendiliğinden hamile kalamadım şimdi bi bebeğim var buda tüp bebekle oldu. Yani nasip isi ama dusunmeden edemiyorum diğerleri dogsaydi şimdi 2bucuk yaşlarında olacaklardı. Rabbim ne yazdıysa o oluyor tez vakitte sağlıkla taşıyıp sağlıkla kucağınıza alacağınız evlatlarınız olsunMerhabalar konuya nereden başlasam bilmiyorum 4 defa düşük yaptım son gebeliyim en son 2 gün önce kaybettim bebeğimi şuan hala kanamam devam ediyor önce kahve rengi sonra şiddetli bir kanamayla evde düşük yaptım kendimi toparlayamıyorum bebeğim gözümün önünden gitmiyor cennete bir melek gönderdimdaha öncede düşük yapmıştım tüm testleri yaptırdım kan pıhtılaşması olduğunu söylediler 4 cu gebeliğimi öğrendiğimden beri kan sulandırıcı iğne aspirin ve vitaminler kullandım ona rağmen kaybettim yine bebeğimi psikolojik olarak çok kötüyüm uyuyamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum nasıl devam ediceğimi bilmiyorum tekrar hamile kalırsam nolucak yine böyle olursa diğe kendimi yedim bitirdim tüp bebek yaptırmak istedim doktorlar kendiliğinden hamile kalıyorsun bebeği dışarda birleştirip içeri koymaya gerek yok dediler benim durumumda olanlar varmı konuşalım evde tek başımayım delirmek üzereyim belki benim yaşadığımı yaşayıp sonra bebeği olanlar vardır biliyorum herşey Allah tan ama ağlaya ağlaya gözümde yaş kalmadı
Pıhtılaşma için bişey kullandın mı cnmBende iki defa düşük yaptım pıhtılaşma çıktı bende de ama bence nasip işi ilkinde çok kanamam oluyodu ikincisinde de 21 haftaya kadar hep kanamam oldu en son suyum geldi şimdi yine hamileyim ekstra kullandığım bişey yok sadece protestan kullanıyorum şu anlık daha kanamam falan olmadı bence sağlıksız olduğukları için düşüyorlar
Allah razı olsun cnm biliyorum herşey nasip Allah ne yazdıysa o oluyor ama insanın canından can gidiyor hiç bir şey yapamıyorsun Allaha sığınmaktan başka8 haftalık düşüğüm var yoğun kanama yaşayınca özel hastaneye gittik kalp atışını ilk defa duyduk ama kanama giderek artınca yatış verdiler ertesi gün son kontrol ve taburcu olacaktık ki düşmüş bebeğim koca koca parçalar gelmişti ama duruyordu o ultrasonda bombos alanı görünce o şok hali hiç aklımdan çıkmıyor. Tüp bebekti tedaviyle olmuştu pıhtılaşma hafif düzeyde var ama kan sulandirici hem iğne hem hap kullaniyodum fazla gelmiş sonra kestirdi doktor ama giden gitti yani. İkincisi bir kac ay sonra kendiliğinden hamile kalmışım farketmedim ağır eşyalar taşıdım yine çok kanama olunca hastanede söylediler düşük olduğunu. Bidaha da hiç kendiliğinden hamile kalamadım şimdi bi bebeğim var buda tüp bebekle oldu. Yani nasip isi ama dusunmeden edemiyorum diğerleri dogsaydi şimdi 2bucuk yaşlarında olacaklardı. Rabbim ne yazdıysa o oluyor tez vakitte sağlıkla taşıyıp sağlıkla kucağınıza alacağınız evlatlarınız olsun
Hayır kullanmıyorum doktorum kanıtlanmış bişey olmadığını o yüzden kullanmana gerek yok dedi bakalım nasıl ilerleyecekPıhtılaşma için bişey kullandın mı cnm
yengem de senın gıbıydı kan pıhtılasması var 2 düşük yaptı gaziantep te bır doktor var medıcal hastanesınde fethi güçer o doktora gorunmenı tavsıye ederım 3.cocuguna hamıle hergun gobekten ıgne yıyo cocuk 7 aylık oldu doguma az kaldıMerhabalar konuya nereden başlasam bilmiyorum 4 defa düşük yaptım son gebeliyim en son 2 gün önce kaybettim bebeğimi şuan hala kanamam devam ediyor önce kahve rengi sonra şiddetli bir kanamayla evde düşük yaptım kendimi toparlayamıyorum bebeğim gözümün önünden gitmiyor cennete bir melek gönderdimdaha öncede düşük yapmıştım tüm testleri yaptırdım kan pıhtılaşması olduğunu söylediler 4 cu gebeliğimi öğrendiğimden beri kan sulandırıcı iğne aspirin ve vitaminler kullandım ona rağmen kaybettim yine bebeğimi psikolojik olarak çok kötüyüm uyuyamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum nasıl devam ediceğimi bilmiyorum tekrar hamile kalırsam nolucak yine böyle olursa diğe kendimi yedim bitirdim tüp bebek yaptırmak istedim doktorlar kendiliğinden hamile kalıyorsun bebeği dışarda birleştirip içeri koymaya gerek yok dediler benim durumumda olanlar varmı konuşalım evde tek başımayım delirmek üzereyim belki benim yaşadığımı yaşayıp sonra bebeği olanlar vardır biliyorum herşey Allah tan ama ağlaya ağlaya gözümde yaş kalmadı
Bende de kan pıhtılaşması var cnm hergün bendee iğne yaptım ama yine düştüyengem de senın gıbıydı kan pıhtılasması var 2 düşük yaptı gaziantep te bır doktor var medıcal hastanesınde fethi güçer o doktora gorunmenı tavsıye ederım 3.cocuguna hamıle hergun gobekten ıgne yıyo cocuk 7 aylık oldu doguma az kaldı
ankaraya test ıcın anne babadan tahlıl alıp gonderdı sorunu buldu kan sulandırıcı ayrıca ıgne kullanıyo fethi güçer gitHayır kullanmıyorum doktorum kanıtlanmış bişey olmadığını o yüzden kullanmana gerek yok dedi bakalım nasıl ilerleyecek
doktorunu bulmann lazım ıyı bı doktorBende de kan pıhtılaşması var cnm hergün bendee iğne yaptım ama yine düştü
Haklısın hayırlısı olsun saol yorumun içindoktorunu bulmann lazım ıyı bı doktor
amin in guzel haberlerını alırızHaklısın hayırlısı olsun saol yorumun için
Çok geçmiş olsun pıhtılaşma hangi gende idi8 haftalık düşüğüm var yoğun kanama yaşayınca özel hastaneye gittik kalp atışını ilk defa duyduk ama kanama giderek artınca yatış verdiler ertesi gün son kontrol ve taburcu olacaktık ki düşmüş bebeğim koca koca parçalar gelmişti ama duruyordu o ultrasonda bombos alanı görünce o şok hali hiç aklımdan çıkmıyor. Tüp bebekti tedaviyle olmuştu pıhtılaşma hafif düzeyde var ama kan sulandirici hem iğne hem hap kullaniyodum fazla gelmiş sonra kestirdi doktor ama giden gitti yani. İkincisi bir kac ay sonra kendiliğinden hamile kalmışım farketmedim ağır eşyalar taşıdım yine çok kanama olunca hastanede söylediler düşük olduğunu. Bidaha da hiç kendiliğinden hamile kalamadım şimdi bi bebeğim var buda tüp bebekle oldu. Yani nasip isi ama dusunmeden edemiyorum diğerleri dogsaydi şimdi 2bucuk yaşlarında olacaklardı. Rabbim ne yazdıysa o oluyor tez vakitte sağlıkla taşıyıp sağlıkla kucağınıza alacağınız evlatlarınız olsun
Çok geçmiş olsun pıhtılaşma hangi gende idiMerhabalar konuya nereden başlasam bilmiyorum 4 defa düşük yaptım son gebeliyim en son 2 gün önce kaybettim bebeğimi şuan hala kanamam devam ediyor önce kahve rengi sonra şiddetli bir kanamayla evde düşük yaptım kendimi toparlayamıyorum bebeğim gözümün önünden gitmiyor cennete bir melek gönderdimdaha öncede düşük yapmıştım tüm testleri yaptırdım kan pıhtılaşması olduğunu söylediler 4 cu gebeliğimi öğrendiğimden beri kan sulandırıcı iğne aspirin ve vitaminler kullandım ona rağmen kaybettim yine bebeğimi psikolojik olarak çok kötüyüm uyuyamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum nasıl devam ediceğimi bilmiyorum tekrar hamile kalırsam nolucak yine böyle olursa diğe kendimi yedim bitirdim tüp bebek yaptırmak istedim doktorlar kendiliğinden hamile kalıyorsun bebeği dışarda birleştirip içeri koymaya gerek yok dediler benim durumumda olanlar varmı konuşalım evde tek başımayım delirmek üzereyim belki benim yaşadığımı yaşayıp sonra bebeği olanlar vardır biliyorum herşey Allah tan ama ağlaya ağlaya gözümde yaş kalmadı
Çok teşekkür ederim pıhtılaşma sadece bir genimde var homozigot 4G/4GÇok geçmiş olsun pıhtılaşma hangi gende idi
Bende iki kez düşük yaptım ve benimde pai-Çok teşekkür ederim pıhtılaşma sadece bir genimde var homozigot 4G/4G
Hayırlı olsunn rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBende iki kez düşük yaptım ve benimde pai-
4g/4g homozigot puan tekrar gebeyim sanırım beta 1300 sadece kan sulandırıcı iğne kullanıyorum aspirin içmiyorum korkuyorum doktora bile gitmek istemiyorum
Merhaba nasıl oldunuz her şey yolunda mıBende iki kez düşük yaptım ve benimde pai-
4g/4g homozigot puan tekrar gebeyim sanırım beta 1300 sadece kan sulandırıcı iğne kullanıyorum aspirin içmiyorum korkuyorum doktora bile gitmek istemiyorum
Merhaba Bugün ilk kez gidebildim doktora o kadar korkuyorum kötü bir haber almaktan arkadaşların zoruyla gittim belirtimde yok çünkü kalp atışı görülmedi neden bilmiyorum 6+3 oysa iki gün sonra gel dedi korkuyorum nasıl gideceğim bilmiyorum dua eder misinizMerhaba nasıl oldunuz her şey yolunda mı
Şimdi gördüm mesajınızı çok iyi anlıyorum sizi aynı duyguları hissediyorum korku endişe eksiklik ne varsa hepsi bendede var Bugün ilk kez doktora gittim ve kalp atışı yok iki gün sonra tekrar gideceğim çok korkuyorum yine dua eder misinizHayırlı olsunn rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahsizi çok iyi anlıyorum insan pozitif test görünce bile sevinemiyor inanın ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım atlatamıyorumm kendimi toparlayamıyorum ne yapıcam nasıl bebeğim olucak bi çaresi yokmu diğe kendimi yedim bitirdim tüp bebek yaptırmağı düşünüyorum ama doktor kendiliğinden hamile kalıyorsun bebeği dışarda birleştirip içeri koyamaya gerek yok dedi ben hem iğne hem hap kullanmıştım bilmiyorum tekrar neden böyle olduğunu Allaha sığınıyorum rabbim nasip etmedi diyorum canı veren Allah böyle düşünmekten başka çarem yok diğer türlü kendimi çok suçluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?