- 19 Haziran 2022
- 167
- 60
- 28
- 30
Merhabalar konuya nereden başlasam bilmiyorum 4 defa düşük yaptım son gebeliyim en son 2 gün önce kaybettim bebeğimi şuan hala kanamam devam ediyor önce kahve rengi sonra şiddetli bir kanamayla evde düşük yaptım kendimi toparlayamıyorum bebeğim gözümün önünden gitmiyor cennete bir melek gönderdim daha öncede düşük yapmıştım tüm testleri yaptırdım kan pıhtılaşması olduğunu söylediler 4 cu gebeliğimi öğrendiğimden beri kan sulandırıcı iğne aspirin ve vitaminler kullandım ona rağmen kaybettim yine bebeğimi psikolojik olarak çok kötüyüm uyuyamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum nasıl devam ediceğimi bilmiyorum tekrar hamile kalırsam nolucak yine böyle olursa diğe kendimi yedim bitirdim tüp bebek yaptırmak istedim doktorlar kendiliğinden hamile kalıyorsun bebeği dışarda birleştirip içeri koymaya gerek yok dediler benim durumumda olanlar varmı konuşalım evde tek başımayım delirmek üzereyim belki benim yaşadığımı yaşayıp sonra bebeği olanlar vardır biliyorum herşey Allah tan ama ağlaya ağlaya gözümde yaş kalmadı