Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim.ultrasonla muayene de mesane büyüklüğü tespit edildi ancak doktorlar hiç bir şey tam olarak söyleyemedi sadece araştırma hastanelerine yönlendirdiler peranatoloji bölümüne ordaki doktor da cvs yapılmadan hiç bişey söyleyemeceğini söyledi ihtimaller genetik bozukluğuna bakılıp varsa eğer hem bebeğin gelişimi olamayacağından hem de bana zararı olacağından sonlandırmak yada sonuçlar iyi çıksa bile orda eğer küçülme olmazsa yine ölebilirmiş ama bu durumlarda kurtulabilen sağlıklı doğabilecek bebeklerde olmuş yani süreç güzel ilerlemiş şuan tek dileğim bu. 2 günde dünyam başıma yıkılmış gibi hissediyorum iyi düşünmek istiyorum ama elimde değil çok takıyorum.Geçmiş olsun arkadaşım, inşallah sonuç güzel gelir.
Bebeğinde ne gibi bir problem var?
Öncelikle geçmiş olsun. Çok zor bir durumdur Emin’im. Yaşadığımız durum aynı değil ama yine de yazmak istedim.Benim üç kez bebeklerimin kalbi durduğu için gebeliğim sonlandırıldı. O zamanlarda yaşadıklarımı hem tarif edecek kelimem yok hem de anlatmak istemem.ama sen de bu durumun senden bağımsız olduğunu unutma. Ben kendimi çok suçlamıştım. Ve mümkün olmaz biliyorum ama moralini yüksek tutmaya çalış.
Çok çok geçmiş olsun. Herşeyin senin için iyi olmasını bu süreci sağlıkla atlatmanı dilerim. Bebek’te ne sorun var bilmiyorum ama inşallah korktuğun gibi olmaz ve herşey yoluna girer.
Geçmiş olsun arkadaşım, inşallah sonuç güzel gelir.
Bebeğinde ne gibi bir problem var
Çok teşekkür ederim.ultrasonla muayene de mesane büyüklüğü tespit edildi ancak doktorlar hiç bir şey tam olarak söyleyemedi sadece araştırma hastanelerine yönlendirdiler peranatoloji bölümüne ordaki doktor da cvs yapılmadan hiç bişey söyleyemeceğini söyledi ihtimaller genetik bozukluğuna bakılıp varsa eğer hem bebeğin gelişimi olamayacağından hem de bana zararı olacağından sonlandırmak yada sonuçlar iyi çıksa bile orda eğer küçülme olmazsa yine ölebilirmiş ama bu durumlarda kurtulabilen sağlıklı doğabilecek bebeklerde olmuş yani süreç güzel ilerlemiş şuan tek dileğim bu. 2 günde dünyam başıma yıkılmış gibi hissediyorum iyi düşünmek istiyorum ama elimde değil çok takıyorum.3 hafta sonra sonuçlar var bu zaman nasıl geçer bilmiyorum
![]()
Ne isterseniz Rabbimden onu verir ise emin olun o yüzden ne olursa olsun iyi düşünün yi olsun inşallah. Kötü düşünüp kötüyü cagirmayin.Çok teşekkür ederim.ultrasonla muayene de mesane büyüklüğü tespit edildi ancak doktorlar hiç bir şey tam olarak söyleyemedi sadece araştırma hastanelerine yönlendirdiler peranatoloji bölümüne ordaki doktor da cvs yapılmadan hiç bişey söyleyemeceğini söyledi ihtimaller genetik bozukluğuna bakılıp varsa eğer hem bebeğin gelişimi olamayacağından hem de bana zararı olacağından sonlandırmak yada sonuçlar iyi çıksa bile orda eğer küçülme olmazsa yine ölebilirmiş ama bu durumlarda kurtulabilen sağlıklı doğabilecek bebeklerde olmuş yani süreç güzel ilerlemiş şuan tek dileğim bu. 2 günde dünyam başıma yıkılmış gibi hissediyorum iyi düşünmek istiyorum ama elimde değil çok takıyorum.3 hafta sonra sonuçlar var bu zaman nasıl geçer bilmiyorum
![]()
AMinn Allah razı olsunNe isterseniz Rabbimden onu verir ise emin olun o yüzden ne olursa olsun iyi düşünün yi olsun inşallah. Kötü düşünüp kötüyü cagirmayin.
Rabbim büyük inşallah sonuclar guzel gelecek arkadaşım pozitif düşünce cok önemli kendinize gelip lütfen kendinizi de bebeğinizi strese sokmayin.
Rabbim ol derse olmayacak hiçbirşey yoktur çünkü.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
24 haftalık gebeliğini sonlandırmak zorunda kalmıştım. 22. Haftada Hipoplastik sol kalp sendromu teşhisi kondu. Ama 12. Haftada ense kalınlığı ve kalp yetmezliği teşhisi konmuştu. Amniyosentez sonucu ise temizdi. Aslında benim için konuşmaya kapalı bir konu. Ben evlat acısı çekmemek için vicdan azabını yaşamayı tercih etmişim. Üzerinden zaman geçmesine rağmen hala aklıma gelmediği an yok. Lütfen iyi düşünün. Çünkü sonrasında sizden daha çok içi yanan olmayacak. Sağlıklı haberlerinizi bekliyorum.Merhaba bebeğinde problemler olup zorunlu normal Doğum yapanlar var mı? Şuan için en sıkıntılı olan amniyosentez bekleme sürecini yaşıyorum içim kapkaranlık anlayabilecek kişilerle sohbet edip rahatlamak istiyorum.
Çok şükür bebeğimin mesanesi kendiliğinden normale döndü doktor mucize dedi amniyosentez sonuçları daha çıkmadı son 1 hafta kaldı inşallah herşey çok iyi olur hepimiz için rabbim hayırlısını nasip etsin24 haftalık gebeliğini sonlandırmak zorunda kalmıştım. 22. Haftada Hipoplastik sol kalp sendromu teşhisi kondu. Ama 12. Haftada ense kalınlığı ve kalp yetmezliği teşhisi konmuştu. Amniyosentez sonucu ise temizdi. Aslında benim için konuşmaya kapalı bir konu. Ben evlat acısı çekmemek için vicdan azabını yaşamayı tercih etmişim. Üzerinden zaman geçmesine rağmen hala aklıma gelmediği an yok. Lütfen iyi düşünün. Çünkü sonrasında sizden daha çok içi yanan olmayacak. Sağlıklı haberlerinizi bekliyorum.
Sonuclar ne canim . Bende sonlandirmak zorunda kalanlardanim.Çok şükür bebeğimin mesanesi kendiliğinden normale döndü doktor mucize dedi amniyosentez sonuçları daha çıkmadı son 1 hafta kaldı inşallah herşey çok iyi olur hepimiz için rabbim hayırlısını nasip etsin
Sonuçlar nasıl çıktı, iyidir inşallahÇok şükür bebeğimin mesanesi kendiliğinden normale döndü doktor mucize dedi amniyosentez sonuçları daha çıkmadı son 1 hafta kaldı inşallah herşey çok iyi olur hepimiz için rabbim hayırlısını nasip etsin