• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 haftada 10 kilo vermek isteyenler buyrun!!!

nescafe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
2
0
36
Diğer
10 haftada 10 kilo vermek ve istediğiniz kıyafetleri gönül rahatlığıyla giymek istiyorsanız gelin birlikte başlayalım zayıflamaya.
arkadaşlar haftada 1 kilo vermek gayet sağlıklı ve biz istedikten sonra başaramayacağımız hiçbirşey yok şu hayatta. son zamanlarda kaybettiğim motivasyonla hızla kilo almaya başladım buna bir son vermeliydim ve yarın itibariyle 10 haftalık maratonum başlıyor.
gün içinde neler yapacağımı neler yiyeceğimi 1 gün öncesinden planlayıp buraya yazacağım böylece gün içinde ne yesem düşüncesi tamamen ortadan kalkacak sağlıklı menüleri daha rahat oluşturabileceğim artık araştırmalarımdan neler yemem yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum.
benimle birlikte devam etmek isteyen olursa memnuniyetle beklerim.işte ilk gün yapılacaklar listesi

1.HAFTA 1. GÜN

SABAH
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 domates, 1 salatalık

ARA
3 kuru kayısı

ÖĞLEN
1 dilim ekmek
tavuk sote
yoğurt
salata

ARA
mavi yeşil mısır patlağı yarım paket( 3 adet)

AKŞAM
1 kase çorba
yoğurtlu kabak kavurması
salata

ARA
1çay bardağı beyaz leblebi

15 DAKİKA SPOR
3 LİTRE SU

NOT:
1)EKMEK ÇAVDAR,TAM BUĞDAY KEPEK ,BEYAZ OLABİLİR NE İSTERSENİZ ARTIK TERCİH SİZİN
2)15 DAKİKA İLE BAŞLIYORUM SPORA GÜN GEÇTİKÇE ARTACAK HEMEN YÜKLENMEYELİM VÜCUDUMUZA
3)MORALİMİZİ YÜKSEK TUTACAĞIZ BUGÜN İLK GÜNÜMÜZ OLACAK

Son düzenleme:
Güzel bir diete benziyor ben de yapmak istiyorum ama özellikle yürüyüşte falan bi arkadaş olsa yanımda yapıcamda tek başıma sıkıcı oluyo o yüzden yapmıyorum :( spor olmadanda zayıflayamıyorum!

Güzel bir diete benziyor ben de yapmak istiyorum ama özellikle yürüyüşte falan bi arkadaş olsa yanımda yapıcamda tek başıma sıkıcı oluyo o yüzden yapmıyorum :( spor olmadanda zayıflayamıyorum!

Canım evdede spor yapabilirsin kendi kendine dans etsen bile hareket olur sana bende çok sevmiyorum tek başıma ama bu defa çok kararlıyım bakalım yarın başlıyorum :71:

günaydın bir hafta oldu bende başlayalı hemen hemen benziyor seninkine ben farklı olarak sabah kahvaltıdan önce (sabah 8 de) cornflakes ve süt ile başlıyorum sonra ara öğün sonra kahvaltı (dönüşümlü olarak zeytin ve yumurtada var) ekmek yerine etimek kullanıyorum öğlen protein ağırlıklı ve salata karbonhidratla ikisini aynı anda tüketmiyorum tekrar ara öğün kayısı elma portakal diyet bisküvi falan akşamda çorba ve sebze ve yine meyva benim hadefim yaza kadar 15 kg ikimizede kolay gelsin:)

bu arada bol bol sıcak form çayları ve yeşil çay tüketiyorum

Benim bi arkadaş var doktor.Ağustos ayında safra kesesi civarında ağrısı olduğunu söylüyordu gitmediği dr kalmadı hiç problem yok.Yemek yiyince artıyor diyerek başladı yememeye azıcık bişeyler yiyordu baktı kilo veriyorum devam etti.iri kıyım bişeydi 175 cm ve 96 kg .Ogün bugün hatun 76 kiloya indi fıstık gibi oldu.Şu sıralar süt ve kepek ekmeğinden başka bişey yemiyor ağrı yapıyor yiyince diye kulp bulmuş zaten takıntılıdır kiloda verdiköe buna iyice sarıldı aslında.Diyeceğim benimde 10 kg vermem lazım yarın başlıyorum sabah kahvaltı yapıcam arada kayısı elma öğlen zaten okuldayım yoğurt ve kepek ekmeyi akşamda kuru baklagillerden bişeyler vericem bende........................Haadi hayırlısı

Back
X