10 haftada 10 kilo vermek ve istediğiniz kıyafetleri gönül rahatlığıyla giymek istiyorsanız gelin birlikte başlayalım zayıflamaya.
arkadaşlar haftada 1 kilo vermek gayet sağlıklı ve biz istedikten sonra başaramayacağımız hiçbirşey yok şu hayatta. son zamanlarda kaybettiğim motivasyonla hızla kilo almaya başladım buna bir son vermeliydim ve yarın itibariyle 10 haftalık maratonum başlıyor.
gün içinde neler yapacağımı neler yiyeceğimi 1 gün öncesinden planlayıp buraya yazacağım böylece gün içinde ne yesem düşüncesi tamamen ortadan kalkacak sağlıklı menüleri daha rahat oluşturabileceğim artık araştırmalarımdan neler yemem yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum.
benimle birlikte devam etmek isteyen olursa memnuniyetle beklerim.işte ilk gün yapılacaklar listesi
1.HAFTA 1. GÜN
SABAH
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 domates, 1 salatalık
ARA
3 kuru kayısı
ÖĞLEN
1 dilim ekmek
tavuk sote
yoğurt
salata
ARA
mavi yeşil mısır patlağı yarım paket( 3 adet)
AKŞAM
1 kase çorba
yoğurtlu kabak kavurması
salata
ARA
1çay bardağı beyaz leblebi
15 DAKİKA SPOR
3 LİTRE SU
NOT:
1)EKMEK ÇAVDAR,TAM BUĞDAY KEPEK ,BEYAZ OLABİLİR NE İSTERSENİZ ARTIK TERCİH SİZİN
2)15 DAKİKA İLE BAŞLIYORUM SPORA GÜN GEÇTİKÇE ARTACAK HEMEN YÜKLENMEYELİM VÜCUDUMUZA
3)MORALİMİZİ YÜKSEK TUTACAĞIZ BUGÜN İLK GÜNÜMÜZ OLACAK
arkadaşlar haftada 1 kilo vermek gayet sağlıklı ve biz istedikten sonra başaramayacağımız hiçbirşey yok şu hayatta. son zamanlarda kaybettiğim motivasyonla hızla kilo almaya başladım buna bir son vermeliydim ve yarın itibariyle 10 haftalık maratonum başlıyor.
gün içinde neler yapacağımı neler yiyeceğimi 1 gün öncesinden planlayıp buraya yazacağım böylece gün içinde ne yesem düşüncesi tamamen ortadan kalkacak sağlıklı menüleri daha rahat oluşturabileceğim artık araştırmalarımdan neler yemem yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum.
benimle birlikte devam etmek isteyen olursa memnuniyetle beklerim.işte ilk gün yapılacaklar listesi
1.HAFTA 1. GÜN
SABAH
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 domates, 1 salatalık
ARA
3 kuru kayısı
ÖĞLEN
1 dilim ekmek
tavuk sote
yoğurt
salata
ARA
mavi yeşil mısır patlağı yarım paket( 3 adet)
AKŞAM
1 kase çorba
yoğurtlu kabak kavurması
salata
ARA
1çay bardağı beyaz leblebi
15 DAKİKA SPOR
3 LİTRE SU
NOT:
1)EKMEK ÇAVDAR,TAM BUĞDAY KEPEK ,BEYAZ OLABİLİR NE İSTERSENİZ ARTIK TERCİH SİZİN
2)15 DAKİKA İLE BAŞLIYORUM SPORA GÜN GEÇTİKÇE ARTACAK HEMEN YÜKLENMEYELİM VÜCUDUMUZA
3)MORALİMİZİ YÜKSEK TUTACAĞIZ BUGÜN İLK GÜNÜMÜZ OLACAK
Son düzenleme: