• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 hafta gebelik kanama

Bi ultrasonda baktirsan iyi olur bence risk alma teste giderken ac mi gideceksin benimde 24 unde kontrolum var ama dr test demedi
Doktoruma sormuştum aç gelmem gerekiyormu diye yok Demişti . Bebişin ense kalınlığına felan bakıcak doktor . Bu 11 ile 14. Haftalar arasından yapılan bi test canım . Gittiğinde sorarsın 2 li tarama testini .çünkü bazı doktorlar yapmıyor . Sallıyor . Ihmal etme canım . Kanamaya gelince çok şükür tekrarlanmadı . Kıpırtılarını hissediyorum Miniğimin . Sorun olsa hissederdim . Ama cok şükür herşey yolunda şimdilik :)

Selam , bende 10. Haftanın içindeyim. Geçen hafta bir kanama geçirdim birkaç gün kahverengi devam ettikten sonra 3 gün hiçbişy yoktu. Malesef bu sabah 5:30 da yine kahverengi leke ile uyandım :( çok panik oluyorum. Çok takıyorum. Tekrarlaması kötü diye biliyorum. Ama Dr şu an iğnemi olmamı ve dinlenmemi söylüyor. O kadar. Yapılacak hiç bişy yok mu ???

Gecmişe okuma fırsatı buldum ne streslı gu ler yaşamısız arkadaşlar ama bınlerce sukur gectı hepsı Allah bagışlasın evlatlarımızı bızlere saglıklı gunler

Back
X