• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalık gebelik 10 gündür bitmeyen kanama..

Mrblar kızlar ne olur bana yardımcı olun. 3 ay önce kürtaj oldum 2 adet gördük ten sonra gebe kaldım. Şuan tekrar 6 haftalık gebeyimb kanama gördüm. Doktora gittim keseye baktı kese yerinde duruyor dedi 5 gün serum tedavisi uyguladılar. Şuan evde dinleniyorum ama hala kanamam var bazen kahverengi bazen pembe sadece peçeteye geliyor.. 10 gün oldu devam ediyor kanamam progestan kullanıyorum hala. Cuma günü doktora gidecem tekrar.. Düşük mü yapıyorum.. Aynı durumu yaşayanlar varsa beni bilgilendirir misiniz
Merhaba bende 6 haftalık hamileyim bendede geçen hafta bir anda kanama oldu banada yatış verdi serum vurdular kalçadan progestan iğne ve fitil verdi kanama da geçmişti ama dün tekrar oldu bugün sabah doktora gittim kese rahime tamamen yerleşmiş ama embriyo yok boş Gebelik olma ihtimali var dedi haftaya tekrar gel dedi gideceğim bakalım umarım sağlıklıdır sizin de benimde bebeğim

Back
X