- 2 Aralık 2019
- 22
- 13
- 3
- Konu Sahibi tugbaayalcnn
-
Teşekkür ederim tavsiyeleniz için. Sadece su değil bununla birlikte şekersiz sıvılarda tüketiyorum. Ben bunca yıldır deneme yanılma yoluyla kendimin sağlıklı şeyler yiyerek değil de yemeyerek daha rahat zayıfladığını keşfettim. Çünkü yedikçe yiyesim geliyor. :)Allah kolaylık versin illaki şifa vardır ama nasıl dayanıcaksınız sadece 10 gün boyunca su mu içiceksiniz bence yanında yoğurt ve salatalikda yiyin madem kararlısınız normal oruç tutsan ekmegi bıraksan ben bu şekilde bol su içerek 1 ayda 9 kilo verdim Limon yoğurt tükettim günlük yemegimi ve salatamı yedim karbonhidratsız oruç açarken bol su gece sahur yapmadım vucut alışıyor zaten 3 günde zaten gece yatarken 1kase yoğurt yarım limon 1ç kaşığı pul biber karıştırıp yedim yağ yakımına yardımcı oldu tansiyonun düşüyorsa limonu dikkatli yemelisin
4. Günümde tekrardan deneyeceğim. TeşekkürlerrAz mı içtiniz acaba bir yemek kaşığı bir su bardağı suya karıştırıp içilecek ardından 2 su bardağı buz gibi suyu içince çok rahat oluyor gün içinde resmen 1 kilo gidiyo boşaltımdan sonra yani
Evet 5 ve 6 günlük olarak deneyimim var.Öncesnde açlık orucu denednz mi? 1,5 günlük 3 günlük. Vücudu hazırlama açısından önemli
Acıkıyorum elbette. Ama yemek yedikten sonra ağırlığım olmadığı için daha enerjik ve aktif oluyorum. Tabii bu kişiden kişiye değişir.Sadece su ilemi 10gunj bit8receksiniz¿ Çok ağır olmazmi yada acikmiyirmusnuz
Ay heyecanlandım.Kaç kilo olarak başlayacaksınız? sonucu merak ediyorum -10 olur muhakkak
ilk kez böyle bir şey yaşayan biriyle karşılaşıyorum (yorumla) çok şaşırdımbu 10 gün oruca başlarken ve iftar saatinde sadece su ile orucu bozduğunuz, aradaki saatlerde sadece su içtiğiniz yöntem dimi ?
annem hastalık döneminde bunu uyguladı alternatif tıpçı bir "akıllı"nın sözleriyle şifa umarak.. tüm kasları erime noktasına geldi.
lütfen böyle şeyler yapmayın.
sonra toparlanması seneler aldı.
Her şey kafada bitiyor. Bence birbirimizi destekleyerek bu işi hallederiz.Takipteyim bende bu hafta başlamayı düşünüyordum ama beyin olarak tam hazır olmadığıma kanaat getirdim için başlamamıştım konuyu görünce sabah sülfatı içsem mi ki diyorum iradeliyimdir
Tamamdır galiba bende destekçi arıyordum kendimeHer şey kafada bitiyor. Bence birbirimizi destekleyerek bu işi hallederiz.
Açlıktan başınız ağrımaz mı tansiyon şeker düşmesi sonucu kötü şeyler olmaz mı dinimiz ne güzel orucumuz var oruç tutsanız hem borcunuz varsa biter ne diyim Allah kolaylık versinHer şey kafada bitiyor. Bence birbirimizi destekleyerek bu işi hallederiz.
Benim ilk denememde asla baş ağrısı olmamıştı 2.denememde oldu o ağrı vücuttaki magnezyum eksikliğiyle ilgiliAçlıktan başınız ağrımaz mı tansiyon şeker düşmesi sonucu kötü şeyler olmaz mı dinimiz ne güzel orucumuz var oruç tutsanız hem borcunuz varsa biter ne diyim Allah kolaylık versin
annem ve çevremizde uygulayan hemen hemen herkes arkasından ciddi sorunlar yaşadı. ben de sorun yaşamayan duymadımilk kez böyle bir şey yaşayan biriyle karşılaşıyorum (yorumla) çok şaşırdım
Su orucunda bagirsaklarinizin tamamen bosalmasi lazım. Benim eşim hersene 2 haftalık en fazla bugüne kdr uyguladi. Sinemaki otu demleyip icebilirsin Senna otu da deniyor ona. Ve eşim o 10 gün ve 2 hafta uygulamada çok genclesiyordu. Bide su orucundan cikarken dikkatli cikin yeter. Allah kolaylik versin. Emzirme donemim bitse ben de yapmayi cok istiyorum.Yaklaşık bundan 1 ay önce 5 günlük deneyimim oldu. O zaman içmiştim. Fakat bende işe yaramadı. Bende mâdem yaramıyor o iğrenç şeyi içmeyim dedim. Zaten bunda da öyle sadece su içmiyorum. İçerisinde şeker olmayan insülin direcimi değiştirmicek sıvılar tüketiyorum. Kahve, çay, maden suyu...
Aslinda cok iyi arastirma yapip bilincli olarak uglanirsa sorun olmamali. Baslamadan bagirsaklarin tamamen temizlenmesi. Su orucu döneminde içilen su, oructan çıktından sonra ve devamında beslenmeye dikkat edilmesi çok önemli.annem ve çevremizde uygulayan hemen hemen herkes arkasından ciddi sorunlar yaşadı. ben de sorun yaşamayan duymadım
bilinçsizce hadi başlıyorum denerek uygulanmadı zaten. yine tamamen bitkisel kürlerle karaciğer ve bağırsak temizlikleri yapıldı. yemek düzenine ağır buğur yemeklerle değil hafif sebzeler ve doğal zeytinyağları ile geçildi.Aslinda cok iyi arastirma yapip bilincli olarak uglanirsa sorun olmamali. Baslamadan bagirsaklarin tamamen temizlenmesi. Su orucu döneminde içilen su, oructan çıktından sonra ve devamında beslenmeye dikkat edilmesi çok önemli.
Lütfen sizde deneyimlerinizi günü gününe burada paylaşın.Tamamdır galiba bende destekçi arıyordum kendimeyarın sülfatı içeceğimm ve başlayacağım
Çok teşekkür ederim, sağ olun.Su orucunda bagirsaklarinizin tamamen bosalmasi lazım. Benim eşim hersene 2 haftalık en fazla bugüne kdr uyguladi. Sinemaki otu demleyip icebilirsin Senna otu da deniyor ona. Ve eşim o 10 gün ve 2 hafta uygulamada çok genclesiyordu. Bide su orucundan cikarken dikkatli cikin yeter. Allah kolaylik versin. Emzirme donemim bitse ben de yapmayi cok istiyorum.
Ne yaptınız içtiniz mi?Tamamdır galiba bende destekçi arıyordum kendimeyarın sülfatı içeceğimm ve başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?